بهینه سازی سایت فرایندی است که طی آن از ابزارها، استراتژی های پیشرفته و آزمون های گوناگون استفاده میشود تا عملکرد یک وبسایت بهبود پیدا کند، ترافیک آن وبسایت بیشتر شود، تبدیل ها (conversions) افزایش پیدا کنند و درآمد حاصل از آن وبسایت رشد داشته باشد.
یکی از مهمترین جنبه های بهینه سازی سایت، بهینه سازی موتور جستجو (search engine optimization) یا همان سئو (SEO) است. این تکنیک نه تنها بر صفحات گوناگون سایت تمرکز می کند تا برای کلیدواژه های گوناگون، رتبه بهتری را در صفحه نتایج جستجو (SERP) به دست آورند، بلکه به مشتریان بالقوه کمک می کند تا به آسانی برند شما را پیدا کنند. یک جنبه مهم دیگر بهینه سازی داخلی صفحات است. این تکنیک کمک می کند تا مشتریان بالقوه به وبسایت شما وارد شوند، سایت شما را بپسندند و به احتمال زیاد به یک مشتری بالفعل تبدیل شوند.
بنابراین، با بهینه سازی وب سایت خود ، نه تنها می توانید به شیوه ای کارآمد (بدون پرداخت هزینه برای تبلیغات) وارد بازار شوید، بلکه خواهید توانست بازدید کنندگان از سایت تان را به مشتری های جدید تبدیل کنید و درآمد خود را افزایش دهید. با این حال باید توجه داشته باشید که اگرچه سئو بخشی اساسی و مهمی در بهینه سازی وب سایت است، اما همه چیز نیست.
بهینه سازی وب سایت برای افراد (نه صرفا برای موتورهای جستجو) به شما کمک می کند تا اعتماد بازدید کنندگان از سایت خود را جلب کنید. به این ترتیب می توانید با این افراد رابطه برقرار کنید و این امر به شما این امکان را خواهد داد که محصولات خود را بدون نیاز به تبلیغات، ارسال ایمیل یا تماس تلفنی بفروشید.
رویکردی را برای بهینه سازی وب سایت می توانیم جامع و کامل بدانیم که از ترکیبی از راهکارهای مختلف برای حصول اطمینان از عملکرد ایده آل وب سایت استفاده کرده باشد. مهمترین راهکارها عبارتند از:
- سئو
- کپی رایتینگ (نوشتن متن یا تولید محتوا)
- تجزیه و تحلیل
- طراحی UX
- توسعه وب (Backend)
- بهینه سازی صفحات سایت
- بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO)
چرا بهینه سازی وب سایت مهم است؟
طی چند سال گذشته، اینترنت به وسیله ای مهم و سرنوشت ساز برای تصمیم گیری مصرف کنندگان تبدیل شده است. آنها با استفاده از اینترنت کالاها و خدمات مورد نظر خود را انتخاب و خریداری می کنند. در سال 2019، فروش جهانی در حیطه تجارت الکترونیکی به بیش از 3.46 تریلیون دلار رسید، که این مبلغ 16.4٪ از کل درآمد خرده فروشی در سراسر جهان را تشکیل می دهد.
اینترنت همچنین به مقصد اصلی افراد برای یافتن اطلاعات در مورد کسب و کارهای محلی، شرکتهای تولید کننده نرم افزار و سازمانهای B2B تبدیل شده است. امار نشان می دهد که حدود 46% جستجوها در پی یافتن کالا یا خدمات در نزدیکی محل زندگی خود هستند و حدود 78% جستجوهایی که از طریق موبایل انجام می شوند، نهایتا منجر به خرید آفلاین می شوند.
اگر در گذشته، افراد اطلاعات مورد نیاز خود را از یک دوست می گرفتند، امروزه این اطلاعات را از اینترنت درخواست می کنند، و این امر در مورد همه صنایع صحت دارد. بنابراین با ایجاد موقعیتی مناسب برای کسب و کارتان می توانید افرادی را که قبلاً هرگز نام شرکت شما را نشنیده بودند به مشتری تبدیل کنید.
اگر وب سایت و محتوای خود را بهینه سازی نکنید، مهم نیست که چند نفر اصطلاحات و کلیدواژه های مربوط به کسب و کار شما را جستجو می کنند؛ سایت شما در نتایج نشان داده نخواهد شد و کسب و کارتان مورد توجه هیچ کس قرار نخواهد گرفت.
اما وقتی سایتتان را برای پیدا شدن در نتایج جستجو بهینه سازی می کنید ، در واقع خود را روی نقشه قرار می دهید. مصرف کنندگان اصطلاحات و واژه های مرتبط را جستجو می کنند و سایت و کسب و کار شما را در نتایج جستجو می بینند.
اگر کار بهینه سازی موتور جستجو یا سئو (SEO) را به خوبی انجام دهید ، مراجعه مشتریان به سایت شما به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت. اما تنها بهینه سازی موتور جستجو و افزایش آمار بازدید کنندگان سایت کافی نیست. اگر فقط تعداد بازدیدکنندگان سایت خود را افزایش دهید و محتوای سایت شما مورد توجه مشتریان بالقوه قرار نگیرد ، هیچ نتیجه مثبتی به دست نمی آورید. اگر محتوای سایت خوب نباشد، بازدیدکنندگان بدون اینکه خریدی داشته باشند سایت شما را ترک می کنند و هرگز بازنمی گردند. پس برای استفاده از ترافیکی که متوجه سایتتان میشود ، باید کاری کنید که محتوای سایتتان مورد توجه کاربران قرار بگیرد. همچنین لازم است که کارایی قیف های تبدیل (CONVERSION) خود را نیز بهینه کنید.
کاربرد بهینه سازی وب سایت و نحوه کارکرد
هدف از بهینه سازی وب سایت این است که سایت شما تا جایی که ممکن است هم برای موتورهای جستجو و هم برای افراد واقعی جذاب باشد. اما این کار را چگونه باید انجام داد؟
اولین قدم برای بهینه سازی هر چیزی ، شناخت مشکلات آن است. قبل از اینکه بخواهید سایت خود را بهبود ببخشید ، باید بدانید که چه مشکلاتی در آن وجود دارد. این پایه و اساس فرآیند بهینه سازی سایت است. پس قبل از هر چیز، باید از ابزارها و نرم افزارهای موجود برای یافتن مشکلات احتمالی مرتبط با سئو ، سرعت صفحه ، شکل نمایش صفحات در موبایل و موارد دیگر استفاده کنید.
در پایان، لازم است که قابلیت استفاده از سایت خود را با کمک گرفتن از کاربرانی که مایل به تست کردن وبسایتتان هستند، ارزیابی کنید. نتایج این ارزیابی به شما کمک خواهند کرد که ساختار سایت و سایر مسائل مرتبط با سئو را بهبود ببخشید. همچنین طراحان سایت خواهند توانست UX سایت و شکل ظاهری آن را بهبود دهند.
6 راهکار ضروری برای بهینه سازی وب سایت
روش ها و استراتژی های مختلفی برای بهینه سازی یک وبسایت وجود دارد. اگر در گوگل عبارت ” improve your website ” را جستجو کنید، با بیش از سه میلیارد نتیجه جستجو مواجه خواهید شد. وقتی این همه اطلاعات برای بهبود بخشیدن یک وبسایت در دسترس است، شروع کار می تواند تا حدی چالش برانگیز باشد.
ما در این مقاله روی اصولی تمرکز خواهیم کرد که به شما کمک می کنند تا بهترین نتیجه را در زمینه بهینه سازی وبسایت خود به دست آورید. در ادامه، 6 استراتژی مهم شرح داده شده اند که به شما کمک می کنند تا وبسایت خود را از هر نظر بهینه سازی کنید.
1. بهینه سازی سایت برای موبایل
امروزه دیگر کافی نیست که وبسایتی داشته باشید که محتوای صفحاتش در صفحه لپتاپ و کامپیوترهای دسکتاپ به خوبی نمایش داده شود. اگر میخواهید در بازار آنلاین موفق باشید، باید بر روی نمایش سایت خود در موبایل نیز تمرکز کنید. آمار نشان می دهد که در سال 2018، بیشترین میزان بازدید از سایتها (52.2%) از طریق موبایل بوده است. این میزان بدون در نظر گرفتن جستجوهایی است که در گوگل، با استفاده از تلفنهای همراه هوشمند یا اسمارت فون انجام می شود. در سه ماهه سوم سال 2019، حدود 64% جستجوهای گوگل از طریق موبایل انجام شده است.
به دلیل استفاده فزاینده کاربران از موبایل، گوگل اولویت را بر نمایه کردن محتوای سایتهای موبایل (mobile-first indexing) قرار داده است. این به این معناست که در درجه اول، صفحاتی نمایه یا ایندکس می شوند و رتبه بالاتری می گیرند که برای موبایل بهینه سازی شده باشند. بنابراین، اگر سایت شما در نمایش موبایل مشکل داشته باشد، نه تنها تبدیلهای مرتبط با جستجو در موبایل را از دست می دهید، بلکه فرصت دستیابی به یک رتبه بالا در جستجوهای مربوطه نیز از دستتان می رود.
پس اولین کاری که لازم است انجام دهید این است که سایت خود را در رابطه با قابلیت استفاده در دستگاههای موبایل تست کنید. برای این کار می توانید از ابزار Mobile-Friendly Test که متعلق به گوگل است استفاده کنید.
بعد از انجام تست، هر مشکلی را که وجود دارد برطرف کنید. همچنین لازم است که تک تک صفحات سایت خود را بر روی مدلهای مختلف موبایل (با اندازه های گوناگون) تست کنید و مطمئن شوید که مشکلی وجود ندارد.
این کار را می توانید با استفاده گزینه Device Toolbar در Chrome Developer Tools انجام دهید. این گزینه به شما این امکان را می دهد که وب سایت خود را در صفحاتی با اندازه های مختلف ببینید.
هنگام تست سایت خود در زمینه موبایل، حتما اطمینان حاصل کنید که:
- پنجره های پاپآپ یا میان پرده ای در صفحه موبایل نشان داده نمی شوند
- سایت به سرعت و به طور صحیح بارگیری می شود.
- خواندن متن آسان است
- همه مطالب قابل مشاهده هستند
- تصاویر و عناصر گرافیکی کوچک شده هنوز هم خوانا هستند.
- پیمایش سایت آسان است.
اگر این اصول اولیه را رعایت کرده باشید ، حتما می توانید توجه موتورهای جستجو و کاربران را به سایت خود جلب کنید.
2. بهینه سازی سرعت صفحه (Page Speed)
هیچ کس دوست ندارد ساکت بنشیند و منتظر بماند تا اینکه یک صفحه از سایت شما بارگیری شود. زمان بارگذاری 5 ثانیه ای منجر به نرخ پرشی (bounce rate) برابر با 38% می شود؛ و البته هرچه زمان بارگذاری بیشتر طول بکشد ، نرخ پرش بالاتر می رود. اگر می خواهید کاربران تجربه خوبی از بازدید از وبسایت شما داشته باشند، باید سرعت سایت خود را بالا ببرید.
سرعت صفحه یکی از عوامل اساسی رتبه بندی گوگل نیز هست و می تواند به طور مستقیم برسئو (SEO) سایت شما تأثیر بگذارد.
برای آگاهی از سرعت سایت و هرگونه مشکل احتمالی ، می توانید از ابزارهای رایگان آنلاین مانند Pingdom Website Speed Test یاد Pagespeed Insights استفاده کنید. این ابزارها به سرعت وب سایت شما یک نمره می دهند ، تمام درخواست های HTTP را می شمرند و دسته بندی می کنند و مواردی را که می توانید اصلاح کنید، برایتان فهرست می کنند.
برخی از مشکلات رایج عبارتند از: داشتن فایلهای JS و CSS غیرفشرده ، نداشتن CDN ، عدم ذخیره صفحه برای سایتهای دارای سیستم CMS و وجود فایلهای تصویری بزرگ و غیربهینه.
مشکلات مربوط به فشرده سازی و حافظه پنهان و کمبود CDN به راحتی با استفاده از پلاگین ها یا برنامه های افزودنی CMS برطرف می شوند. تصاویر را هم می توان با نرم افزارهای موجود برای فشرده سازی تصویر مانند Smush ، kraken.io ، Cloudinary یا ImageKit بهینه سازی کرد.
برنامههای هاستینگ اشتراکی ارزان قیمت و بی کیفیت نیز می تواند منجر به کند شدن بارگذاری صفحه شود. بنابراین اگر بعد از رسیدن به امتیاز 90+ در ابزارهای تست سرعت صفحه ، باز هم سرعت بارگیری صفحه کند است ، باید به فکر یک برنامه هاستینگ بهتر باشید.
لیست زیر مجموعه ای از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را به شما معرفی می کند. این ابزارها به شما کمک می کنند تا مشکلات مربوط به بارگیری و سرعت صفحه را شناسایی کنید. همه این ابزارها رایگان هستند و برای استفاده از آنها، نیازی به ثبت نام وجود ندارد.
- Pingdom Website Speed Test
- Google Pagespeed Insights
- GT Metrix
- WebPageTest
- Uptrends Speed Test
- Dareboost
3. بهینه سازی موتور جستجو
بهینه سازی برای موتورهای جستجو یکی از مهمترین و قدرتمندترین ابزارهای بازاریابی در اینترنت است. حدود70% از بازاریابان سئو را موثرتر از PPC می دانند. سئو فقط راهی برای جلب ترافیک نیست. مردم نتایج ارگانیک جستجو را به تبلیغات ترجیح می دهند و به آن اعتماد بیشتریی دارند. وقتی به طور ارگانیک در نتایج جستجو ظاهر میشوید، به این معناست که کیفییت محتوا و مرتبط بودن آن با جستجوی کاربر، مورد تایید گوگل است.
اولین قدم برای بهبود سئو این است که مطمئن شوید گوگل تمام صفحات سایت را به درستی نمایه کرده است و هیچ خطایی درسئو وجود ندارد.
اولین کاری که در این رابطه باید انجام دهید، ثبت نام در کنسول جستجوی گوگل (Google Search Console) و ثبت سایت است. کنسول جستجوی گوگل موارد اساسی سئو را برای شما برجسته می کند ، لیست صفحات نمایه شده را برایتان نمایش میدهد و با استفاده از آن می توانید بررسی کنید که صفحاتتان برای کدام کلیدواژه ها رتبه بندی شده اند.
وقتی با استفاده از کنسول جستجوی گوگل موارد اصلی سئو را پوشش دادید، وقت آن است که به سراغ ابزارهای دیگر بروید و از تاکتیک ها و استراتژی های پیشرفته نیز استفاده کنید. برای گسترش دانسته ها و اطلاعاتتان در مورد سئو، می توانید از مطالب موجود در وبسایتهای زیر استفاده کنید:
- Backlinko
- Ahrefs Blog
- SEMRush Blog
- Moz Blog
- Search Engine Journal
- Search Engine Land
- Yoast
- Cognitive SEO
- Matthew Woodward
- ClickMinded
بهینه سازی وبسایت برای موتور جستجو کاری نیست که یک روزه انجام شود. این کار چالش برانگیز نیاز به صرف زمان زیادی دارد. در ادامه، فهرستی از ابزارهای آنلاین جهت بهبود سئو آورده شده اند. برای استفاده از برخی از نرم افزارهای قابل دسترسی در اینترنت، نیاز است که ماهانه مبلغی را پرداخت کنید. ما در اینجا نرم افزارهای رایگان را مشخص کرده ایم.
- Google Search Console (رایگان)
- Google Ads Keyword Planner (رایگان)
- Screaming Frog SEO Spider (رایگان)
- Ahrefs
- SEMRush
- Moz
- SpyFu
- MarketMuse
4. بهبود بخشیدن به محتوای سایت به منظور افزایش تبدیل ها
کلماتی که در وب سایت خود استفاده می کنید بیش از آنچه فکر می کنید اهمیت دارند. طراحی ، تصاویر ، قابلیت استفاده و سرعت صفحه همگی از عوامل مهم هستند، اما کنترل پیام شما در دست کلمات است. تغییر دادن کلمات کار آسانی است، اما می تواند تاثیر به سزایی در بهبود سایت شما داشته باشد.
پژوهشها همواره نشان داده اند که محتوای متنی سایت از قدرت بسیاری برخوردار است. در یک نمونه، افزودن یک کلمه به عنوان یک صفحه باعث تغییری برابر با 89.97٪ در تبدیل ها شد.
بنابراین هنگام آماده کردن مطالب سایت خود عجله نکنید. محتوای متنی هر صفحه از وبسایت شما باید مانند نقشه ای عمل کند که بازدید کنندگان را به سمت خرید محصولات یا خدماتتان پیش می برد. برای رسیدن به این هدف ، نه تنها باید بر تکنیکهای بنیادین نویسندگی محتوا تسلط داشته باشید، بلکه باید مشتریهایتان را هم به خوبی بشناسید. اگر درک خوبی از مشکلات ، پسندها و تردیدهای بازدیدکنندگان نداشته باشید ، نمی توانید با استفاده از واژه ها آنها را به سمت مشتری شدن سوق دهید.
هنگامی که نقاط ضعف محتوای متنی خود را شناسایی کردید، می توانید تغییرات لازم را اعمال کنید و براساس آنچه مورد نیاز مشتریان است، شروع به ایده پردازی و تست مطالب جدید کنید.
چند نکته در مورد نوشتن متن سئو شده
می توانید هنگام نوشتن مطالب صفحات سایت، از نمونه های موجود در وبسایتها رقبا و برندهای معروف ایده بگیرید، اما هرگز عین مطالب را کپی نکنید. هنگام تهیه محتوای متنی صفحات، حتما اطمینان حاصل کنید که موارد زیر رعایت شده اند:
از عنوانهای جذابی استفاده کنید که به مشکلات یا پسندهای مشتریان شما پاسخ می دهند.
در تمام صفحات مهم ، یک دعوت به عمل (CTA) واضح را بگنجانید.
فقط از ویژگی های محصول خود صحبت نکنید، به طور برجسته ذکر کنید که این محصول چه مزایایی برای مصرف کنندگان در بر دارد.
برای خلاصه کردن مطالب مهم، از نقطه گلوله (bullet points) استفاده کنید.
در مورد مشتریها بنویسید، نه در مورد محصول خودتان. (از کلمه “شما” بیش از “ما” استفاده کنید)
متن را به خوبی ویرایش کنید تا در حد امکان واضح، گویا و مختصر باشد.
5. تست A / B و چندمتغیره
هنگامی که مشکلی را در سایت خود شناسایی کردید ، چه مربوط به محتوای متنی باشد چه حوزه های دیگر ، به کارگیری تست A / B بهترین راه برای ارزیابی راه حل های بالقوه در دنیای واقعی است.
به عنوان مثال ، تصور کنید نرخ تبدیل برای یک صفحه بسیار کم است و تیم شما فکر می کند که احتمالا مشکلی در محتوای متنی وجود دارد. کاری که می توانید انجام دهید این است که عناوین و ویژگی های جدید و قوی تری را فرموله کرده و به سرعت آنها را تست کنید. اگر نسخه جدید به لحاظ آماری افزایش قابل توجهی در تبدیلها داشته باشد ، می توانید بگویید که راه را درست رفته اید و مشکل را حل کرده اید.
اما حتی اگر نسخه جدیدی که ایجاد کرده اید درست جواب ندهد، نمی توانید نتیجه گیری کنید که مشکل را به درستی را شناسایی نکرده اید. شاید شناسایی مشکل درست بوده، اما شما راه حل مناسب را پیدا نکرده اید. پس در این حالت، تست چند متغیره – آزمایش همزمان چندین راه حل بالقوه – می تواند ایده خوبی باشد.
با قرار دادن نسخه اصلی در برابر چندین تغییر به طور همزمان ، به احتمال زیاد به بهبود چشمگیری دست خواهید یافت. هنگامی که در یک صفحه به نتایج دلخواه رسیدید، می توانید یافته های خود را برای بهبود بخشیدن به سایر صفحات سایت نیز به کار ببرید.
6. بهینه سازی تجربه کاربر (UX)
صاحبان سایت های تجارت الکترونیکی و مشاغل کوچک معمولاً توجه خاصی به تجربه کاربری وب سایت خود نمی کنند. آنها با وسواس پیگیر مسائل سئو و نرخ تبدیل هستند، اما اهمیت نمی دهند که آیا استفاده از وبسایتشان برای کاربرها آسان است یا نه. اما یک تجربه کاربری بهتر می تواند در تمامی جنبه ها موثر باشد و تفاوت ایجاد کند. پژوهشها نشان می دهند که به ازاء هر دلار سرمایه گذاری در تجربه کاربری (UX)، بازگشت سرمایه بین 2 تا 100 دلار خواهد بود. در واقع شما با با ایجاد تجربه ای بهتر برای کاربران، بسیاری از بازدید کنندگان سایت خود را حفظ می کنید. آنها دوباره و دوباره به سایت شما برمی گردند و طبیعتا احتمال اینکه به یک مشتری واقعی تبدیل شوند بیشتر می شود.
توجه این نکته هم مهم است که زمانی که کاربر در سایت شما توقف می کند (مدت زمانی که یک جستجوگر گوگل قبل از بازگشت به صفحه نتایج در سایت شما صرف می کند) نیز یک فاکتور اساسی برای موفقیت در رتبه بندی سئو است.
بنابراین کاری که لازم است انجام دهید این است که نظرات در مورد UX را اجرا کنید و گزارشهای مرتبط با عملکرد کاربر در سایت را تجزیه و تحلیل کنید. این کار کمک می کند تا مشکلات UX را شناسایی کرده و به راه حل های بالقوه فکر کنید. هنگامی که نسخه جدیدی از یک صفحه را ایجاد کردید ، می توانید با استفاده از یک تست A / B آن را (در مقایسه با نسخه اصلی) محک بزنید یا از تعدادی از کاربران بخواهید آن را تست کنند.
تا به اینجا اطلاعات زیادی را در زمینه بهینه سازی سایت پوشش داده ایم. پوشش دادن کلیه اطلاعات برای ما و پیگیری آنها برای شما احتمالا کار آسانی نیست، و در واقع چندان هم کاربردی به نظر نمی رسد. برای سهولت در اجرای تاکتیک ها و ایده ها، ما هر یک از جنبه های بهینه سازی سایت را به صورت یک چک لیست آورده ایم. شما می توانید هنگام بهینه سازی وب سایت خود، از این چک لیست ها استفاده کنید.
چک لیست بهینه سازی سرعت
- ازیک CDN برای اسکریپت ها و فایلهای رسانه ای استفاده کنید.
- از تصاویر ریسپانسیو استفاده کنید.
- تصاویر را قبل از بارگذاری فشرده کنید.
- تعداد درخواستهای HTTP را کاهش دهید.
- از یک پلاگین کشینگ (caching) استفاده کنید (اگر از یک CMS استفاده می کنید).
- کشینگ مرورگر را فعال کنید.
- برای صفحات پربازدید یک ورژن AMP داشته باشید.
چک لیست بهینه سازی SEO
- با استفاده از Search Console ، خطاهای اساسی مربوط به سئو، نقشه سایت و نمایه سازی (Indexing) را بررسی کنید.
- تحقیق کنید مشتری هایتان در جستجوی چه چیزی هستند.
- از URL ها و پرمالینک های کوتاهی استفاده کنید که محتوای سایتتان را به خوبی توصیف می کنند.
- تصاویر را با استفاده از برچسب های alt و نام فایل های توصیفی بهینه کنید.
- ساختار صحیح عناوین را رعایت کنید: ابتدا یک H1 و بعد H2 و H3 و …
- به صفحات مهم داخلی لینک بدهید.
- از یک عنوان جذاب سئو(SEO title) استفاده کنید تا کمک کند کاربران در صفحه نتایج جستجو، صفحه شما را کلیک کنند.
- با ایجاد محتوای غنی، بک لینک بگیرید.
چک لیست بهینه سازی نرخ تبدیل
- مخاطبان خود را بشناسید و محتوای سایت خود را طوری بنویسید که برای آنها مفید و جذاب باشد.
- مشکلات معمول مخاطبان را در عناوین صفحات بگنجانید.
- به جای صحبت کردن از ویژگی ها، بیشتر مزایای محصول خود برای مشتریان را برجسته کنید.
- تجربه کاربری را بهینه سازی کنید.
- برای جلب اعتماد مخاطبان، بیشتر از رسانه های اجتماعی استفاده کنید.
- برجسته سازی عناصر مهم صفحه را فراموش نکنید.
- همیشه یک دعوت به عمل (CTA) متقاعد کننده را در صفحات اصلی بگنجانید.
- همه چیز را (عناوین، دعوت به عمل، تصاویر) ابتدا تست کنید.
سخن آخر
برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار، فقط کافی نیست که یک وب سایت داشته باشید. لازم است که وبسایت خود را با دقت طراحی و بهینه سازی کنید، و در هنگام بهینه سازی، موتورهای جستجو ، مشتریان ایده آل و عوامل دیگر را در نظر بگیرید.
اگر مطالب ذکر شده در این راهنمای جامع بهینه سازی سایت را در مد نظر داشته باشید ، برای برنامه ریزی و شروع مشکل خاصی نخواهید داشت. اطمینان حاصل کنید که برای جلوگیری از مشکلات و کاهش احتمال اشتباهات ، نکات و دستورالعمل های ما را دنبال می کنید و از لیست ابزارها استفاده می کنید تا علاوه بر سرعت بخشیدن به روند کار ، به اطلاعاتی دست پیدا کنید که مسیر بهینه سازی را برایتان هموارتر می کنند.
این نکته را هم در نظر داشته باشید که حتی موفقیت در یک حوزه واحد نیز می تواند تأثیر مهمی بر نتیجه نهایی کار شما داشته باشد. اگر کاری بهینه سازی و تست سایت را به تدریج و به مرور زمان انجام می دهید ، می توانید با بهبود بخشیدن به سئو، نرخ تبدیل و تجربه کاربری، به ایجاد تحول در کسب و کارتان کمک کنید.