آخرین مقالات

معرفی بهترین ابزارها برای تولید محتوا با موبایل

  1. Home
  2. /
  3. مقالات کُدُ سئو
  4. /
  5. معرفی بهترین ابزارها برای...

تلفن‌های همراه در عصر جدید دیگر تنها برای برقراری ارتباط با دیگران استفاده نمی‌شوند؛ بلکه می‌توان از آن‌ها با روش‌های خلاقانه کسب درآمد کرد. امروزه بحث تولید محتوا با گوشی بسیار داغ است. اینستاگرام و یوتیوب دو شبکه اجتماعی مشهور هستند که تولید محتوا در هر سبکی در این دو شبکه بسیار درآمدزا است. اما چگونه برای اینستاگرام و یوتیوب محتواسازی با موبایل انجام دهیم؟ در ادامه قصد داریم تجهیزات تولید محتوا با گوشی را معرفی کرده و نحوه استفاده از آن‌ها را نیز بازگو کنیم. پس اگر دوست دارید با تلفن همراه خود به  شکل کاربردی‌تری تولید محتوا کنید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

چگونه تولید محتوا با موبایل را انجام دهیم؟

چگونه تولید محتوا با موبایل را انجام دهیم؟
چگونه تولید محتوا با موبایل را انجام دهیم؟

برای تولید محتوا با موبایل در ابتدا باید به اینترنت متصل شوید تا در هر مکان و زمانی که برای شما مناسب باشد شروع به کار کنید. برای تولید محتوا در هر زمینه ای باید سطح مطالعه خود را افزایش دهید و ایده پردازی و خلاقیت در تولید هر محتوایی را فراموش نکنید. زیرا خلاقیت سبب می شود شما راه حل های جدیدی که در جذاب شدن محتوای شما بسیار مفید بیابید. البته اینکار خیلی هم راحت نیست و شاید روهای اول شما ندانید که اصلا باید از کجا شروع کنید اما این موضوع با کمی تمرین کردن و البته مطالعه در زمینه آموزش تولید محتوا می تواند به شما کمک فوق العاده ای بکند.

برای تولید محتوا با موبایل شما به یک سری نرم افزار و اپلیکیشن مثل برنامه های ویرایش عکس، ضبط صدا و تولید فیلم نیاز خواهید داشت. بنابراین تا اینجا آموخیتم که برای تولید محتوا با موبایل باید دو ابزار که یکی از آنها اینترنت و دیگری انواع برنامه تولید محتوا با گوشی را در دسترس داشته باشید. البته ناگفته نماند که برای تولید محتوای خوب باید نحوه کار کردن با این ابزار و اپلیکیشن ها را در سطح متوسط به بالا بلد باشید.

بهترین وسایل و ابزار مورد نیاز برای تولید محتوا با گوشی

ساعت‌های هوشمند را دست کم نگیرید

بله ساعت‌های هوشمند برخلاف آنچه بسیاری تصور می‌کنند می‌توانند در زمینه تولید محتوای ویدئویی به شما کمک کنند و یکی از مهم‌ترین تجهیزات تولید محتوا با موبایل به شمار می‌آید. اما چگونه؟ بسیاری از اسمارت واچ‌ها دارای یک ویژگی خوب هستند و آن ویژگی این است که به شما امکان کنترل دوربین گوشی از راه دور را می‌دهند. با این کار شما نیازی به حرکت کردن و دست زدن به گوشی برای تغییر حالت دوربین ندارید. البته توجه داشته باشید که همه اسمارت واچ‌ها از این قابلیت برخوردار نیستند. بنابراین موقع خرید حتما روی این ویژگی تاکید کنید.

سه پایه گزینه به‌عنوان ابزار تولید محتوا
سه پایه گزینه به‌عنوان ابزار تولید محتوا

تری پاد یا سه پایه

تری پاد‌ها در واقع نوعی پایه برای گوشی محسوب می‌شوند. بعد از آن که گوشی را به هولدر نصب کردید باید آن را روی سه پایه قرار دهید. سه پایه کمک می‌کند تا بتوانید دوربین گوشی را در بهترین حالت تنظیم کنید. علاوه بر آن به جلوگیری از لرزش دست و ثابت ماندن گوشی نیز کمک می‌کند. ثابت ماندن دوربین کمک می‌کند تا نقطه فوکس جابه جا نشده و کیفیت فیلم‌برداری بهتر شود. سه پایه‌ها هم برای گوشی و هم برای دوربین‌های حرفه‌ای در بازار موجود هستند.

قبل از خرید‌ تری پاد به میزان تحمل وزن و جنس آن توجه کرده و سپس خرید انجام دهید. علاوه بر این سه پایه‌ها در مدل‌های مختلفی طراحی شده‌اند، برای مثال سه پایه گوریلا پایه‌های منعطفی دارد یا سه پایه افقی، امکان فیلم‌برداری از زاویه عمود را به شما می‌دهد. بنابراین قبل از خرید تمامی مدل‌ها را بررسی کرده و مناسب‌ترین را انتخاب کنید.

سه پایه موبایل Zomei مدل‌های  T60-T70-T80-T90، سه پایه موبایل ABR مدل 3110II، و سه پایه موبایل Weifeng مدل 3110 از جمله مشهورترین سه پایه‌های موجود در بازار هستند.

رینگ لایت‌ها کمک می‌کنند نور بپاشید

همانطور که می‌دانیم، رینگ لایت‌ها امروزه به یکی از وسایل مورد نیاز برای تولید محتوا با گوشی تبدیل شده‌اند. زیرا می‌توانند نور صحنه را به خوبی تامین کنند و استفاده از آن‌ها بسیار آسان است.

تاثیر رینگ لایت در کیفیت محتوا
تاثیر رینگ لایت در کیفیت محتوا

به دنبال چه نوع رینگ لایتی هستید؟ آیا قیمت رینگ لایت برای شما اهمیت دارد؟

  • در رده رینگ لایت‌های ارزان قیمت می‌توان به ZD-666 اشاره کرد. در این رینگ لایت شما می‌توانید در سه حالت نور طبیعی، نور سفید و گرم، تغییر حالت دهید. علاوه بر این این رینگ لایت به طور خودکار هولدر موبایل نیز دارد. رینگ لایت YQ-320A نیز در همین بازه قیمتی قرار دارد و دارای ریموت کنترل نیز می‌باشد. هر دو مدل را می‌توانید روی سه پایه فیکس کرده و استفاده کنید. این دو رینگ لایت برای تولید محتوای نیمه حرفه‌ای توصیه می‌شود.
  • در رده رینگ لایت‌های گران قیمت، . رینگ‌لایت FN 480II Pro توصیه می‌شود. این محصول از مدل نایس فوتو بوده و حرفه‌ای‌تر از دو مدل قبلی است که معرفی کردیم. 45 سانتی‌متر قطر داشته و هولدر و بال هد نیز در بسته‌بندی آن موجود است. توجه داشته باشید که این مدل با تمامی قابلیت‌ها، ریموت کنترل ندارد. Yidoblo QS-480E II یکی دیگر از رینگ لایت‌های حرفه‌ای است که قیمتی کمتر از رینگ لایت نایس فوتو دارد. علاوه بر این، آینه سلفی و ریموت کنترل نیز دارد و از نظر قطر و توان با رینگ لایت نایس فوتو برابری می‌کند.


قیمت نوشتن مقاله برای سایت

میکروفون باکیفیت راز موفقیت شماست

یکی دیگر از ضروری‌ترین ابزار تولید محتوا با گوشی، میکروفون‌ها هستند. میکروفون‌ها در انواع گوناگونی موجودند که با توجه به بودجه و نیازتان باید آن‌ها را برگزینید. میکروفون‌ها به طور کلی به دو شکل یقه‌ای و استودیویی موجود هستند.

  • میکروفون BY-M1 PRO یک مدل میکروفون یقه‌ای بوده که هم قیمت مناسب و هم کیفیت بالایی دارد. این میکروفون می‌تواند صدا را با SNR 78 دسی‌بل باز تولید کند. صداهای محیطی هم توسط سنسورهایی که نقش تنظیم کنندگی به عهده دارند، کنترل می‌شود. این میکروفون با کابل به وسایل دیگر متصل می‌شود. اما اگر اتصال با کابل برای شما ناخوشایند است، می‌توانید از میکروفون BOYA BY WM4 PRO‌ بهره ببرید. این میکروفون هم بازه قیمتی مشابهی با نوع قبلی که معرفی کردیم دارد اما مزیت آن بی‌سیم بودن آن است.
  • میکرووفون‌های استودیویی نیز یکی دیگر از پراستفاده‌ترین انواع میکروفون‌ها هستند. ‌ فای‌ فاین FIFINE K678 یکی از بهترین میکروفون‌های استودیویی است که قابلیت اتصال با کابل را دارد. این میکروفون نیازی به کارت صدا نداشته و با کمک آن می‌توانید انواع محتواهای صوتی را ضبط کنید.

سافت باکس، ابزاری برای حرفه‌ای‌ها

با سافت باکس حرفه‌ای‌تر عمل کنید
با سافت باکس حرفه‌ای‌تر عمل کنید

سافت باکس‌ها کمک می‌کنند تا نورپردازی حرفه‌ای‌تری داشته باشید. اگر به دنبال نوری با شدت کم هستید، خرید سافت باکس‌ها را فراموش نکنید. توجه داشته باشید که هرچه ابعاد سافت باکس بیشتر باشد، نور آن نرم‌تر خواهد بود. اما لازم است تا برای سافت باکس‌های بزرگ، منبع نوری بزرگی نیز انتخاب کنید. از جمله سافت باکس‌های مرغوب در بازار شامل سافت‌باکس برای اسپیدلایت Soft box 20x30cm for Speedlight، فوتوفلکس Photo flex Small Half Dome with White Interior، فوتوفلکس Photo flex White Dome Medium و… هستند. البته خرید سافت باکس‌ها ممکن است برای افراد مبتدی کمی ناممکن باشد. بنابراین اگر از نظر بودجه دارای محدودیت هستید، می‌توانید به جای سافت باکس از همان رینگ لایت‌ها استفاده کنید.

پرده سبز محتوا را جذاب‌تر می‌کند

اگر به محتواهایی که در اینستاگرام و یوتیوب منتشر می‌شوند، دقت کنید. متوجه می‌شوید که برخی از صحنه‌ها در پشت سر گوینده جاگذاری شده‌اند و واقعی نیستند. این اتفاق با کمک پرده سبز می‌افتد. بنابراین با کمک پرده سبز می‌توانید لوکیشن انتخابی برای خود در پشت سرتان طراحی و اضافه کنید.

توجه کنید که هنگام خرید پرده سبز، جنس پارچه بسیار مهم است. علاوه بر این بهتر است پارچه‌ای انتخاب کنید که به اندازه کافی ضخیم باشد. این ضخامت کمک می‌کند تا هیچ نوری از آن عبور نکند. بهتر است از پرده سبزهایی استفاده کنید که چین و چروک خاصی نداشته باشند تا کیفیت تصویر نهایی بهتر باشد.

بهترین اپلیکیشن و نرم افزارهای تولید محتوا با گوشی موبایل

برنامه های کاربردی تولید محتوای موبایل از لحاظ نوع محتوای تولیدی به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شوند. محتواهای مختلف شامل فیلم، عکس، متن، ساخت استوری، صدا، تایپ صوتی، هشتگ گذاری، ساخت لوگو، ساخت تیزر و گذاشتن صدا به صورت افکت روی عکس می باشند. برای تولید هر یک از این محتواها نیازمند برنامه و نرم افزار مخصوص به آن هستیم. در ادامه برای هر نوع محتوای تولیدی با موبایل، نمونه هایی از اپلیکیشن های کاربردی آن محتوا را نام می بریم.

نرم افزاهای ویرایش فیلم Inshot

FilmoraGo

Vivavideo

Videoshow

kinemaster

SS super Studio

برنامه های ویرایش عکس Snapseed

Canva

VSCO

Picart

Coolgram

برنامه های متن نگار Adobe Lightroom

PhotoDrirector

نرم افزار ساخت استوری Mostory ساخت استوری متحرک

Over

Unfold

Hype-Type

Mojoo Art

برنامه های ویرایش صدا Super Sound

Lexis Audio Editor

برنامه های تایپ صوتی Speech Texter
نرم افزارهای هشتگ گذاری in Tags

Top Tags

Hashto

Auto hashtags

گذاشتن صدا به صورت افکت روی عکس MBit Music آموزش ساخت آلبوم موزیک

Visualzation  Vdeo Maker ساخت اکولایزر

AudioVision

Avee Player Lite

اپلیکیشن ساخت لوگو Designevo
نرم افزار ساخت تیزر MoShow (ساخت تیزر زیبا از تصاویر)

quik ( تصاویر خود اسلاید های زیبا درست کنید)

pixaloop (ساخت تصاویر متحرک)

video AdKing (ساخت لوگو موشن و ویدیو های تبلیغاتی)

۱. ساخت قالب‌های حرفه ای با canva

برای تولید تصاویری حرفه ای به همراه انواع قالب های زیبا می توان از نرم افزار Canva استفاده کرد. این اپلیکیشن از لحاظ امکانات کامل بوده و کاربردی راحت دارد. دو نسخه رایگان و پولی این نرم افزار می تواند پاسخگوی نیاز کاربران مختلف در سطوح متفاوت باشد. برنامه رایگان Canva دارای امکانات کاربردی زیادی است ولی اگر می خواهید قالب هایی بسیار پیشرفته بسازید می توانید از نسخه پرمیوم این برنامه با پرداخت هزینه ای اندک استفاده کنید. برنامه Canva برای هر سه نسخه وب ،اندروید و ios در دسترس است و می توانید براحتی آن را دانلود کنید.

برنامه Canva یک برنامه طراحی گرافیک محبوب است که با استفاده از آن می توانید تصاویر را به آسانی ویرایش کنید، اقدام به ساخت پست و استوری کنید یا تصاویر کلاژ و لوگو بسازید. با این نرم افزار می توان براحتی تصاویر را درگ اند دراپ کرد. همچنین نرم افزار Canva قابلیت ویرایش فیلم را دارد. از قابلیت های جذاب و مهم این اپلیکیشن ایجاد حساب گروهی در آن است که شما می توانید در یک حساب کاربری با دوستانتان طراحی انجام دهید.

۲. طراحی استوری با موبایل توسط Inshot

برای ساخت استوری اینستاگرام می توان از برنامه InShot بهره برد. این نرم افزار می تواند به شکل کامل و حرفه ای و با کیفیت بالا  کار ویرایش تصاویر را انجام دهد. نرم افزار InShot در بین برنامه های اندرویدی و آیفون بیشترین امتیاز را دارد. این نرم افزار دارای قالب های پیش فرض زیبایی است که در صورت نیاز می توان از آن ها در ساخت استوری بهره گرفت.

برنامه InShot با داشتن انواع آیکون ها و فیلتر ها به شما این اجازه را می دهد که به تصاویر، موسیقی نیز اضافه نمایید. این برنامه دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم است که برای استفاده از نسخه جرفه ای آن باید هزینه پرداخت کنید. البته نسخه رایگان برنامه InShot دارای امکانات زیاد و کاربردی است که نیاز شما به نسخه پولی را رفع می کند. این برنامه از زبان فارسی پشتیبانی می کند و برای استفاده کاربران مختلفی کاربرد دارد.

۳. ساخت تیزر با برنامه موبایلی quik

ساخت تیزر با برنامه موبایلی quik
ساخت تیزر با برنامه موبایلی quik

برنامه Quik یکی از ساد ترین و پر استفاده ترین نرم افزارهای ساخت تیزر در گوشی های هوشمند برای تولید محتوا با موبایل است. با استفاده از این برنامه می توانید به ویدئوهای خود موزیک و عکس دلخواه ، متن و ویدئوهای کوچکی را  اضافه کنید. انتشار این نرم افزار به صورت رایگان است و  برای به کار گیری ابزارهای آن باید هزینه پرداخت کنید.

برای اینکه به ویدئو های خود جلوه های خاص و جذاب اضافه کنید می توانید از فیلترهای مختلفی که در اپلیکیشن Quik وجود دارد استفاده نمایید. با استفاده از این برنامه می توان حداکثر 75 عکس را در یک کلیپ ویدئویی اضافه نمایید. نرم افزار Quik این قابلیت را دارد که بتوانید از موزیک های ذخیره شده در حافظه گوشی به عنوان موزیک پس زمینه ویدئو انتخاب کنید. برنامه کاربردی Quik برای ساخت تیزر برای هر دو نسخه سیستم های عامل اندرویدی و ios  قابل استفاده است.


طراحی سایت شرکتی در تهران

۴. تگ های دسته بندی شده با in Tags

از جمله برنامه های کاربردی هشتگ گذاری نرم افزار In Tags است که به عنوان کامل ترین برنامه های تگ آماده مورد استفاده افراد زیادی می باشد. استفاده از اپلیکیشن In Tags برای هشتگ گذاری بسیار راحت و ساده است. در ابتدا باید این نرم افزار را دانلود کنید و پس از باز کردن آن می توانید از لیستی از تگ های آماده که در دسته بندی هایی مرتب شده اند استفاده کنید.

۵ . ویرایش فایل های صوتی با WavePad Audio Editor

به منظور ویرایش فایل های صوتی در گوشی های دارای سیستم ios می توان از نرم افزار WavePad Audio Editor بهره برد. اگر می خواهید از تمام امکانات این نرم افزار استفاده کنید باید هزینه ای پرداخت کنید. این اپلیکیشن دارای ابزارهای متنوعی است که هر یک تنظیمات جداگانه ای دارند بنابراین می توان فایل های خروجی نرم افزار را بدون نیاز به برنامه های جداگانه به صورت مستقیم در پروژه های مختلف استفاده کنید.

۶. پیدا کردن مشکلات تولید محتوا با Grammarly

پیدا کردن مشکلات تولید محتوا با Grammarly
پیدا کردن مشکلات تولید محتوا با Grammarly

برای تولید محتوای متنی و مقالات مختلف نرم افزار Grammarly بسیار کاربردی است. توسط این نرم افزار براحتی می توانید اشتباهات قواعدی محتوا را پیدا و اصلاح کنید. همچنین این نرم افزار قابلیت بررسی متون انگلیسی را از لحاظ گرامری دارد و می تواند این کار به صورت اتوماتیک انجام دهد.

۷. استخراج تصاویر با موبایل توسط Adobe Lightroom

برنامه Adobe Lightroom بسیار شبیه به برنامه فتوشاپ است و برای استخراج تصاویر استفاده می شود. این نرم افزار برای استفاده در سه نسخه ویندوز ،اندروید و iosکاربرد دارد و می تواند فایل های بزرگ و حجیم RAW را به JPEG تبدیل نماید. بنابراین این نرم افزار برای بارگذاری تصاویر روی شبکه های اجتماعی، ذخیره سازی آن ها روی هارد دیسک، چاپ تصاویر و ایجاد یک گالری تحت وب یک ابزار بسیار کاربردی است.اپلیکیشن Adobe Lightroom در واقع به عنوان یک کاتالوگ برای عکس هایی که شما گرفته اید، است.

۸. ضبط و ادیت فایل صوتی با  Lexis Audio Editor

برنامه Lexis Audio Editor از جمله اپلیکین های پرکاربرد برای ضبط صدا و ویرایش فایل های صوتی در گوشی های با سیستم عامل های Ios  است. این برنامه شامل ابزارهای مهمی برای کاهش نویز و صدا های مزاحم،  کمرسور داخلی  برای فشرده سازی فایل ها و دارای یک پلیر داخلی است. با استفاده از Lexis Audio Editor قادر هستید به دلخواه هر قسمتی از فایل صوتی را برش داده و یا قسمتی از آن را بی صدا کنید.

۹. طراحی کلاژ برای تولید محتوا با گوشی توسط BeFunky Graphic Designer

طراحی کلاژ برای تولید محتوا با گوشی توسط BeFunky Graphic Designer
طراحی کلاژ برای تولید محتوا با گوشی توسط BeFunky Graphic Designer

با استفاده از اپلیکیشن BeFunky Graphic Designer می توان براحتی و با سرعت بالا عکس های کلاژ زیبا درست کنید. از این نرم افزار نیز می توان برای ساخت انواع کارت، بنر، رساله و پوستر بهره برد. استفاده از برنامه BeFunky Graphic Designer قادر به ساختن انواع عکس ها با کیفیت بالا و با صرف زمان کوتاهی هستید.

۱۰ . ساخت ویدئو از روی متن با استفاده از Lumen5

برای دسترسی به فایل ‌های مولتی مدیای مختلف می توانید براحتی  کلمه مورد نظر خود را در Lumen5 جستجو کنید. به این دلیل که نتایج جستجو در این برنامه شامل قانون کپی رایت نمی شود می توانید بدون محدودیت از آن ها در ویدئوهای خود استفاده کنید. اپلیکیشن Lumen5 دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم است که نسخه رایگان آن حاوی واتر مارک بوده و رزولویشن آن p480  می باشد.

برنامه Lumen5 با استفاده از هوش مصنوعی در سیستم های ios به شما کمک می کند تا بتوانید در موبایل از روی متن محتوای ویدئویی بسازید. برای ساخت ویدئو با این برنامه باید آدرس صفحه ای را که از روی آن می خواهید ویدئو ساخته شود را به آن بدهید.  می توانید ویدئوهای موجود را برای ساخت یک ویدئو متن محور با یکدیگر ترکیب کنید.

آشنایی با ابزارهای متن نگار و تولید محتوای نوشتاری در موبایل

آشنایی با ابزارهای متن نگار و تولید محتوای نوشتاری در موبایل
آشنایی با ابزارهای متن نگار و تولید محتوای نوشتاری در موبایل

۱. جی‌بورد (Gboard)

این برنامه به عنوان یک صفحه کلید رایگان برای گوشی های هوشمندی که دارای سیستم عامل اندروید هستند قابل استفاده می باشد. این صفحه کلید کاملا با قواعد فارسی هم خوانی دارد بطوری که کارهایی چون نیم فاصله،حرکت گذاری و پیشنهاد کلمات مناسب بر اساس زبان فارسی طراحی شد است.

۲. گوگل داکس (Google Docs)

برای تولید محتوای متنی با موبایل استفاده از آفیس اندروید کار درستی نیست زیرا بسیار کند و پر حجم بوده و قابلیت های لازم را برای تولید محتوای متنی فارسی ندارد.

نرم افزار گوگل داکس می تواند یک برنامه کاربردی در موبایل و جایگزین آفیس اندرویدی باشد. زیرا برنامه ای سبک و دارای سرعت بالایی در پردازش اطلاعات می باشد.

از قابلیت مهم این برنامه امکان ذخیره سازی داده ها و مقالات در آن بر روی گوگل درایو (Google Drive) است. در این صورت از طریق ایمیل تان می توانید بر روی هر دستگاهی به مقالات خود دسترسی داشته باشید.

نرم افزار گوگل داکس قابلیت بررسی نوشتاری یا همان Spell Check را دارد؛ که می توانید براحتی غلط های تایپی و املایی محتوا را پیدا کرده و با واژه پیشنهادی گوگل جایگزین نمایید.

۳. کیپ نوتز (Keep Notes)

برنامه کیپ نوتز
برنامه کیپ نوتز

برای حل مشکل هم‌خوان کردن حروف فارسی و لاتین در محیط اندروید استفاده از نرم افزار کیپ نوتر بسیار کاربردی به نظر می رسد. د رهنگام چند زبانه نوشتن در برنامه کیپ نوتز (Keep Notes) مشکلی بوجود نمی آید و می توان بدون مشکل از تمام کاراکترهای زبان‌های مختلف در یک متن واحد استفاده کرد. همچنین زمانی که می خواهید آن ها را به دستگاه ها و دیوایس های مختلف انتقال دهید این کار را می توانید بدون نگرانی از خراب شدن فرم آن ها انجام دهید.

برای اینکه محتوای فارسی  خود را بدون کمترین مشکلی تولید کنید پیشنهاد می کنیم ابتدا محتوا را در کیپ نوتر بنویسید و سپس برای ویرایش نهایی آن را به گوگل داکس منتقل کنید. زیرا کیپ نوتر یک ابزار سریع یادداشت نوشتن است و فاقد گزینه های انتخاب فونت، سایز نوشتار، عنوان‌بندی و دیگر ابزارهای کاربردی تولید محتوای متنی است. بنابراین استفاده از گوگل داکس برای افزودن جزئیات، بررسی غلط‌های املایی و عنوان‌بندی ضروری است.

نرم افزار کیپ نوتز (Keep Notes) یکی از بهترین برنامه ها برای نوشتن در سیستم عامل های اندرویدی است. زیرا دارای سرعت پردازش بالایی بوده و می تواند بهترین عملکرد را نیز بر روی گوشی‌های میان رده از Google Docs داشته باشد. نرم افزار کیپ نوتز (Keep Notes) نیز مانند گوگل داکس قابلیت ذخیره اطلاعات بر روی گوگل درایو را دارد. بنابراین می توان برای انتقال راحت اطلاعات بین این ابزار، افزونه کیپ نوتر را بر روی کروم ویندوز نصب کنید.


قیمت پکیج سئو

کلام آخر

امروزه تولید محتوا به یک کار درآمدزا در میان افراد تبدیل شده است. تفاوتی ندارد که شما چه نوع محتوایی تولید می‌کنید و یا برای کدام شبکه اجتماعی قصد تولید محتوا دارید، بهرحال تلفن همراه شما می‌تواند بهترین ابزار برای یاری شما باشد. اما تجهیزات بسیار زیادی به همراه تلفن همراه استفاده می‌شوند که تولید محتوا با آن‌ها بسیار آسان می‌شود.

در این مقاله برخی از مهم‌ترین ابزارهای تولید محتوا با گوشی را ذکر کردیم. با کمک ابزارهای تولید محتوا در اینستاگرام و در یوتیوب می‌توانید به راحتی فعالیت کرده و محتواهایی جذاب بسازید. توجه داشته باشید که اگر فرد مبتدی در این زمینه هستید، لازم نیست که تمامی تجهیزات را در مرحله اول خریداری کنید. شما می‌توانید به مرور زمان کار خود را ارتقا داده و از وسایل بیشتری برای تولید محتوای با گوشی استفاده کنید.

4.7/5 - (13 امتیاز)

گفتگو کنید

5 نظر

  1. سلام اکثر این وسایل مورد نیاز برای تولید محتوا که معرفی کردید خیلی گرون هستن و اگه کسی خودش اونارو درست کنه به صرفه تره.

    1. واقعا ؟؟! چطوری بعد یعنی مثل اون نمونه هایی که توو بازار هست جواب کارو میده؟

  2. کسی که از لوازم مورد نیاز برای تولید محتوا حرفه ای استفاده میکنه مخاطب خودش رو دیر یا زود جذب می کنه چون مخاطب متوجه ارزشی که بهش داده شده و محتوای با کیفیتی که تولید شده میشه مخصوصا در حال حاضر که رقابت توو اینستا بالاتر هم رفته.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط