آخرین مقالات

پر محتوا یعنی چه؟ چگونه مقالات و جملات پر محتوا بنویسیم؟

  1. Home
  2. /
  3. مقالات کُدُ سئو
  4. /
  5. پر محتوا یعنی چه؟...

اگر بخواهیم خیلی مختصر و مفید بگوییم پر محتوا یعنی چه؟ پاسخ بسیار راحت است؛ یعنی محتوایی که دقیقا چیزی را درون خود دارد که کاربر به دنبال آن است. بسیاری از سایت ها با اضافه گویی های بسیار یا بیان بیش از حد جزئیات ممکن است مخاطب خود را گیج کرده و در نهایت فرد بدون هیچ نتیجه ای از چنین سایتی خارج شود.

هدف از تولید محتوا این است که به طور دقیق و کامل در قالب جملاتی واضح پاسخ سوالات مخاطبین را بدهید. برای مثال در این قسمت از محتوا که به بخش مقدمه معروف است ما لپ مطلب و کلید اصلی را در اختیار مخاطب قرار می دهیم تا اگر این مطلب چیزی که او به دنبال آن است نبود از همین چند خط تکلیفش روشن شود.

در عین حال بیان موضوعات مختلف نیاز به یک سازماندهی مناسب دارد تا علاوه بر پر محتوا بودن بتواند خواننده را به سمت و سوی یک نتیجه هدایت کند.

7 مورد از کاربردی ترین روش ها برای نوشتن مقالات با کیفیت و پر محتوا

در این قسمت 7 مورد از مهم ترین و کاربردی ترین قوانینی را که برای نوشتن یک مقاله با کیفیت احتیاج دارید برایتان شرح می دهیم.

1. استفاده از جملات کوتاه و با معنی

بهترین راه برای انتقال پیامی به مخاطب، استفاده از جمله هایی کوتاه و کامل است. اگر قرار باشد فعل جمله شما سه خط پایین تر از ابتدای جمله باشد، خواننده تا به انتها برسد فراموش می کند جمله در چه راستایی در حال حرکت بود. همچنین مخاطب از خواندن مطالب اضافی در طی جمله خسته خواهد شد یا بدون ادامه دادن تصمیم به ترک سایت می گیرد. مثلا اگر قرار است از اهمیت نوشتن جملات کوتاه بگویید، تنها به جمله (بهترین راه انتقال پیام، استفاده از جملات کوتاه است.) اکتفا کنید.

2. توجه به ساختار متن

توجه به ساختار متن
توجه به ساختار متن

هر متنی در مرحله اول باید ساختار استانداردی داشته باشد. این ساختار باعث می شود تا بخش هایی همچون مقدمه، بدنه و نتیجه به راحتی در مقاله قابل تشخیص بوده و کاربر را از یک نقطه به نقطه نهایی برساند. این نقطه نهایی همان پاسخ سوال یا نیاز مخاطب است.

در حین نوشتن مقالات باید توجه داشته باشید در قسمت مقدمه به خوبی اصطلاحا لپ مطلب را ادا کنید و در بدنه به با تیتر های مختلف متن را طبقه بندی کرده و به توضیح همان مطالب بپردازید. در انتها با توجه به متن نگارش شده نتیجه گیری نهایی را به مخاطب ارائه دهید و اجازه دهید خواننده  متن یک مسیر را شروع کرده و به پایان برساند.

3. توجه به کاربردی بودن

برای مخاطب اصلا جزئیات نا مربوط، کلیشه ای، تکراری و بدون سرو و ته کارایی ای ندارد. مثلا در یک متن در چند قسمت به طور مکرر گفته می شود ( چالش های انجام این کار زیاد است) اما هیچ کجای متن گفته نمی شود این چالش های زیاد کدام اند؟ چقدر اند؟ چگونه باید از پس آن ها بر آمد؟ این ها همان سوالاتی اند که مخاطب به دنبال پاسخ آن ها است. کلیاتی شما قصد دارید تنها به آن اشاره کنید را مخاطبی که به صفحه شما رجوع کرده هم می داند پس قطعا چیز کاربردی و پر محتوا ای برایش به حساب نمی آید.

4. اهمیت به جزئیات اما غرق نشدن در آن

همانطور که گفتیم پاسخ سوالات مخاطب احتیاج به بیان جزئیات دارد زیرا کلیات را خواننده متن شما به طور پیشفرض می داند. اما غرق شدن و به نوعی زیاده روی در بیان جزئیات مختلف ممکن است اگر به طور سازمان نیافته باشد بدتر کاربر را گیج کند. مثلا درست است در برخی مقالات احتیاج به بیان نکات مختلف و برسی های گوناگون است اما اگر بخواهید در هر قسمت چنان دز جزئیات غرق شوید که از هدف اصلی مخاطب را دور کنید این کار ضعف به شمار می آید.

5. استفاده از منبع معتبر داخلی و خارجی

برای بالا بردن کیفیت مقالات خود خوب است از منابع معتبر مخصوصا منابع خارجی کمک بگیرید. حرف های ساده و توضیحات مختصر بدون استفاده از منبع موثق برای یک محتوا نویس بسیار سطح پایین است. این کار به هیچ وجه سخت نیست تنها کافی است موضوع مد نطر را به زبان انگلیسی سرچ کنید و سپس تیتر ها و نکات ذکر شده را برسی کنید. پس از برسی با استفاده از نکاتی که دریافتید می توانید متن خود را پر محتوا تر بسازید.

6. به کار گیری مثال های متناسب با هر موضوع

اگر قرار است راهی را به مخاطب معرفی کنید باید حتما با یک مثال مفهومتان را واضح تر به او برسانید. یک راهنمایی مفید و کاربردی همواره برای جا افتادن احتیاج به مثال زدن دارد. مثالی که استفاده می کنید باید تماما در تایید حرف شما باشد و نباید نا مربوط باشد. بهتر است در این قسمت محتوای تصویری متناسب با مثالی که می زنید نیز به مخاطب نشان دهید.

7. راهنمایی قدم به قدم

در بسیاری از محتوا ها به ویژه محتوای آموزشی مخاطب به دنبال یک راهنمای جامع و مرحله به مرحله برای انجام کار مد نظر است. در این قسمت نیز محتوای تصویری می تواند به صورت قدم به قدم با به کار گیری یک محتوای متنی متناسب این انتظار مخاطب را براورده کند.

کلام آخر

برای اینکه یک فرد زمان خود را به خواندن محتوای شما اختصاص دهد باید همانی باشید که او به ذدنبال آن می گردد. چنانچه در هر قسمت از این گردونه خارج شوید، مخاطب نیز بی درنگ به سراغ مطلبی دیگر می رود تا به هدف خود برشد و فاصله این حرکت تنها در حد خواندن چند جمله است. بهترین روش برای نوشتن مقالات پر محتوا این است که خود را جای مخاطب قرار دهید. از خود بپرسید اگر چنین موضوعی را سرچ کنید به دنبال چه مطالب و پاسخ هایی هستید؟ پس همان ها را گرد آوری کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط