آخرین مقالات

چگونه تولید محتوا کنیم و چه محتوایی تولید کنیم؟

  1. Home
  2. /
  3. مقالات کُدُ سئو
  4. /
  5. چگونه تولید محتوا کنیم...

صحبت از وب‌سایت‌های اینترنتی، همیشه همراه با بحث داغ سئو است. وقتی هم که صحبت از سئو یا همان بهینه سازی وب سایت مطرح باشد، تولید محتوا است که خدایی می‌کند. تمام صاحبان وب‌سایت‌ها علاقه‌مند هستند تا بر اساس کلمات کلیدی مشخص، سایت خود را در صفحه اول موتور جستجوگر گوگل ببینند. اما آیا تمام وب‌سایت‌ها به این خواسته خود می‌رسند؟

یک مطلب به‌خصوص را در گوگل سرچ کنید. احتمالا حدود ۱۰ وب‌سایت در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شوند. با نگاه به پایین صفحه، تعداد صفحات گوگل در مورد کلمه کلیدی شما مشخص می‌شود. با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شوید که این ده وب‌سایت موجود در صفحه اول، از بین صدها و گاها هزاران لینک و وب‌سایت انتخاب شده‌اند!

تولید محتوا، یکی از ارکان بسیار مهم در رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها در گوگل است. موتور جستجوگر گوگل با بهره از هوش مصنوعی، به سادگی محتوای یونیک و آموزنده را شناسایی کرده، و لینک آن را در صفحه اول خود به کاربر نشان می‌دهد.

تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا چیست؟
تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا به تمام اطلاعات طبقه‌بندی شده گفته می‌شود، که آن‌ها را در قالب ویدئو، عکس، متن، و صوت، بر روی صفحات مختلف وب‌سایت خود قرار می‌دهیم. این محتوا در هر قالبی که تولید شود، باید یک سری ویژگی و فاکتور مشخص که گوگل آن‌ها را تعیین کرده، داشته باشد.

تولید محتوا می‌تواند یک ویدئو چند دقیقه‌ای در حوزه کسب و کار شما باشد؛ می‌تواند یک مقاله بسیار مفید و آموزنده در رابطه با یک محصول خاص باشد؛ همچنین می‌توانید انواع محتوا را باهم ترکیب کنید و یک محتوای جدید از آن تولید کنید. بعنوان مثال یک محتوای متنی در مورد دکو آسمون داخلی منازل مدرن بنویسید؛ در بخش‌های مختلفی از متن، عکس‌های مرتبط و جذاب وارد کنید؛ در نهایت می‌توانید مطالب خود را با یک فایل ویدئویی مرتبط و آموزنده تکمیل کنید.

نوشتن محتوای جذاب، مفید و آموزنده، می‌تواند پله‌های موفقیت را به سرعت برای شما طی کند. با دیده شدن در صفحات اولیه گوگل، بازدید از وب‌سایت‌ شما بالا رفته و مشتری و مخاطب بسیار زیادی جذب می‌کنید. تمام این موفقیت‌ها را مدیون محتوا و تولیدکنندگان محتوا خواهید بود.

در ادامه به شما خواهیم آموخت که چگونه محتوای خوب تولید کنیم پس با ما همراه باشید.

مهمترین ویژگی های محتوای خوب چیست؟

مهمترین ویژگی‌های محتوای خوب چیست؟
مهمترین ویژگی‌های محتوای خوب چیست؟

تولید و ساخت محتوا برای وب‌سایت‌ها کار ساده‌ای نیست. قطعا نیاز به دانش و تجربه است تا بتوان تمام المان‌ها را به‌درستی رعایت کرد. در ادامه شما را با ویژگی‌هایی که یک محتوای اصولی باید از آن‌ها برخوردار باشد را شرح می‌دهیم.

۱. هدف از تولید محتوا مشخص باشد

قدم اول مشخص کردن هدف ساخت محتوا است. بدون مشخص کردن هدف، مانند فوتبالیستی هستیم که چشمان خود را بسته، و به هر طرف شوت می‌زند. احتمال به موفقیت رسیدن این فوتبالیست، هم‌اندازه وب‌سایتی است که بدون داشتن هدف، اقدام به تولید محتوا می‌کند.

هدفمند بودن به این معناست که مخاطب خود را بشناسیم و محتوایی مناسب و درخور برایش تولید کنیم. این وظیفه برعهده نظیر سایت، سازمان یا هر مجموعه‌ای است که قصد دارد در بین وب‌سایت‌های مختلف دیده شود.

یک اشتباه رایج این است که بدون هدف‌گذاری مشخص، یک تولید کننده محتوا استخدام کنید. هرچقدر این فرد متخصص باشد، بازهم باید خط‌مشی خود را از راس سازمان بگیرد و در جهت آن حرکت کند.

در مجموع اگر بخواهیم یک جمع‌بندی برای این بخش داشته باشیم، باید مخاطب وب‌سایت خود را بشناسید و برای سلیقه و نیازهایش ارزش قائل شوید. هرچه نیازهای بیشتری از مخاطب خود رفع کنید، موفق‌تر می‌شوید.

۲. محتوای یونیک تولید کنید

محتوای یونیک تولید کنید
محتوای یونیک تولید کنید

استفاده از محتوای وب‌سایت‌های دیگر، یا به عبارتی کپی کردن محتوا از دیگر وب سایت های اینترنتی، هیچ کمکی به رشد شما نمی‌کند. تازه برعکس هم هست؛ استفاده از محتوای کپی سده، رتبه شما در گوگل را تنزل می‌دهد.

موتور جستجوی گوگل، نقش یک مامور پلیس بسیار زیرک را ایفا می‌کند؛ اگر انسان خوبی باشید و کار ناپسندی انجام ندهید، این مامور نه تنها شما را مجازات نمی‌کند، بلکه توجه بیشتری هم به شما خواهد داشت. در غیراین صورت، برای کسانی که قصد دارند کارهای ناشایست انجام دهند، یک سری تنبیه دگرا در نظر می‌گیرد.

گوگل برای محتوای یونیک و دسته‌اول، اهمیت زیادی قانع است. وب‌سایتی که این محتوا را تولید کند، به سرعت راهی صفحه اول گوگل می‌شود. در عوض گوگل رتبه وب‌سایت‌هایی که از محتوای کپی و بی ارزش استفاده کنند را کاهش می‌دهد.

گوگل تاکید دارد که کاربر، باید از حضور خود در اینترنت لذت ببرد. به همین دلیل است که توجه ویژه‌ای به تولید محتوا در وب‌سایت‌ها دارد.

۳. محتوای ارزشمند تولید کنید

محتوا باید از لحاظ کیفی ارزشمند باشد. این کیفیت محتوا است که مخاطب را به وب‌سایت شما جذب می‌کند. مخاطب شما نباید در برخورد با محتوای صفحه شما، دچار سردرگمی شود. مطالب باید واضح و شیوا باشند. در محتوا باید به سوالات و ابهامات مخاطب پاسخ داده شده باشد. کیفیت بخش‌های بسیار گوناگونی دارد. این کیفیت در عکس، فیلم، صوت و متن، معانی متفاوت خود را دارد.

به‌عنوان نمونه، محتوای متنی باکیفیت چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

۴. جملات تا حد ممکن کوتاه باشند.

جملات تا حد ممکن کوتاه باشند.
جملات تا حد ممکن کوتاه باشند.
  1. اگر نیاز به استفاده از جملات بلند دارید، از ویرگول و سایر علامت‌های دستور زبان فارسی استفاده شوند.
  2. از پاراگراف‌های کوتاه با حداکثر ۴ الی ۵ خط استفاده شود.
  3. اصول سئو و بهینه‌سازی کاملا رعایت شوند‌.
  4. به مخاطب اهمیت داده شود و هدف تنها رعایت دستورالعمل‌های سئو نباشد.

این‌ها بعضی از اصول و فاکتورهای تولید محتوا در قالب متن بودند، که باهم مرور کردیم. عکس، ویدئو و… نیز، ویژگی‌های مخصوص خود را دارند.

حالا که با ویژگی‌های یک محتوای خوب آشنا شدید، چند ایده جذاب برای تولید محتوا را با شما درمیان می‌گذاریم. به دقت مطالعه کنید و آن‌ها را به‌صورت عملی وارد وب‌سایت خود کنید.

۵. ایده های جالب و کاربردی تولید محتوا

ده‌ها ایده برای خلق محتوای خاص و مخاطب‌پسند وجود دارد. در اینجا شما را با تعدادی از این ایده‌ها آشنا می‌‌کنیم. بدون وقفه به سراغ اولین ایده می‌رویم.

حتما مطالعه کنید : ایده های جالب برای تولید محتوا

۶. مصاحبه با افراد معروف

در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کنید؟ تئاتر، سینما، لوازم خانگی، لوازم آرایشی، ورزش، رستوران، تجهیزات خودرو، پوشاک یا…؟ در تمام این خوزه‌ها، افرادی وجود دارند که کارآفرین و موفق بوده‌اند. این افراد را شناسایی کنید، با آن‌ها ارتباط موثر برقرار کنید و در نهایت از آن‌ها درخواست مصاحبه کنید.

از بعد دیگری هم می‌توانید به این ایده نگاه کنید. افرادی را پیدا کنید که از محصولات و خدمات برند شما استفاده کرده‌اند. از آن‌ها بخواهید با شما مصاحبه‌ای را انجام داده و تجربه خود را بیان کنند. بسیار افراد ممکن است موافقت نکنند؛ اما هستند افرادی که در اوج شهرت با شما همکاری می‌کنند.

این نوع تولید محتوا، جذابیت زیادی برای مخاطب دارد و بازدید از صفحات سایت شما را بسیار بالا می‌برد. این بازدید بالا، اولا باعث افزایش رتبه شما در گوگل شده و ثانیا، افراد زیادی را با برند، محصول یا خدمات شما آشنا می‌کند.

۷. سایت‌های رقیب را به‌طور مداوم بررسی کنید

بزرگترین و قدرتمندترین وب‌سایت‌ها را در حیطه کاری خود پیدا کنید. محتوای این وب‌سایت‌ها را به طور دقیق مورد بررسی و مطالعه قرار دهید. عکس‌ها را ببینید، مطالب را بخوانید و فیلم‌ها را به طور کامل تماشا کنید‌. دچار اشتباه نشوید؛ قرار نیست محتوای رقیب را عینا کپی ‌کنید‌ تنها باید ذهن خلاق خود را آماده دریافت ایده‌ها کنید. سپس از این ایده‌ها برای تولید محتوا بهره ببرید.

۸. ساخت لیست ترین ها

ساخت لیست ترین ها
ساخت لیست ترین ها

بهترین ها را در مورد محصول خود پیدا کنید و برای آنها محتوا تولید کنید. برای نمونه شما فروشنده چند مدل مرطوب‌کننده دست و صورت هستید. ببینید ارزان‌ترین و گران‌ترین مرطوب‌کننده موجد در بازار کدام ‌هستند. سپس اطلاعات کاملی در مورد کیفیت و خواص آن‌ها تهیه کرده و در وب‌سایت خود قرار دهید. با این کار می‌توانید به مخاطب خود قدرت تصمیم‌گیری و انتخاب دهید.

البته در روند معرفی ترین ها، محصول شما به عنوان یک مرطوب‌کننده که از لحاظ کیفیت و قیمت در محدوده مناسبی قرار است به چشم بیاید.

۹. معرفی و نمایش کاربرد محصولات

تقریبا تمام وب‌سایت‌های فروش کالا، محصول خود را به صورت اجمالی معرفی می‌کنند و ویژگی‌های آن را بیان می‌کنند. اما آیا این معرفی کوتاه برای خریداران کافی است؟ فرض کنید فردی می‌خواهد یک سرخ‌کن کم روغن خریداری کند. محصولات زیادی را در وب‌سایت‌های مختلف می‌بیند که در مورد حجم، توان الکتریکی، گارانتی، طول عمر و… صحبت کرده‌اند.اما آیا افراد هنگام خرید سرخ‌کن، دنبال طول عمر دستگاه یا توان الکتریکی آن هستند؟! اکثر افراد علاقه‌مند هستند بدانند که چه غذاهایی را می‌توانند با این سرخ‌کن بپزند و نتیجه پخت و پز با این دستگاه به چه شکل خواهد بود.

اینجاست که می‌توانید در تولید محتوا برای وب‌سایت خود، تفاوت ایجاد کنید. از توضیحات کلیشه‌ای با سرعت بیشتری بگذرید و در مورد خواسته‌های مشتری، محتوا تولید کنید. یک فیلم چند دقیقه‌ای از نحوه کار دستگاه تهیه کنید یا یک سری از مواد غذایی را با آن سرخ کنید. این محتوا قطعا برای مخاطب جذاب است.

۱۰. ترجمه سایت های خارجی

یک واقعیت تلخ در تولید محتوای متنی وجود دارد. بیش از ۹۰% وب‌سایت‌ها فقط لینک‌های فارسی را مطالعه می‌کنند و با تغییر جملات و پاراگراف‌ها، یک محتوای مثلا جدید تولید می‌کنند! به همین دلیل است که محتوای بسیاری از وب‌سایت ها در مورد یک موضوع به‌خصوص، بسیار شبیه به هم هستند.

لینک‌ها یا همان وب‌سایت‌های خارجی (به زبان انگلیسی، فرانسوی، عربی، آلمانی و…)، منابع نسبتا بکر و دست‌نخورده‌ای هستند که می‌توانید برای خلق محتوا از آن‌ها استفاده ‌کنید. روند کار بسیار ساده است. چند وب‌سایت خارجی را در حوزه خاصی انتخاب کنید و مقالات آن‌ها را مطالعه کنید. سپس می‌توانید با یک جمع‌بندی درست و حساب شده، محتوای جدیدی به قلم خودتان خلق کنید. در واقع شما فقط ایده یا اطلاعات به‌روز را از وب سایت‌های خارجی کسب کرده‌اید.

۱۱. سایت‌های برتر را معرفی کنید

فرضا شما در حیطه معرفی و فروش بسته‌های آموزشی برنامه‌نویسی فعالیت دارید. قطعا جمع‌آوری تمام دوره‌های موجود برای برنامه‌نویسی، کار زمان‌بر است. خیلی اوقات هم ممکن است شما به اساتید برتر و منابع بعضی از زبان‌ها دسترسی نداشته باشید.

در این وضعیت می‌توانید مخاطب یا همان مشتری بسته‌های آموزشی خود را به وب‌سایت‌های دیگری معرفی کنید. لیستی از وبسایت‌هایی که به آموزش پیشرفته زبان پایتون نمی‌پردازند را به مخاطب خود معرفی کنید. با این کار شما به بهترین نحو ممکن اعتماد‌سازی‌ کرده‌اید و مخاطب خود را به یک مستری همیشگی تبدیل می‌کنید.

۱۲. رازهای موفقیت در کسب و کار خود را بازگو کنید

یکی از شیوه‌های تولید محتوا برای وب‌سایت، بازگو کردن مسیر موفقیت خود است. اگر به جایگاهی رسیده‌اید که به نظرتان برای دیگران جذاب است، برایشان توضیح دهید. از مشکلاتی که سر راهتان قرار داشته تا لحظات شیرین و تمام فراز و نشیب‌های را بازگو کنید.

نترسید که دیگران از شما پیشی بگیرند! آن‌ها به هر حال این مطالب را در ده ها وب سایت دیگر هم می‌توانند پیدا کنند‌. ارتباط خود را با مخاطب قوی کنید تا در آینده افراد قابل اعتمادی در دایره مشتریان وب‌سایت شما قرار بگیرند. تولید چنین محتوایی، بسیار جسورانه، اثربخش و ارزشمند است.

۱۳. بارگزاری فایل‌های آموزشی

در هر زمینه‌ای که فعالیت دارید، بخشی از تولید محتوا برای وب‌سایت را به تولید محتوای آموزشی اختصاص دهید. برای مثال اگر شما یک وب‌سایت تولید محتوا را هدایت می‌کنید، آموزش‌هایی را در این زمینه در نظر بگیرید.

افرادی که به دنبال یادگیری و خلق محتوا هستند به وب‌سایت شما مراجعه می‌کنند، و پس از مدتی همین افراد می‌توانند تبدیل به نیروی نویسنده محتوا در مجموعه شما فعالیت کنند.

بعضی از وب‌سایت‌ها هم به‌طور اختصاصی به تولید محتوای آموزشی در زمینه‌های مختلف می‌پردازند. به‌عنوان مثال، مکتب‌خونه و فرادرس از این دست وب‌سایت‌های آموزشی هستند.

۱۴. مناسبت‌ها

مناسبت‌ها
مناسبت‌ها

در ایران مناسبت‌های زیادی داریم. بنابراین می‌توانید از چنین ایامی استفاده کنید و به تولید محتوا در بستر آن بپردازید. می‌توانید در مورد عید نوروز و آیین باستانی ایرانیان تولید محتوا ‌کنید. در ابتدا و انتهای محتوای متنی یا صوتی و تصویری خود، می‌توانید چند ثانیه به نمایش برند یا محصول خاصی بپردازید و پس از آن فیلم یا متن خود را ادامه دهید.

در ساختن محتوا، سعی کنید حال خوب را به مخاطب انتقال دهید. منظور از انتقال حال خوب، این است که مخاطب از حضور در وب‌سایت شما احساس خوبی داشته باشد. این مهم تنها زمانی به واقعیت بدل می‌شود، که محتوای یونیک، آموزنده و جذابی تولید کنید.

۱۵. فصل‌های سال

ایده گرفتن از فصل‌های را فراموش نکنید. در وب‌سایت فروش قهوه خود، از لذیذتر شدن قهوه در هوای سرد زمستان بنویسید. در وب‌سایت لوازم خانگی خود، از کیفیت بهترین مدل کولر خود در فصل تابستان صحبت کنید. با مخاطب خود در مورد حس بی‌نظیر استفاده از یک ادوپرفیوم خنک، در تابستان بگویید.

هر ۴ فصل سال، مملو از ایده‌های ناب و جذابی هستند که می‌توانند شالوده تولید محتوا در وب‌سایت شما را شکل دهند.

۱۶. نسبت به رویدادها، بی‌تفاوت نباشید

در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید، یک سری رویدادهای مهم وجود دارند که در بازه‌های زمانی مشخص اتفاق می‌افتند. بارزترین نمونه، فروشگاه‌های اینترنتی ورزشی هستند. زمان برگزاری مسابقات المپیک، جام‌های جهانی و آسیایی در رشته‌های ورزشی مختلف و تقابل تیم‌ها و افراد سرشناس در رویدادهای رودررو، از جذاب‌ترین ایده ها برای تولید محتوای وب‌سایت هستند.

۱۷. معرفی کامل محصولات و خدمات

این آیتم مختص وب‌سایت‌های فروشگاهی است، که بخش عظیمی از کل وب‌سایت‌ها را تشکیل می‌دهند. اگر محصول یا خدمتی برای عرضه دارید، آن را به بهترین ین نحو ممکن ارائه دهید. اطلاعاتی که در بخش معرفی محصول و خدمات ارائه می‌دهید، باید دقیق و قابل استناد باشد.

تنها به ویژگی‌های اولیه و ساده محصول بسنده نکنید. در مورد خواص، مزایا و حتی معایب محصولات خود توضیح دهید و سعی کنید آن‌ها را با سایر محصولات هم‌خانواده مقایسه کنید. در ادامه می‌توانید به شیوه‌های صحیح استفاده از محصولات بپردازید.

محصولی که در بخش معرفی، دارای این مشخصات باشد، افراد بیشتری برای خرید آن تمایل نشان می‌ دهند.

۱۸. خلاصه مقاله‌ها

می‌توانید مقاله‌های موجود در وب‌سایت خود را خلاصه کنید. خلاصه‌نویسی نوعی تولید محتوا به شمار می‌آید. بسیاری از افراد حوصله خواندن مطالب طولانی را ندارند. این افراد ترجیح می‌دهند خلاصه‌ای از یک مقاله طولانی را مطالعه کنند و در صورت تمایل، ورژن بلند آن را بخوانند.

خلاصه‌نویسی را می‌توانید با مقاله‌های سایت‌های رقیب هم انجام دهید. مقاله‌های طولانی آن‌ها را بخوانی و به صورت خلاصه با نگارش شخصی خودتان، بر روی وب.سایت شخصی خود قرار دهید.

۱۰ نکته­ ی اثرگذار در تولید محتوا !

تا به اینجای این مقاله در رابطه­ با مفاهیمی مانند اینکه چگونه تولید محتوا کنیم، و چه ایده ­هایی را برای تولید محتوای مؤثر به کار ببریم مطالبی آموختیم، اما بدانید نکات مهمی نیز برای تولید محتوا وجود دارد که در ادامه با آن­ها آشنا خواهیم شد.

  1. اثرگذاری اولین جمله را دستکم نگیرید !

امروزه بیشتر افراد آن­چنان حوصله ­ای برای خواندن متن­ های بلند ندارند و تمرکز و تمایل آن­ ها برای خواندن کمتر شده ­است. بنابراین اولین جمله هر پاراگراف می­ تواند مهم­ترین دلیل برای ترغیب مخاطب به خواندن ادامه متن باشد، جمله اول را می ­توان با حفظ برخی نکات جذاب­ تر نیز کرد؛ می­ توانید جمله خود را با یک مفهوم پرسشی شروع کنید پرسش و ابهام موجب می ­شود که احتمال اینکه خواننده بخواهد تا انتهای متن پیش برود بیشتر شود.

  1. از گفتن جزئیات در پاراگراف اول خودداری کنید.

تنظیم پاراگراف اول به صورتی باشد که از گفتن جزئیات پرهیز شود در این پاراگراف باید بیشتر به ارائه تعریف ­ها، اهمیت و کلیات موضوع بپردازید و برای خواننده یک دورنما ازآنچه در ادامه خواهد خواند ایجاد کنید و خواننده را به ادامه متن ترغیب کنید.

  1. خواننده را مخاطب قرار دهید.

برقراری ارتباط فردی با خواننده به جذابیت متن می‌افزاید، برای این کار باید نشان دهید که به نیازهای خواننده اشراف کامل دارید و او را در رفع این احتیاجات مورد خطاب قرار دهید و البته محترم شمردن خواننده و نیازهای او را فراموش نکنید. مخاطب قرار دادن خواننده با کلمات ساده و ضمیر دوم‌شخص جمع موجب جذب او می ­شود.

  1. فاصله‌گذاری بین قسمت­های مختلف محتوا را به یاد داشته باشید.

ارائه محتوای فشرده و بدون فاصله باعث خستگی مخاطب می‌شود با ایجاد فاصله، محتوا به‌نوعی مختصر دیده می‌شود و از خستگی مخاطب می­کاهد متن ساده و روان و پرهیز از زیاده‌گویی به مشتاق نگه­داشتن مخاطب کمک می­ کند.

  1. ترفندهایی برای کنجکاو کردن مخاطب به کار ببرید.

با طرح سؤال کنجکاوی مخاطب را برانگیخته و برای خواندن ادامه مطالب مشتاق نگه‌دارید برای این کار استفاده از عباراتی اعم از ” … اما صبر کنید این تمام ماجرا نیست”، ” … توضیحات بیشتر را در ادامه خواهیم گفت… “و “برای اینکه جواب سؤالات خود را بیابید با ما همراه باشید ” در پایان پاراگراف­ها کاربردی و مؤثر خواهد بود.

  1. طرح تولید محتوایی داشته باشید.

در ابتدا با یک مقدمه ­ی خوب در مخاطب انگیزه ایجاد کنید و سپس تعاریف و موارد ضروری را بیان کنید و جان کلام را به مخاطب انتقال دهید. پس‌ازآن به پاسخ دادن به سؤالات ایجادشده در ذهن مخاطب بپردازید. نباید مخاطب را با پرسش‌ها و ابهامات رها کنید.

  1. منابع را معرفی کنید.

برای گفته­ های خود منبع داشته باشید عباراتی از قبیل “بنابر گزارش­ های Hotspot … ” و مواردی مانند این به مخاطب نشان می­دهد که این محتوا دارای منبع موثق است و البته یادآوری می‌کند که به‌طورجدی موضوع موردبررسی قرارگرفته است.

  1. با اعداد و ارقام مخاطب را جذب کنید.

به توصیه مدرسه کسب­ و­کار استنفورد بهتر است که آمارهای موجود در محتوای تولیدشده را به‌صورت ریاضی بنویسید چراکه این حالت توجه مخاطب را نسبت به نوشتار فارسی اعداد بیشتر جلب خواهد کرد و بدین ترتیب می­ توانید با نمایش اعداد، اثرگذاری محتوا و نرخ کلیک را بیشتر کنید.

  1. در نوشتن عناوین خلاق باشید.

در نوشتن عنوان ­ها می­ توان به چند حالت عمل کرد؛ که هرکدام از حالات اثرگذاری خاص خود را داند و به‌نوعی موجب ایجاد کنجکاوی در مخاطب خواهد شد.

  • طرح پرسش:

آیا گوش دادن نوزادان به قطعات موتزارت موجب افزایش هوش آن­ها خواهد شد؟

  • استفاده از اعداد:

۵ روش خانگی درمان جوش صورت!

  • خلق جملات منفی:

هر آنچه راجع به مکمل­ های دوران بارداری نمی‌دانید.

  1. ویرایش متن را جدی بگیرید.

 استفاده از علائم نگارشی رعایت اختصار در جملات پرهیز از بکار بردن جمله‌های مبهم حذف کلمات تکراری را حتماً در تولید محتوا در نظر داشته باشید. برای ویرایش متن ازلحاظ علائم نگارشی و املای کلمات می­ توانید از نرم‌افزار ویراستیار استفاده کنید که به‌صورت یک افزونه به نرم‌افزار ورد اضافه می ­شود.

نرم‌افزار ویراستیار
نرم‌افزار ویراستیار

در نهایت

حالا شما اطلاعات لازم برای شروع تولید محتوا برای وب‌سایت را دارید. از ویژگی‌های اصلی یک محتوای خوب مطلع هستید؛ همچنین کلی ایده جذاب و کاربردی برای خلق محتوا در وب‌سایت شخصی خود دارید. ضمن اینکه همیشه می‌توانید از اطلاعات این مقاله به نفع وب‌سایت خود استفاده کنید، باید تلاش کنید به‌روز باشید.

ایده‌های شخصی خود را در یک قالب اصولی و هدفمند، وارد حوزه تولید محتوا کنید. قطعا تنها چیزی که تمام کاربران از آن متنفر هستند، تکرار، تکرار و تکرار است. کاربران د بازدیدکنندگان وب‌سایت‌ها، همیشه از یک محتوای جدید و خلاقانه استقبال می‌کنند.

میلیون‌ها وب‌سایت در سراسر دنیا وجود دارند. اگر قصد دارید به صفحه اول گوگل راه پیدا کنید ویران شما را ببینند، باید اصول تولید محتوا را جدی بگیرید. تولید و خلق محتوا یک کار تخصصی است. اگر در این زمینه اطلاعات و ت آزمندی لازم را ندارید، کار خود را به متخصصین این حوزه واگذار کنید. در غیر اینصورت، ‌وب سایت شما هم در کنار هزاران وب‌سایت دیگر، به گورستان گوگل خواهد پیوست.

اگر همین لحظه در صفحه ۵۰ گوگل قرار دارید، نگران نباشید. تولید محتوا کنید و با بیشترین سرعت به سمت صفحه اول خیز بردارید.

۴.۷/۵ - (۷ امتیاز)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط