امروزه تولید محتوا برای موفقیت در دنیای آنلاین ضروری است و روزانه هزاران کلمه برای سایت های مختلف توسط نویسندگان تولید می شود. در این میان، چه کارفرمایان و ادمین های سایت و چه تولید کنندگان محتوا به دنبال این هستند که محتوایی یونیک و منحصر به فرد تولید کنند. ولی چگونه می شود که این حجم بالای محتوایی که هر روزه تولید می شود، همگی منحصر به فرد و یونیک باشند و در عین حال بتوانند اطلاعات مفیدی را به کاربر بدهند و برای گوگل هم بهینه شده باشند. مقاله پیش روی، به شما راز موفقیت در تولید محتوا را می گوید و با معرفی بهترین منابع برای تولید محتوا، کار شما را آسان تر می کند.
منابع برای تولید محتوا از کجا پیدا کنیم؟
مسلماً دانش نویسنده یا تولید کنندگان محتوا محدود است و نمی توان از آن ها توقع داشت تا بتوانند در تمام زمینه ها یک محتوای باکیفیت و دقیق تولید کنند، بنابراین نیاز به منابع متعدد و البته موثق احساس می شود تا نویسنده به کمک آن بتواند اقدام به تولید محتوا کند. این منابع عبارتند از:
1. نویسنده محتوا: بله شاید تعجب کنید ولی خود نویسنده می تواند یکی از منابع تولید محتوا باشد و البته شاید بهترین آن ها زیرا با کمی خلاقیت و هوش می تواند منابع مناسب را بیابد و با مطالعه آن ها محتوایی ارائه دهد که نه تنها اطلاعات به درد بخور و صحیحی دارد بلکه خلاقانه و منحصر به فرد نوشته شده است. پس اگر به عنوان یک محتوا نویس این مطلب را می خوانید قابلیت های خود را در یافتن منابع سودمند و نگارش خلاقانه دست کم نگیرید.
2. سایت های ایرانی و خارجی: رایج ترین و در دسترس ترین منابع برای تولید محتوا، سایت ها به نظر می رسند. به عبارت دیگر تنها کافی است که درباره موضوع مورد نظر خود یک سرچ ساده انجام دهید تا لینک سایت های مختلف پشت سر هم ردیف شوند. اگر کلمه کلیدی خود را به زبان فارسی سرچ کنید، طبیعتاً سایت های فارسی در لیست سرچ گوگل برای شما بالا می آید و اگر کلمه یا عبارتی که سرچ می کنید به زبان انگلیسی باشد، لینک سایت های انگلیسی را دریافت خواهید کرد. در ادامه به برخی از بهترین سایت های خارجی برای تولید محتوا اشاره می کنیم:
- Wikipedia: احتمالاً با خود فکر می کنید که ویکی پدیا یک سایت ایرانی است پس چرا در زمره بهترین سایت های خارجی برای تولید محتوا قرار گرفته است؟ ویکی پدیا یک سایت چند زبانه است و شما می توانید از ویکی پدیا به زبان انگلیسی به همان اندازه استفاده کنید که از این سایت به زبان فارسی استفاده می کنید، منتها در خصوص برخی موضوعات خاص، سایت ویکی پدیای انگلیسی مطالبی جامع تر و کلی تری را عرضه می کند به همین دلیل به شما پیشنهاد می دهیم که در صورتی که دانش زبان قابل قبولی دارید، از این سایت به عنوان یک منبع معتبر استفاده کنید.
- WikiHow: اگر به دنبال سایتی می گردید که در زمینه های مختلف اعم از ورزش، سلامتی، مسافرت، هنر و سرگرمی، مراقبت از حیوانات خانگی، زندگی خانوادگی، غذا، دنیای کار، دین و فلسفه، کامپیوتر و الکترونیک و ده ها موضوع دیگر منابع مفیدی در اختیار شما بگذارد، حتماً به سایت WikiHow سر بزنید.
- BuzzSumo: این سایت تنها یک منبع برای تولید محتوا نیست، بلکه یک ابزار هوشمند است که به شما کمک می کند تا محتوایی دقیق، به روز، کامل و البته با کیفیت تولید کنید. از جمله امکاناتی که این سایت برای شما فراهم می کند عبارتند از:
– Content Insight یا درک محتوا: وقتی کلمه کلیدی یا عبارت خاصی را در این سایت جستجو می کنید، این سایت، شبکه های اجتماعی و سایت های دیگر را مورد بررسی قرار می دهد تا سایر علاقه مندی های مرتبط کاربران با موضوع خاص شما را پیدا کند و به شما اعلام کند تا در صورت نیاز از آن ها هم استفاده کنید.
– اعلام محتوای جدید: BuzzSumo این قابلیت را دارد که وقتی محتوای جدیدی در ارتباط با کلمه کلیدی شما پیدا شد، آن را به شما اعلام کند.
– تجزیه و تحلیل رقبا: به کمک سایت BuzzSumo می توانید فعالیت سایت های رقیب را هم زیر نظر بگیرید و به یکسری اطلاعات جدید دست پیدا کنید، از جمله اینکه پربازدیدترین و کم بازدیدترین محتوای رقبا کدام ها هستند یا اینکه چه کسانی این محتوا را تولید کرده اند.
و اما با جستجوی کلمه کلیدی خود به زبان فارسی سیلی از سایت های ایرانی به سوی شما روانه می شود که می توانید به عنوان منابع برای تولید محتوا از آن ها استفاده کنید. بهترین سایت ایرانی برای تولید محتوا عبارتست از:
- سایت نمناک: ایده اصلی این سایت از سایت خارجی WikiHow گرفته شده است. در این سایت می توانید به منابع مختلفی از جمله هنر، سیاست، پزشکی، بهداشت و … دسترسی پیدا کنید. ویژگی منحصر به فرد سایت نمناک این است که محتوایی موثق و دقیق را ارائه می دهد و از این نظر خیال شما راحت است.
3. مجلات و نشریات: با کمی جستجو در وب می توانید به مجلات، نشریات و حتی کتاب های الکترونیکی مختلف دست یابید. محتوای برخی از این نشریات را حتی در وب هم نمی توانید پیدا کنید. معمولاً این قبیل منابع، از بار علمی بالایی برخوردار هستند و از جمله موثق ترین منابع برای تولید محتوا به شمار می روند.
4. شبکه های اجتماعی: درشبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام مطالب و محتوای کاربردی، جدید و با کیفیت به وفور یافت می شود، حتی اگر برای نگارش یا تولید یک محتوا نتوانید به طور کامل از این شبکه های اجتماعی استفاده کنید، می توانید ایده های ناب و منحصر به فردی از آن ها بگیرید و بعد با استفاده از خلاقیت خود، آن ایده ها را بسط و گسترش دهید.
سخن پایانی
امروزه تولید محتوا نه تنها یک ضرورت است بلکه بدون آن هیچ کسب و کار یا برندی نمی تواند در دنیای مجازی دوام بیاورد؛ از این رو بازار تولید محتوا به شدت گرم است ولی نویسنده ای در این میان گوی سبقت را از سایر رقبا می رباید که از بهترین منابع برای تولید محتوا استفاده کند. خوشبختانه با گسترش اینترنت و حضور میلیون ها سایت فعال و همین طور شبکه های اجتماعی مختلف، دستیابی به منابع سودمند دشوار نیست ولی در هنگام انتخاب منابع توجه به صحت و دقت مطالب الزامی است.
همچنین به شما پیشنهاد می کنیم اگر از افرادی هستید که وقت تولید محتوا برای سایت و یا شبکه های اجتماعی خود را ندارید وقت را هدر ندهید و همین حالا از طریق سامانه ثبت سفارش تولید محتوا کدُ سئو اقدام به ثبت و دریافت خدمات تولید محتوا اینستاگرام یا سایت خود نمایید.
سلام منابع فارسی که معرفی کردید واقعا خلاقیت های زیادی خرج کردن میشه گفت چیزی از انگلیسی ها کم ندارن.
میشه چندتا سایت تولید محتوا خارجی در زمینه مد و فشن هم معرفی کنید
سلام وقت بخیر بله حتما https://fashionunited.com و از این سایت https://afluencer.com/fashion-content-creators/ می تونید تولید کنندگان محتوا رو دنبال کنید.
نظر دهید