طراحی سایت

بهترین سایت لایق شماست.
وب سایت بهترین فضا برای ارائه محصولات و خدمات شماست. به خاطر همین طراحی زیبای سایت اولویت بسیار زیادی برای شما خواهد داشت. ما اینکار را برای شما مثل آبخوردن انجام میدیم.
هویت و اصالت
هویت و اصالت
طراحی سایت باید به گونه ای باشد، که در اولین نگاه کاربر هویت وماهیت کسب و کار شما را فریاد یزند.
ظاهری زیبا و کاربردی
ظاهری زیبا و کاربردی
یک وب سایت زیبا و کاربردی جذابیت زیادی را برای مشتریان شما خواهد داشت. بنابراین نباید از این مورد غلفت کرد.
مطابق با سلیقه و هنر ایرانی
مطابق با سلیقه و هنر ایرانی
یک وب سایت زیبا و کاربردی جذابیت زیادی را برای مشتریان شما خواهد داشت. بنابراین نباید از این مورد غلفت کرد.

هزینه پلن های طراحی سایت کُدُ سئو

پلن های ویژه برای مشتریان به همراه بهترین و بالاترین کیفیت

برخی از نمونه کارهای سئو سایت

آژانس دیجیتال مارکتینگ کُدُ سئو با تکیه بر دانش بومی و تجربیات خود توانسته است، در زمینه سئو سایت رتبه های گوناگونی برای خالقین کسب و کار آنلاین بدست آورد. در ذیل گزیده ای از نمونه کار های سئو سایت را برای شما قرارداد ایم.

فروشگاه لوازم آرایشی این لی

سیستم مدیریت آزمایشگاه

سیستم مدیریت پروژه

تجهیزات پزشکی بیوتی سنتر

پارسیان فیبر ارتباط

شرکت آسانسور سخاوت

پرشین ایده ال سیستم

فروشگاه اینترنتی آریا کید

اسلاید خدمات

خدمات طراحی سایت کد سئو

هرآنچه که برای سایت شما لازم است!

طراحی اصولی سایت و ظاهری زیبا

طراحی اصولی و ظاهری زیبا

طراحان کد سئو هلق ظاهری زیبا برای کسب و کار شما را وظیفه خود می داند و بدان آگاه است.

ظاهری زیبا و کاربردی

رعایت استاندارد های جهانی

استفاده از استاندارد های جهانی باعث بهینه شدن هرچه بیشتر وب سایت شما می شود

امکانات کامل سایت

امکانات کامل

ارائه امکانات و ابزار های ضروری مربوط به کسب و کار شما برای راحتی بیشتر

آموزش و پشتیبانی

آموزش و پشتیبانی

ارائه آموزش استفاده و بهره برداری و پشتیبانی بعد از انجام طراحی سایت

ویژگی های وب سایت های کد سئو

وب سایت واکنش گرا کد سئو

وب سایت واکنش گرا نسبت به دستگاه ها

قابلیت واکنشگرا نسبت به دستگاه ها به کاربران اجازه می دهد تا سایت را در موبایل و تبلت و لپ تاپ براساس اندازه صفحه به طور مناسب ببینند.

وب سایت واکنش گرا کد سئو

وب سایت سئو و بهینه سازی شده

بهینه سازی سئو برای وب سایت ها اهمیت زیادی دارد چرا که باعث نمایش در موتور های جستجو می شوند. لذا باید به این نکته دقت و اهمیت زیادی داد.

ابزارهای رشد سایت
ابزارهای رشد
هر ابزاری که برای رشد سایت خود لازم دارید را ما برآورده میکنیم
امنیت قوی سایت
امنیت قوی
ایجاد امنیت بالا با استفاده از پروتکل های روز دنیا
سرعت بالا سایت
سرعت بالا
بهینه سازی بالا برای بهبود در روند بارگذاری صفحات سایت
پنل مدیریت سایت
پنل مدیریت
در اختیار داشتن پنل مدیریت برای احاطه داشتن به تمام امور سایت

مراحل طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت در سه مرحله انجام می پذیرد

وب سایت واکنش گرا کد سئو

پیاده سازی کد های سایت

قابلیت واکنشگرا نسبت به دستگاه ها به کاربران اجازه می دهد تا سایت را در موبایل و تبلت و لپ تاپ براساس اندازه صفحه به طور مناسب ببینند.

وب سایت واکنش گرا کد سئو

طراحی گرافیکی

بعد از تایید شما نسبت به وایرفریم طراحان شروع به ایجاد طرح گرافیگی نسبت به نمونه ارائه شده خواهند کرد.

وب سایت واکنش گرا کد سئو

طراحی وایرفریم

با در نظر گرفتن نوع و نمونه کسب و کار و نیازمندی شما، ابتدا طرح اولیه برای تمام صفحات ترسم می شود تا ساختار ها و چیدمان المان ها مشخص شود.

هزینه طراحی وب سایت شما چقدر خواهد شد؟

هزینه طراحی وب سایت شما چقدر خواهد شد؟

کد سئو سه روش برای انجام طراحی سایت به شما پیشنهاد می دهد.استفاده از کدنویسی که طبیعتا بهتر می باشد بنابراین برای شما هزینه بیشتری خواهد داشت. راه دوم استفاده از سایت ساز و ایجاد الگو شخصی سازی شده برای شما که هزینه مطلوب تری خواهد داشت. راه سوم استفاده از قالب های مطرح در این زمینه که نسبت به دو روش مذکور هزینه کمتری را خواهد داشت.

همه چیز درباره طراحی سایت که باید بدانید!

در حال حاضر ما در عصری زندگی می‌کنیم که گوگل و وبسایت‌های اینترنتی بخش جدایی ناپذیری از زندگی‌مان هستند. هر کس سوالی ذهنش را مشغول کرده یا قصد خرید چیزی را داشته باشد، اولین کاری که می‌کند سرچ در گوگل است. در نتیجه اگر شما هم وبسایت مخصوص کسب و کار خود را داشته باشید، مطمئنا کسب و کارتان رشد چشمگیری خواهد داشت. اما سوالی که مطرح می‌شود این است که چه نوع وبسایتی برای کسب و کار شما مناسب است؟ ما قصد داریم تا همه چیز درباره طراحی سایت حرفه ای، انواع وبسایت‌ها از نظر دسته بندی های متعدد، زبان‌های برنامه‌نویسی طراحی سایت و ... را به شما ارائه دهیم. دانستن نکاتی که در این مقاله ذکر می‌شود، تا به شما در طراحی وبسایت حرفه ای کمک می‌کند.

انواع وبسایت‌ها از نظر ساختاری

وبسایت‌ها از نظر ساختاری به سه دسته سایت‌های استاتیک، سایت‌های داینامیک یا پویا و سایت‌های نیمه داینامیک تقسیم می‌شوند.

1. سایت‌های استاتیک

معمولا ساختار این سایت‌ها بر پایه برنامه‌نویسی است و در طراحی صفحات آنها از زبان‌های HTML، CSS و Java script استفاده می‌شود. این نوع سایت‌ها معمولا یکباره طراحی می‌شوند و ویرایش و تغییرات در صفحات سایت به دفعات کم انجام می‌شود. در سایت‌های استاتیک امکان ویرایش یا تغییر محتوا توسط مدیر سایت وجود ندارد و باید توسط طراح سایت این عمل صورت بگیرد. مگر اینکه خودتان به طراحی وب سایت و زبان برنامه‌نویسی HTML و CSS مسلط باشید و بتوانید تغییرات دلخواه‌تان را در سایت انجام دهید. با توجه به حجم کم کدنویسی، سرعت بارگذاری سایت‌های استاتیک بالا می‌باشد که همین امر در بهبود سئو سایت و تجربه کاربری نقش مهمی دارد. به همین سبب در نتایج جستجوی گوگل می‌توانند جایگاه بهتری را کسب کنند. در ساخت سایت استاتیک معمولا صفحات به صورت جداگانه طراحی و بارگذاری می‌شوند. در نتیجه طراح می‌تواند هر صفحه را به شکلی متفاوت طراحی کند. تعرفه‌های طراحی سایت‌های استاتیک نسبت به دو نوع طراحی سایت دیگر پایین‌تر می‌باشد. معمولا وبسایت‌های استاتیک برای شرکت‌های کوچک یا سایت‌های معرفی و کاتالوگ که نیاز چندانی به تغییر محتوا ندارند می‌تواند مناسب باشد.

سایت‌های استاتیک چه معایبی دارند؟

شاید تعرفه‌های طراحی اینگونه سایت‌ها پایین باشد، اما با توجه به اینکه بابت ایجاد ویرایش و بهبود سایت شما کاملا به طراح وابسته هستید، هزینه نگهداری و ارتقای سایت ممکن است حتی بیشتر از سایت‌های داینامیک و نیمه داینامیک شود. ضمنا آپدیت سایت نیز فقط به واسطه طراح امکان پذیر است. شاید این سایت‌ها سرعت نسبتا خوبی داشته باشند اما چون به صورت مداوم به روز رسانی نمی‌شوند، رتبه آنها در گوگل به مرور زمان کمتر و کمتر می‌شود. همچنین کاربران معمولا علاقه‌ای به سایت‌های استاتیک ندارند چون امکان برقراری ارتباط بین کاربر و مدیر وجود ندارد. امروزه با وجود سیستم‌های مدیریت محتوا همچون وردپرس، این سایت‌ها دیگر محبوبیت چندانی ندارند.

طراحی سایت استاتیک برای چه افرادی پیشنهاد می شود؟

  • سایت رزومه و پورتفولیو
  • سایت های معرفی محصول
  • سایت های شرکتی کوچک
  • سایت های معرفی اشخاص
  • سایت بروشور و کاتالوگ

2. سایت‌های داینامیک

از اسم این وبسایت‌ها می‌توان فهمید که برخلاف سایت‌های استاتیک، پویا و مدام در حال تغییر هستند. سایت‌های داینامیک به لحاظ ساختاری به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • دسته اول: سایت‌هایی که با زبان‌های برنامه‌‌نویسی سمت سرور یا Back end از جمله PHP، ASP، ASP .Net و Ajax طراحی می‌شوند.
  • دسته دوم: سایت‌هایی که بر روی سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS ها) طراحی می‌شوند.

سایت‌های بنا شده بر پایه کدنویسی

این نوع از سایت‌های داینامیک به صورت کاملا اختصاصی و حرفه‌ای طراحی می‌شوند. اینگونه که برنامه نویس از صفر تا صد وبسایت را براساس نیاز شما کدنویسی طراحی می‌کند، این طراحی شامل Front end و Back end وبسایت را شامل می‌شود. بخش پویایی و داینامیک بودن سایت از طریق زبان‌های برنامه‌نویسی تحت سرور یا Back end انجام می‌شود. در طراحی وب سایت های داینامیک همیشه بخشی به عنوان پنل مدیریت داخل سایت تعبیه می‌شود که مدیر سایت دسترسی آسان و راحت به صفحات و تولید محتوا وبسایت خود را داشته باشد.

مزایا سایت‌های داینامیک

اولین مزیتی که این سایت‌ها دارند این است که کاملا بهینه و شخصی سازی شده هستند. به دلیل اینکه برنامه‌نویس با تکیه بر دانش خود این وبسایت را ساخته است، هیچ کد CSS اضافه‌ای در ساختار وبسایت وجود ندارد. بدین معنی که این سایت‌ها کاملا بهینه هستند. نتیجه این موضوع، بهبود سئو و جایگاه آن در گوگل می‌باشد.

معایب سایت‌های داینامیک

اول از همه ممکن است برنامه ساحتار خوبی برای سایت شما طراحی نکند و چون در انتهای کار شما یک وبسایت حرفه‌ای و تخصصی خواهید داشت، طبعا هزینه طراحی سایت به مراتب بیشتر است. در دسترس بودن برنامه‌نویسی که سایت را طراحی کرده از ضروریات است چون در آینده اگر سایت مشکل فنی پیدا کند، از آنجایی که خود او سایت را ساخته است به کدهای آن اشراف کامل دارد و می‌تواند مشکل را رفع کند. اگر بخواهید برنامه‌نویس دیگری را استخدام کنید تا مشکل را حل کند، زمان می‌برد تا بتواند به اسکریپت‌های سایت اشراف پیدا کرده و مشکل را شناسایی کند. در این مدت نیز ممکن است رتبه سایت شما کاهش بیابد و مشتریان و کاربران خود را از دست بدهید.

سایت‌های ساخته شده با استفاده از CMS

نوع دیگری از سایت‌های داینامیک هستند که طراحی آنها با استفاده از سیستم مدیریت محتوا یا CMS است. CMS ها موجب می‌شوند که بدون حتی یک خط کدنویسی، سایت مدنظر خود را طراحی کنید. در نتیجه هم تعرفه طراحی آن پایین می‌آید و هم سرعت سایت به واسطه حجم کم صفحات سایت بیشتر می‌شود.

سیستم مدیریت محتوا (CMS)

سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System، در واقع نرم افزاری بر روی سرور است که با استفاده از بانک اطلاعاتی، امکان مدیریت محتوا و به روزرسانی سایت را در اختیار مدیر سایت قرار می‎دهد تا بدون نیاز به برنامه‌نویسی تغییرات دلخواه بر روی سایت را اعمال کند. طراح، ظاهر وبسایت را به کمک قالب‌های آماده و انجام یکسری تغییرات به منظور شخصی سازی آن طراحی می‌‎کند. اعمال تغییرات و ویرایش محتوا خللی در سایت ایجاد نمی‌کند و شما می‌توانید سایت را به دلخواه خود تغییر دهید. ضمنا CMS پنل مدیریت حرفه‌ای در اختیار مدیر سایت می‌گذارد تا بتواند همه چیز را کنترل کرده و به کاربران مختلف، دسترسی‌های متفاوتی بدهد. مطمئنا پس از خواندن خصوصیات فوق، کاملا ویژگی‌های وردپرس (WordPress) در ذهن‌تان تداعی شد. WordPress مشهورترین و شناخته شده‌ترین سیستم مدیریت محتوا در سراسر جهان است. اگر آمار و ارقام سایت‌های طراحی شده با وردپرس را ببینید، شوکه خواهید شد. اکنون در سال 2023، بیش از 74.6 میلیون وبسایت از CMS وردپرس استفاده می‌کنند! علاوه بر این، باید بدانید که:

  • 65% از تمام وبسایت‌هایی که با استفاده از CMS طراحی شدند، همگی بر وردپرس متکی هستند.
  • وردپرس سریع‌ترین CMS در حال رشد در جهان است و کاربران به صورت روزانه قریب به 500 هزار سایت وردپرسی ایجاد می‌کنند.
  • کاربران وردپرس در هر ثانیه 27 پست جدید در سراسر جهان منتشر می‌کنند.
  • ...

علت محبوبیت وردپرس چیست؟

  • منبع باز و رایگان بودن آن: وردپرس در طراحی سایت دست کاربران خود را باز می گذارد تا هر آنچه مدنظرشان است را بر روی سایت خود پیاده کنند. حتی به آنها اجازه می‌دهد از برنامه نویسی نیز در شخصی‌ سازی سایت استفاده کرده و کدهای HTML، CSS و PHP را درون آن بکار ببرند. ضمنا وردپرس کاملا رایگان و دسترسی آن برای همه آزاد است.
  • نامحدود بودن: شما هر وبسایتی که فکرش را بکنید می توانید با وردپرس طراحی کنید؛ از وبلاگ‌های شخصی گرفته تا وبسایت‌های شرکتی بزرگ و مطرح. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که سایت‌های Time،The Next Web، Sony Music، Microsoft News و Magazine همگی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی شدند.
  • وجود جامعه بزرگی از توسعه‌دهندگان: به دلیل زیاد بودن تعداد توسعه‌دهندگان، وردپرس را سریع‌ترین CMS در حال رشد جهان نام نهادند. جمعی از توسعه‌دهندگان مطرح سراسر دنیا جمع شده‌اند تا مطمئن شوند وردپرس برای همه قابل دسترسی است و در صورت مشاهده ایرادات فنی سعی کنند تا در آپدیت‌های پیش رو مشکلات را برطرف نمایند.
  • سازگاری وردپرس: با وجود قالب‌های و افزونه‌های گوناگون بر تمامی جوانب سایت می‌توان کنترل داشت و تغییرات لازم را اعمال نمود. هدف از قالب‌ها و افزونه‌ها، ساخت و طراحی سایت حرفه ای و همه چیز تمام می‌باشد.
  • حجم کم و بهینه بودن آن برای بیشتر موتورهای جستجو
  • پلتفرمی انعطاف پذیر به همراه دسترسی سریع و آسان

آشنایی با انواع دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا

  1. جوملا (Joomla)

جوملا یکی دیگر از CMS های رایگان است. این CMS دارای افزونه‌ها و قالب‌های متعددی می‌باشد. اولین نسخه جوملا در سال 2005 ساخته و منتشر شد. سیستم مدیریت محتوای جوملا جزء قدیمی‌ترین اسکریپت‌های تحت زبان PHP می‌باشد و یک CMS منبع باز است. در واقع سازنده نرم افزار کدهای آن را در اختیار کاربران خود قرار داده است. یکی از دلایل محبوبیت جوملا این است که تنها می‌توان با چند کلیک آن را نصب کرد. جوملا برای افراد مبتدی توسیه نمی‌شود، اما پلتفرمی ایده‌آل برای برنامه‌نویسان و طراحان سایت باتجربه است. مزایا:

  • انعطاف‌پذیر و قرار دادن گزینه‌های زیادی برای کاربران
  • قابلیت ساخت صفحات گرافیکی فوق العاده
  • امکان نصب بی‌نهایت قالب بر روی سایت
  • رایگان و منبع باز بودن
  • قابلیت نصب انواع ماژول‌ها و ابزارهای طراحی سایت (درست مانند وردپرس)

معایب:

  • طرفداران و کاربران جوملا می‌گویند که سیستم مدیریت محتوای پیچیده‌ای دارد و احتمال اینکه برخی مواقع نیاز به برنامه نویسی باشد، زیاد است.
  • وردپرس دنیایی از قالب‌ها و افزونه‎ها را با خود به همراه دارد، اما جوملا در این زمینه ضعف دارد و افزونه و قالب زیادی برایش ساخته نشده است. پس احتمالا اگر جوملا را انتخاب کنید در این زمینه ناامیدتان خواهد کرد.
  • اگر افزونه‌های زیادی بر روی CMS جوملا نصب کنید، احتمال دارد که با یکدیگر دچار تداخل شوند و مجبور شوید آنها را غیر فعال کنید.
  1. دروپال (Drupal)

دروپال نیز مانند دو CMS قبلی، یک سیستم مدیریت محتوای Open source یا منبع باز است. دروپال برای کسانی که به دنبال طراحی سایت سفارشی و شخصی سازی شده هستند و می‌خواهند طراحی آن را به دست برنامه‌نویس بسپارند، مناسب است. منبع باز بودن به این معناست که سازنده CMS به کاربران اجازه می‌دهد کدهای نرم افزار را به صورت دستی تغییر دهند و آن را سفارشی سازی کنند. منبع اصلی CMS دروپال، وبسایت www.drupal.org می‌باشد. مزایا:

  • سادگی و تنوع امکانات آن جهت طراحی سایت حرفه ای
  • قرار دادن امکانات امنیتی وسیعی در اختیار مدیران سایت؛ به همین دلیل می‌توان گفت که دروپال جزء امن‌ترین CMSها است.
  • دروپال یک سیستم مدیریت محتوای تحت زبان PHP و Open source می‌باشد.
  • این وبسایت به دلیل ویژگی‌های فنی و نرم افزاری که دارد موجب می‌شود تا سایت شما به سرعت پیشرفت کند.
  • سیستم مدیریت محتوای چند زبانه (فارسی و انگلیسی)
  • قابلیت افزودن ماژول‌ها و امکانات متعدد به وبسایت
  • همچون جوملا و وردپرس، فروم‌ها (انجمن‌ها) و سایت‌های بسیاری برای پشتیبانی دارد.

معایب: در صورت استفاده از دروپال، اعمال تغییرات در سایت به مراتب سخت‌تر از جوملا و وردپرس خواهد بود. این CMS برای افراد مبتدی مناسب نیست و برای توسعه آن شما به یک برنامه‌نویس احتیاج دارید.

  1. مگنتو (Magento)

برخلاف CMSهای قبلی، سیستم مدیریت محتوای مگنتو دارای نسخه رایگان و نسخه تجاری (پولی) است. این سیستم یک پلتفرم قدرتمندِ منبع باز است که محصول شرکت بزرگ نرم افزاری Adobe می‌باشد. مزایا:

  • این سیستم قابلیت کنترل تعداد زیادی کاربر و محصول را دارد، بدون اینکه ذره‌ای از سرعت سایت کاسته شود.
  • مگنتو امکان کاستومایز سازی بالایی دارد و با آن می‌توانید یک سایت کاملا شخصی‌سازی شده طراحی کنید.
  • قابلیت اتصال به انواع درگاه‌های پرداخت بین المللی را دارد.
  • قابلیت افزودن ماژول‌ها و افزونه‌های متعدد جهت توسعه سایت را دارد.

معایب:

  • برای افراد مبتدی مناسب نیست.
  • هزینه پشتیبانی بالایی دارد،. بعلاوه جهت بهره‌مندی از امکانات بیشتر بایستی نسخه تجاری آن را خریداری کنید.
  • به سختی می‌توان برنامه‌نویسی که تخصص توسعه سایت روی این پلتفرم را داشته باشد، پیدا کرد.

بهترین CMS برای طراحی سایت کدام است؟

اگر قابلیت‌های وردپرس را با سایر CMSها مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که بدون شک بهترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس است. ضمنا نزدیک به 65% وبسایت‌های موجود در سطح اینترنت با استفاده از وردپرس ساخته شده‌اند. نصب و کار با وردپرس بسیار آسان است و هر ویژگی‌ای که برای طراحی سایت فوری و حرفه‌ای نیاز داشته باشید را در اختیار شما قرار می‌دهد. از نظر هزینه مقرون به صرفه است و برای طراحان مبتدی نیز قابل استفاده است. هنگام استفاده از سایر سیستم‌های مدیریت محتوا، وجود برنامه نویس الزامی‌ست. در صورتی که اگر مدیر سایت به خوبی با وردپرس آشنایی داشته باشد، خود او می‌تواند به خوبی سایت را پشتیبانی و مدیریت کند. اکنون که با انواع وبسایت‌های استاتیک و داینامیک به صورت کامل آشنا شدید، اجازه دهید در آخر به معرفی وبسایت‌های نیمه داینامیک بپردازیم و تعریف مختصری از آن را نیز ارائه دهیم.

3. سایت‌های نیمه داینامیک

این سایت‌ها تا حدودی شبیه سایت‌های داینامیک هستند، یعنی مدیر سایت می‌تواند تغییرات لازم را اعمال کند ولی این امر به سادگی وبسایت‌های داینامیک نیست. این سایت‌ها با زبان‌هایی نظیر XML و یا اکشن اسکریپت ساخته می‌شوند. مزیتی که این سایت‌ها دارند، گرافیک جذاب، پیچیده و کاربرپسندشان است. اما یک مشکل بزرگ دارند، اینکه عوامل سازنده این وبسایت‌ها (نظیر فلش) قدیمی و روز به روز در حال افول کردن در مرورگرها می‌باشد. ضمنا کاربران نیز از اینگونه سایت‌ها رضایت چندانی ندارند و به مرور زمان، دیگر اثری از این سایت‌ها در مرورگرها به چشم نمی‌خورد.

در هنگام ثبت سفارش طراحی و پشتیبانی سایت به چه نکاتی دقت کنیم؟

حال که تا اینجا از انواع سایت ها و مزایا و معایب هرکدام صحب شد بهتر است تا شما را با نکات بسیار مهمی که متاستفانه در بسیاری از مواقع از طرف کارفرما جدی گرفته نمی شود و همین نکات ساده باعث هدر رفتن پول و سرمایه کارفرماها می شود صحبت خواهیم کرد.

در واقع شما به عنوان کارفرما باید یکسری از نکات رو در طراحی سایت کنترل بفرمایید و بهتر است قبل از پرداخت هزینه و شروع کار شرکت طراحی سایت این موارد رو به صورت کاملا روشن و البته در قرارداد ذکر کنید تا در آینده دچار مشکلی نشود. موارد گفته شده طی سال ها فعالیت در زمینه طراحی سایت می باشد و یک طراح سایت حرفه ای معمولا این موارد را قبول خواهد کرد، پس این موارد را به هیچ عنوان زیادخواهی کارفرما تلقی نکنید و تمامی موارد گفته شده حق و حقوق قانونی کارفرما می باشد (مگر در شرایط و موارد خاص با توافق بین طرفین نکاتی کم یا زیاد شود)

  1. به هیچ عنوان دامنه سایت را به نام شرکت یا شخصی که مسئول طراحي وب سايت شما می باشد واگذار نکنید. این به آن معناست که شخص دیگری صحبت امتیاز سایت شما می باشد و ممکن است در آینده برای شما مشکل ساز شود. به شما پیشنهاد می کنیم مراحل ثبت دامنه را خودتان (کارفرما) انجام دهید.
  2. به هیچ عنوان از اکانت طراح سایت (شرکت یا شخص) در زمان خرید و تهیه هاست استفاده نکنید و با یک اکانت جداگانه که به اسم صاحب اصلی سایت می باشد اقدام به خرید هاست خود فرمایید.
  3. از خرید و تهیه لایسنس های قانونی قالب، افزونه ها و یا cms هایی که توسط شرکت سازنده سایت صورت میگیرد اطمینان حاصل فرمایید. همچنین سعی کنید حتی لایسنس های خریداری شده هم با اکانت صاحب اصلی سایت باشد تا امکان تغییر لایسنس به هیچ وجه وجود نداشته باشد.
  4. قبل از ساخت وب سایت حتما نوع سایت مثل وردپرسی، برنامه نویسی (حتی زبان برنامه نویسی) را حتما در قرارداد ذکر فرمایید.
  5. در هنگام ثبت درخواست برای طراحی سایت حرفه ای وردپرس نکات مهم از قبیل نوع قالب، افزونه ها و قابلیت های اصلی سایت را در قرار داد ذکر بفرمایید.
  6. اگر علاقمند هستید تا طراحی سایت فوری و سریع برای شما صورت بگیرید حتما ذز کامل بودن سایت و مشخص کردن مدت زمان تست سایت در قرار داد بندهایی را اضافه بفرمایید.
  7. طراحی حرفه ای سایت کار ساده ای نیست و قطعا هر شرکتی توانایی تولید و ساخت سایت را ندارد، از این رو برخی پارامترها و استانداردها را از قبل به طراح سایت گوش زد کنید و پیشنهاد میکنیم حتما در رابطه با پشتیبانی طراحی سایت در قرارداد مواردی را پیش بینی فرمایید.
  8. طراحی انواع وب سایت کار زمانبری می باشد و این مورد هم از نکاتی است که باید حتما در قرار داد پیش بینی شود و مدت زمان تکمیل و تحویل سایت به کارفرما گفته شود.
  9. طراحی سایت به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی که در بیشتر مواقع از آن به عنوان طراحی سایت اختصاصی و برنامه نویسی یاد می شود باید حتما به شرط دسترسی 100% کارفرمایان به تمام کدهای سایت باشد.
  10. در هنگام درخواست سفارش طراحی سایت حرفه ای با وردپرس که معمولا از آن به عنوان سفارش طراحی قالب وردپرس هم یاد می شود حتما لحاظ فرمایید که شرکت طراح سایت حق ندارد از آن قالب در سایر پروژه های خود استفاده نماید.
  11. طراحی سایت و پشتیبانی دو معقوله جدا نشدنی از همدیگه هستند پس حتما دقت فرمایید که شرکت طراحی سایت، پشتیبانی طراحی سایت را به خوبی و با نظم انجام می دهد و برای آن چقدر هزینه دریافت می کند؟ حتما هزینه طراحی سایت از زمان سفارش طراحی سایت در همان قرارداد قید شود.
  12. نکاتی که شرکت طراحی سایت باید در هنگام ساخت سایت حرفه ای و پشتیبانی سایت انجام دهد را در الحاقیه قرار داد اضافه فرمایید.
  13. طراحی سایت جذاب به شرطی به شما کمک می کند که از سرعت بالایی برخوردار باشد، پس سرعت لود سایت هم از دیگر نکاتی می باشد که حتما باید با طراح سایت صحبت بپزیرد و در قرارداد بهتر است ذکر شود.
  14. طراحی وب سایت حرفه ای تنها نصب یک قالب ورپرسی نیست و امنیت سایت هم از نکات مهمی می باشد که باید به آن دقت کرد. البته این مورد رو هیچ طراح و شرکت سایتی قبول نخواهد کرد ولی شما می توانید از شرکت سازنده سایت خود بخواهید تا نکات امنیتی را پیش بینی و لحاظ نمایند.
  15. هزنیه های طراحی و ساخت وب سایت خود را به صورت پراکنده و مرحله به مرحله پرداخت نمایید و این موارد رو می توانید به صورت جدولی در قرار داد و مستلزم به انجام کارهایی که شرکت طراح سایت مسئولیتشان را برعهده گرفته است بپردازید.
  16. از تیم طراحی سایت خود بخواهید طراحی انواع وبسایت هایی که برای شما انجام می دهند را مطابق با اصول سئو سایت و مطابق با استانداردهای سئو تکنیکال انجام دهند تا در آینده اگر قصد دریافت خدمات سئو سایت را داشتید هزنیه های بیشتری را برای شما شامل نشود.
  17. قبل از عقد قرار داد با شرکت طراحی و ساخت سایت، حتما از نمونه کارهای انجام شده توسط این شرکت اطمینان حاصل بفرمایید و ترجیحا قدمت شرکت را بررسی بفرمایید.
  18. طراحی سایت به صورت حرفه ای و برنامه نویس شده (اختصاصی) بسیار هزنیه بر می باشد. پس بهتر است در هنگام عقد قرار داد پروپوزالی در جهت روند و مراحل ساخت سایت دریافت نمایید.

در نهایت باید به شما هشدار دهیم در انتخاب شرکت طراحی سایت اینترنتی خود دقت بسیار زیادی انجام دهید و به تعریف های از جمله "ما برترین طراحی سایت حرفه ای تهران و ایران هستیم" خیلی دقت نکنید و برای این موارد طلب استدلال نمایید.

جمع بندی

طراحی سایت، مقوله مهم و موثری بر کسب و کار شماست. با توجه به افزایش روزافزون کاربران در سطح اینترنت، لازم است جهت برخورداری از خدمات طراحی سایت اقدام کنید. آشنایی با انواع وبسایت، شما را در ساخت وب سایت حرفه ای کمک می‌کند، زیرا اکنون می‌دانید چه پلتفرم و امکاناتی برای داشتن یک سایت اختصاصی مناسب است.

close banner سفارش محتوا
close banner close banner۰۲۱-۷۷۵۲۵۶۰۲ close banner۰۹۹۳۱۴۹۷۴۵۹

بستن