آخرین مقالات

انواع روش های تولید محتوا [بهترین راه و روشهای تولید محتوا + مثال و نمونه عملی]

  1. Home
  2. /
  3. مقالات کُدُ سئو
  4. /
  5. انواع روش های تولید...

محتوا بخش بزرگی از زندگی روزمره ماست. نمی‌توان آن را نادیده گرفت، اما چرا؟ محتوا به ما اطلاعات می‌دهد، به سؤالاتمان پاسخ می‌گوید، ما را سرگرم می‌کند، باعث می‌شود لبخند بزنیم، در تصمیم‌گیری به ما کمک می‌کند و بسیاری موارد دیگر. اینها همه مزایای محتوا هستند، وقتی که به عنوان مصرف کننده با آن سر و کار داریم. همه ما به نوعی مصرف کننده محتوا هستیم. اما به عنوان تولید کننده محتوا، چگونه می‌توانیم از محتوا بهره ببریم؟ در این حالت، محتوا به ما کمک می کند تا مشتریان (و مشتریان بالقوه) را جذب کنیم، آنها را با برند خود درگیر کنیم، کاری کنیم که خشنود شوند، بازدیدکنندگان جدیدی را به سایت خود بیاوریم و در نهایت باعث فروش بیشتر شویم و درآمد شرکت خود را بالاتر ببریم. با این حال، کار تولید محتوا چندان ساده نیست.

برای تولید محتوای خوب، نیاز به ایده‌های خوب و مهارت بالا در نویسندگی داریم. در این مقاله شما را با راهکارهایی آشنا خواهیم کرد که به شما کمک می‌کنند تا به ایده‌های تازه و موثر برسید. همچنین، انواع روش های تولید محتوا سایت و رازهای افزایش مهارت در تولید محتوا را با شما در میان خواهیم گذاشت. با ما همراه باشید.

5 روش موثر برای رسیدن به ایده‌های تازه در تولید محتوا

5 روش موثر برای رسیدن به ایده‌های تازه در تولید محتوا
5 روش موثر برای رسیدن به ایده‌های تازه در تولید محتوا

در هر برنامه تولید محتوا، احتمالاً نقطه ای وجود دارد که اعضای تیم احساس می‌کنند ایده‌های تازه‌شان تمام شده است. اما همین تمام شدن ایده‌ها فرصت جدیدی برای تفکر خلاقانه و ایجاد تغییر در روش کار و نحوه تولید محتوا است. برای کسانی که در حال حاضر احساس می‌کنند به این نقطه رسیده‌اند و ایده‌هایشان تمام شده است، روش‌های مختلفی وجود دارد که استفاده کردن از آنها می‌تواند باعث جرقه زدن خلاقیت در ذهن شما شود. در ادامه 5 تا از بهترین روش های تولید محتوا موثر و کارساز که برای بالا بردن خلاقیت و تولید محتوای عالی ذکر شده است که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

1. طوفان ذهنی (برین استورمینگ) تیمی

یکی از ساده ترین راه های رسیدن به ایده‌های جدید برای تولید محتوا، استفاده از طوفان ذهنی تیمی است. ابتدا، طوفان ذهنی (یا افکار) خود را به دسته‌های کوچکتری تقسیم کنید تا بتواند گفتگوی تیمی شما را هدایت کند، مثلا فرصت‌های رسانه‌ای که می‌توانید به طور ارگانیک کسب‌ کنید، یا فرصت‌هایی که برای بدست آوردنشان باید پول پرداخت کنید. هیچ ایده ای بد نیست، زیرا هر فکری می تواند شما را به سمت و سوی جدیدی راهنمایی کند و نهایتا به ایده های بزرگتر و بهتر منجر شود. این برین استورمینگ تیمی به شما اجازه می دهد تا افکار و اندیشه‌های جدیدی شکل بگیرند و هر عضو تیم ایده‌های خود را در مورد راه و روش های مختلف با دیگران به اشتراک بگذارد.

همچنین، می‌توانید از ایده‌های افرادی که در تیم‌های دیگر مشغول به کار هستند نیز استفاده کنید. آنها با نگاهی تازه‌تر می‌توانند به وضعیت تیم شما نگاه کنند. بهره‌مند شدن از دیدگاه دیگران می تواند به تیم کمک کند تا به ایده های جدیدی برسند؛ ایده‌هایی که قبلا از دید آنها پنهان مانده بود.

2. گوگل ترندز (Google Trends)

داده‌ها و تجزیه و تحلیل آنها ابزارهای خوبی هستند که می توان از آنها برای مشاهده آنچه در حال حاضر در بین مصرف کنندگان ترند است، سود برد. با ابزارهایی مانند گوگل ترندز (Google Trends) و سیسوموس (Sysomos)، می‌توانیم ببینیم که مصرف‌کنندگان در حال حاضر چه چیزی را جستجو می‌کنند و درباره برند و رقبایش چه می‌گویند. این داده‌ها به ما اجازه می‌دهد تا بر اساس یافته‌های این منبع، محتوای هدفمندی را تولید کنیم. به عنوان مثال، بر اساس داده‌های گوگل ترندز، المپیک یک رویداد بزرگ است و بسیاری از مصرف کنندگان با علاقه خاصی آن را دنبال می کنند.

فرض کنید در زمان برگزاری مسابقات المپیک هستیم. اگر برندی داشته باشید که در زمینه صنایع غذایی کار می‌کند، می‌توانید محتوایی را بر اساس غذاهای محلی که خاص کشور برگزار کننده المپیک هستند، تولید کنید، زیرا در زمان برگزاری المپیک، فرهنگ کشور برگزار کننده، محبوبیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند. دسترسی به این داده ها ابزاری عالی برای ورود به ذهن مصرف کنندگان و تولید محتوایی است که می تواند نظر آنها را جلب کند.

3. مناسبت‌‌های موقت و فصلی

در هنگام تولید محتوا، توجه به چرخه رسانه (media cycle) و فصلی بودن رویدادهای خاص از اهمیت خاصی برخوردار است. زمان‌های خاصی از سال وجود دارد که موضوعی خاص، مثلا یک مناسبت ویژه یا رویداد اجتماعی، در صدر اخبار قرار می گیرد. فصل تعطیلات یک مثال عالی در این رابطه است، زیرا صرف نظر از صنعتی که شرکت شما در آن فعال است، اخبار مربوط به اعیاد و تعطیلات همیشه در رسانه‌ها یافت می‌شوند.

همچنین زمان‌هایی وجود دارد که باید رویدادهای فصلی پنهان در آنها را پیدا کنیم و از آنها نیز بهره ببریم. به عنوان مثال، در کشور ما، 25 خرداد روز ملی گل و گیاه است. اگر شما برای شرکتی تولید محتوا انجام می دهید که در زمینه تولیدات گل و گیاه است، این روز زمان خوبی برای تولید محتوای مبتنی بر طبیعت، تاثیرات گل و گیاه بر سلامت جسمی و روحی، کاربرد گل و گیاه در دکور منزل و محل کار، توصیه‌های مربوط به پرورش و نگهداری گل و گیاه و مطالب دیگر است. مخاطبان علاقمند، از وجود چنین روزی آگاه هستند و می خواهند محتوای متناسب با آن را پیدا کنند.

4. بازنویسی محتواهای قدیمی

هیچ اشکالی ندارد که به محتوای قدیمی که قبلاً استفاده شده است نگاه مجددی بیندازید و ببینید چگونه می توانید دوباره از آن استفاده کنید. گاهی اوقات، کمپین هایی که در گذشته داشته‌اید موفقیت آمیز بوده‌اند و ارزش آن را دارند که آنها را به روز کنید و دوباره آنها را در رسانه‌های مختلف با مخاطبان به اشتراک بگذارید. گاهی اوقات هم یک کمپین چندان موفقیت آمیز نبوده است، بنابراین اکنون فرصت این را دارید که ببینید که چرا این کمپین موفقیت‌آمیز نبوده و این بار تغییرات لازم را انجام دهید و آن را به موفقیت برسانید.

5. رسانه‌ها را زیر نظر داشته باشید

گاهی اوقات بهترین روشهای تولید محتوای جدید این است که خیلی ساده، ببینید رسانه ها به چه مطالب و موضوعاتی علاقمند هستند. با کسانی که در رسانه‌های مختلف فعال هستند، تماس برقرار کنید و ببینید آنها دقیقاً روی چه نوع محتوایی برای پست‌ختی آینده خود کار می کنند. اگر آنها گفتند مثلا در مورد «مزایا و مضرات مصرف غذاهای کباب شده» برای پست بعدی خود مطلب می‌نویسند، شما هم توانید این اطلاعات را با تیم خود به اشتراک بگذارید و بر اساس آن کار کنید. دستیابی به آنچه مورد توجه ویسندگان دیگر است، به شما بینشی واقعی می‌دهد و کمک می کند تا محتوایی را تولید کنید که برند شما را به خوبی به مخاطبان بشناساند.

به عنوان نویسنده و تولید کننده محتوا، وظیفه ما تولید محتوایی است که بتواند ذهن مخاطبان و مصرف کنندگان را درگیر، و آنها را با خود همراه کند. استفاده از پنج روشی که گفته شد، به شما کمک می کند تا ایده‌های خوبی برای تولید محتوای جدید به دست بیاورید. می توانید این روش ها را به طور جداگانه اعمال کنید، اما بهترین کار استفاده از ترکیبی از این روشهاست.

اگر از روش های طوفان ذهنی، تجزیه و تحلیل داده‌های گوگل ترندز، مناسبت های موقت و فصلی، بازآفرینی محتواهای قدیمی و رصد کردن رسانه‌ها در کنار هم استفاده کنید، میتوانید به ایده‌های جذاب و تازه‌ای برسید و مخاطبان را بیش از پیش به سوی برند خود جذب کنید. اما توجه به یک نکته دیگر نیز بسیار ضروری است: با اینکه داشتن ایده خوب برای تولید و نوشتن محتوا از ملزومات اصلی است، اما اگر محتوا را خوب ننویسید، موفقیت چندانی نصیبتان نمی‌شود. در ادامه چند نکته را ذکر خواهیم کرد که رعایت آنها می‌تواند مهارت شما در نوشتن را افزایش دهد و کمک کند تا محتوایی تولید کنید که هم کاربرپسند است و هم می‌تواند در موتورهای جستجو رتبه خوبی را بدست بیاورد.

راه های تولید محتوای موثر و با کیفیت

راههای تولید محتوای موثر و با کیفیت
راههای تولید محتوای موثر و با کیفیت

اگرچه نوشتن و تولید محتوای با کیفیت هیچ فرمول خاص یا محرمانه ای ندارد، اما چند نکته وجود دارد که رعایت آنها می تواند به بهبود کیفیت و کمیت مطالب نوشتاری شما کمک کند:

1. محتوای خود را با یک عنوان جذاب شروع کنید: تیتر تعیین می کند که آیا مخاطبان بقیه مطلبی که شما نوشته‌اید را خواهند خواند یا نه. اگر عنوان یا تیتر محتوای شما در ذهن مخاطب جرقه ای ایجاد نکند، احساساتش را را برنیانگیزد یا چیز جدیدی را به او یاد ندهد، شما نمی‌توانید به سادگی با محتوای خود به نتایج دلخواه برسید. لازم است که با استفاده از تکنیک‌های اثبات‌شده و استراتژی‌های جذب ترافیک، پیش بروید و عنوان‌ها را بر اساس حدس و گمان ننویسید.

سعی کنید عنوان شما مانند یک قلاب عمل کند و توجه مخاطبان را جلب کند. بعد از تیتر، شما فقط سه ثانیه فرصت دارید تا خوانندگان را درگیر نگه دارید. جمله اول نیز بسیار سرنوشت ساز است و تعیین می کند که آیا خوانندگان بقیه مطالب شما را می خوانند یا خیر. بنابراین، محتوا باید توجه خواننده را جلب کند و به آرامی او به جایی که هدف شماست، ببرد.

2. قبل از نوشتن تحقیق کنید: شما باید دانش گسترده ای در مورد موضوعی که در مورد آن می نویسید، داشته باشید. این امر، بخصوصی زمانی که برای جذب کسب و کارهای دیگر محتوا تولید می‌کنید، بسیار مهم است. سعی کنید با استفاده از آمار، داده ها و معیارهای قابل استناد، برای محتوای خود، اعتبار ایجاد کنید و هرگز ادعایی نکنید که قابل پشتیبانی و اثبات نباشد.

3. روی یک هدف واحد تمرکز کنید: قبل از تولید محتوا، باید دست کم یک پیام کلیدی را در ذهن داشته باشید و سعی کنید در هنگام نوشتن، این پیام کلیدی را به مخاطب خود انتقال دهید. حتما این موضوع را هنگام نوشتن در نظر داشته باشید و تا آنجا که ممکن است محتوای خود را به موضوع اصلی گره بزنید.

4. با لحنی منحصر به فرد بنویسید: محتوایی که تولید و منتشر می کنید، صدای شرکت شماست و باید منحصرا به شرکت شما تعلق داشته باشد. مهم است که لحن محتوای خود را با مخاطب هدف، اهداف تجاری و شخصیت برند خود هماهنگ کنید.

5. محتوای دیجیتال خود را بهینه سازی کنید: بهترین محتوای دیجیتال اغلب از پاراگراف های کوتاه، جملات کوتاه و لیست‌های شماره گذاری شده و دارای بولت پوینت، تشکیل شده است. محتوای دیجیتال همچنین باید با استفاده از بهترین شیوه های سئو و آخرین استراتژی های سئو محتوا (برای موتورهای جستجو) بهینه‌سازی شود.

6. کار خود را ویرایش کنید: پس از نوشتن اولین پیش نویس محتوا، به عقب برگردید و ببینید چگونه می توانید مطالب خود را منسجم‌تر و خواندنی‌تر کنید. در بیشتر موارد، محتوای شما با انجام یک یا دو دور ویرایش بهبود می‌یابد. توجه داشته باشید که حتی محتوای نوشته شده توسط نویسندگان محتوای حرفه‌ای و باتجربه نیز به ویرایش نیاز دارد.

7. سعی کنید از شیوه‌های داستان‌سرایی استفاده کنید: مهم نیست برای نشر محتوای خود از چه رسانه ای استفاده می کنید، داستان سرایی در تولید محتوا همیشه بخش مهمی از محتوای خوب است. در این شیوه، می‌توانید افرادی را که پشت یک محصول خاص هستند، معرفی کنید، یا اینکه بگویید محصول شما چگونه در زندگی مردم تغییر ایجاد کرده است. حتی چیزهای خیلی ساده، مثل پست کردن عکس‌هایی از قناری‌ها، گربه‌ها یا حیوانات دیگری که در شرکت در کنار شما به سر می‌برند، می تواند مخاطبان زیادی را جذب محتوای شما کند. داستان هایی را پیدا کنید که باعث می‌شوند کسب و کار شما منحصر به فرد به نظر برسد و آنها را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید.

8. همیشه مخاطب خود را در ذهن داشته باشید: محتوای خوب، محتوایی است که متناسب با مخاطبان برند طراحی و نوشته شده باشد. اگر کسب و کار شما مشتریان بالای 65 سال دارد، احتمالاً تولید محتوای طنزآمیز در TikToks برای شما کارساز نخواهد بود. محتوایی تولید کنید که متناسب با مخاطب شما باشد. باید بدانید که مخاطبتان کیست، کجاست و دوست دارد چه چیزی را ببیند و دنبال کند.

سخن آخر

تولید محتوای خوب، در تبدیل بازدیدکنندگان سایت به مشتری بسیار مهم و تاثیرگذار است. برای نوشتن محتوای خوب، لازم است که هم ایده‌های جذاب و تازه داشته باشیم، و هم در نوشتن و تولید محتوا مهارت‌های لازم را کسب کنیم و نکات کلیدی را به کار بگیریم.

در این مقاله شما را با 5 روش رسیدن به ایده‌های تازه برای تولید محتوا و راه های تولید محتوا خوب و باکیفیت آشنا کردیم و همچنین نکاتی را جهت بهبود بخشیدن به مهارت نویسندگی و بالا بردن کیفیت محتوا ذکر کردیم. به کار بستن این نکات می‌تواند به محتوای شما کیفیت بالایی بدهد و کمک کند که سایتتان در نتایج جستجو، جایگاه خوبی داشته باشد. نتیجه همه این فعالیت‌ها این خواهد بود که ترافیک خوبی متوجه وبسایت شما می‌شود و این موضوع، به دیده شدن برند شما کمک می‌کند.

5/5 - (2 امتیاز)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط