آخرین مقالات

ساخت سايت رايگان؛ ایجاد سایت شرکتی و فروشگاهی با سایت ساز کاملا رایگان

داشتن یک وب‌سایت برای کسب و کارهای مختلف مثل شرکت‌ها و فروشگاه‌ها ضروری است. سایت درست مثل شناسنامه یک شرکت و راهی عالی برای افزایش آگاهی از برند است. در گذشته هزینه‌های هنگفت و پیچیدگی زیاد طراحی سایت باعث می‌شد بسیاری از کسب و کارها توان راه‌اندازی و مدیریت یک وب‌سایت را نداشته باشند. اما اکنون برخلاف گذشته این روزها داشتن یک سایت دیگر پیچیده و پرهزینه نیست. روش‌های مختلفی برای طراحی وب سایت رایگان وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

یکی از روش‌ها، استفاده از سایت‌های خدمات هاست و دامین رایگان مثل سرویس ایرانی «گیگفا» یا سرویس “Freehosting” است. در این سایت‌ها فقط باید یک حساب کاربری بسازید و سپس یک سیستم مدیریت محتوا رایگان (مثل وردپرس یا جوملا) را روی آن‌ها نصب کنید و وب‌سایت خودتان را راه‌اندازی کنید. اما یکی دیگر از روش‌های ساخت سايت رايگان که این روزها محبوبیت زیادی پیدا کرده، استفاده از سایت سازهای رایگان است.

سرویس‌های سایت ساز به قدری کار را آسان کرده‌اند که شما می‌توانید بدون داشتن دانش حتی یک خط کدنویسی هم یک وب‌سایت حرفه‌ای و زیبا را ایجاد کنید. بسیاری از این سایت سازها حتی به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرند تا درست کردن یک سایت را برای نخستین بار تجربه کنید. اگر شما هم به دنبال بهترین راه ساخت سایت حرفه ای رایگان برای کسب و کار خود هستید، جای درستی را انتخاب کردید. ما از سیر تا پیاز ساخت وب سایت رایگان را به شما خواهیم گفت.


طراحی سایت تهران

ساخت سایت با هاست و دامنه رایگان

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های کاربران برای ساخت و راه‌اندازی سایت، هاست و دامنه است. هاستیگ به فضایی گفته می‌شود که اطلاعات وب‌سایت شما روی آن بارگذاری و میزبانی می‌شود و دامنه همان آدرس اینترنتی است که کاربران از طریق آن وارد وب‌سایت شما می‌شوند.

احتمالاً تاکنون نام «هاستینگ رایگان» به گوشتان خورده است. چنین هاستینگی بدون آنکه نیازی به پرداخت هزینه‌ای باشد، فضای ذخیره‌سازی را در اختیار شما قرار خواهد داد که می‌توانید وب‌سایت خود را در آن ایجاد کنید. اما کیفیت یک هاست رایگان به اندازه یک هاست پولی نیست. معمولاً آن‌ها دارای محدودیت‌هایی هستند که کاربر را ترغیب می‌کند سرویس خود را از نسخه رایگان به نسخه پولی ارتقا دهد. این یعنی اگر یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و تعداد کاربران زیادی به یک باره بخواهند وارد صفحات سایت شما شوند، به احتمال زیاد با مشکل کُندی سرعت مواجه خواهند شد. اما هر چه که هست شما می‌توانید روی آن‌ها یک CMS رایگان مثل وردپرس را نصب کرده و وب‌سایت خود را به طور کامل راه‌اندازی کنید. این گزینه خوبی برای کاربرانی است که برای نخستین بار می‌خواهند وارد فضای وبمستری شده و یک سایت را در فضای وب منتشر کنند.

یکی از سایت‌هایی که خدمات هاست و دامنه رایگان را ارائه می‌کند، سرویس ایرانی گیگفا است. این وب‌سایت ۵.۵ گیگابایت فضا و ۲۰۰ گیگابایت ترافیک را به صورت رایگان در اختیار کاربران می‌گذارد که با استفاده از آن می‌توانند از وب‌سایت خود میزبانی کنند. این سرویس همچنین کنترل پنل vPanel را نیز ارائه می‌کند.

دومین سرویس، سایت خارجی freehosting.com است که امکانات متنوع‌تری نسبت به سرویس ایرانی ارائه می‌کند. این سرویس ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی، پهنای باند نامحدود و دامنه رایگان را در اختیار کاربران می‌گذارد. شما علاوه بر این که می‌توانید انواع سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا را روی این سرویس نصب کنید، همچنین می‌توانید از سایت‌سازی که خود این هاستینگ به صورت رایگان در اختیارتان می‌گذارد هم استفاده کنید. این سایت ساز خیلی راحت با درگ و دراپ و بیش از ۱۷۰ قالب از پیش تنظیم شده قابل استفاده است.

ساخت وب سایت با سایت سازهای رایگان

سایت ساز، پلتفرمی است که به شما اجازه می‌دهد بدون داشتن مهارت کدنویسی و طراحی سایت و فقط با یک درگ و دراپ ساده بتوانید سایت مورد نظر خودتان را طراحی و راه‌اندازی کنید. سایت سازهای رایگان زیادی وجود دارد که می‌توانید بدون پرداخت هیچگونه هزینه‌ای از آن‌ها برای طراحی سایت خود استفاده کنید. این به شما کمک می‌کند در بودجه خود صرفه‌جویی کنید و فقط هزینه‌های مربوط به هاست و دامنه را پرداخت کنید. اما توجه داشته باشید که امکانات این سایت‌سازها محدودیت‌هایی هم دارد و برای دسترسی به امکانات بیشتر ناچار به استفاده از نسخه پولی آن‌ها هستید. استفاده از یک سایت ساز رایگان برای طراحی وب سایت رایگان مزیت‌های فراوانی دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها می‌پردازیم:

  • بدون دانش کدنویسی می‌توانید یک سایت طراحی کنید.
  • در هزینه طراحی سایت صرفه‌جویی می‌شود.
  • امکانات متعددی را در اختیار شما می‌گذارد.
  • می‌توانید در سریع‌ترین زمان سایت خود را طراحی کنید.
  • کار با آن‌ها بسیار آسان است.
  • صفحات سایت شما را برای موتورهای جستجوگر بهینه می‌کنند.
  • درگاه پرداخت آنلاین را در اختیار سایت‌های فروشگاهی قرار می‌دهند.

حالا که با یک سایت ساز و امکاناتش آشنا شدید، در ادامه بهترین سایت سازهای خارجی و ایرانی که می‌توانید از آن‌ها برای ساخت سایت رایگان استفاده کنید را به شما معرفی خواهیم کرد.

بهترین سایت سازهای رایگان خارجی

در میان سرویس‌های خارجی، هستند سایت سازهایی که امکانات متنوع و خوبی را در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند و به آن‌ها اجازه خواهند داد یک وب‌سایت حرفه‌ای را طراحی و اجرا کنند.

ساخت سایت رایگان با سایت ساز GetRespons
ساخت سایت رایگان با سایت ساز GetRespons

سایت ساز GetRespons

سایت ساز رایگان GetRespons به شما اجازه می‌دهد تنها از طریق درگ و دراپ کردن بتوانید صفحه وب خود را طراحی کنید. این یک گزینه عالی برای ساخت انواع لندینگ پیج و سایت‌های شرکتی است که به شما اجازه اتصال به یک دامنه و ایمیل مارکتینگ را هم می‌دهد. علاوه بر این می‌توانید فرم‌های ثبت نام و ارتباط با ما را نیز با آن در اختیار کاربرانتان بگذارید. GetRespons همچنین قالب‌های از پیش ساخته شده‌ای را هم در اختیار شما می‌گذارد که به لطف آن نیازی نیست طراحی سایت را از پایه انجام دهید.

مزایا

  • ارائه هاست و دامنه رایگان
  • سئو فرندلی بودن صفحات سایت
  • ارائه قالب‌های آماده متنوع
  • طراحی سایت با درگ و دراپ

معایب

  • امکانات محدودتر در نسخه رایگان
  • سرعت پایین هاستینگ

سایت ساز Wix

یکی دیگر از سایت سازهایی که محبوبیت زیادی را بین کاربران پیدا کرده و گزینه خوبی برای ساخت سایت حرفه ای رایگان است، Wix نام دارد. کار با این پلتفرم بسیار آسان است و حتی اگر دانش خاصی از دنیای وب نداشته باشید هم می‌توانید از آن برای طراحی سایت خود استفاده کنید. این صفحه ساز بیش از ۹۰۰ قالب آماده رایگان با قابلیت تنظیم و تغییر را در اختیار کاربرانش می‌گذارد که می‌توانید فقط با درگ و دراپ کردن ساده تغییرات دلخواه را روی آن‌ها اعمال کنید. اگر به دنبال راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین، سایت شرکتی، وبلاگ و غیره هستید، Wix می‌تواند انتخاب ایده‌آلی برای شما باشد.

ساخت سایت رایگان با سایت ساز Wix
ساخت سایت رایگان با سایت ساز Wix

مزایا

  • گزینه مناسبی برای افراد مبتدی
  • امکانات سفارشی سازی متنوع
  • قالب‌های آماده رایگان

معایب

  • بنر تبلیغاتی چسبیده به بالای صفحه اجباری
  • عدم امکان استفاده از دامنه سفارشی

سایت ساز Weebly

وبلی، یکی دیگر از سایت سازهای رایگانی است که می‌توانید از آن برای درست کردن سایت رایگان استفاده کنید. اگر به دنبال راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین با امکانات متنوعی مرتبط با تجارت الکترونیکی هستید، Weebly بهترین گزینه است. درگاه‌های پرداخت متنوع امن و سئو فرندلی بودن، جزو برترین ویژگی‌های وبلی است. ضمن این که امکانات مختلف بازاریابی، فرم‌های تماس با ما، نظرسنجی و غیره را هم در اختیارتان می‌گذارد. این سرویس همچنین قالب‌های آماده رایگان متنوعی را هم برای ارائه دارد.

ساخت سایت رایگان با سایت ساز Weebly
ساخت سایت رایگان با سایت ساز Weebly

مزایا

  • استفاده آسان از امکانات برای طراحی سایت
  • قالب‌های حرفه‌ای رایگان
  • امکانات مناسب تجارت الکترونیک

معایب

  • قابلیت‌های محدودتر در نسخه پولی
  • بنر تبلیغاتی اجباری در سایت شما


شرکت سئو سایت

بهترین سایت سازهای رایگان ایرانی

در میان سایت سازها، برخی سرویس‌های ایرانی نیز امکان طراحی سایت به صورت رایگان را در اختیار کاربران می‌گذارند که می‌توانید با زبان فارسی و بدون دخالت انگلیسی سایت خود را طراحی کنید.

سایت ساز وبزی

وبزی یک سایت ساز رایگان فارسی است که به شما اجازه می‌دهد در عرض چند دقیقه یک سایت برای معرفی کسب و کار خود و یا یک فروشگاه اینترنتی را راه‌اندازی کنید. با چند کلیک ساده تغییرات را در صفحه ایجاد کرده و متن‌ها و تصاویر را اضافه کنید تا سایت شما چهره دلخواه به خود بگیرد. سایتی که توسط Webzi ساخته می‌شود هم با کامپیوتر هم گوشی و هم تبلت هماهنگ است. این یعنی کاربران شما با هر پلتفرمی که باشند، می‌توانند به راحتی از سایت شما بازدید کنند. این صفحه ساز همچنین ابزارهای سئو را نیز در اختیار شما می‌گذارد تا راحت‌تر در گوگل دیده شوید.

ساخت سایت رایگان با سایت ساز وبزی
ساخت سایت رایگان با سایت ساز وبزی

مزایا

  • معتبر و امن
  • امکان طراحی انواع سایت
  • سئو فرندلی بودن صفحات
  • ارائه درگاه پرداخت

معایب

  • امکانات بیشتر با پرداخت هزینه

سایت ساز سی فایو

سی فایو (See5) یک سایت ساز کاملا رایگان فارسی است که به کاربران امکان طراحی یک سایت فروشگاهی، شرکتی، خبری و شخصی به همراه نسخه موبایل را می‌دهد. سی فایو از هسته وردپرس برای ارائه امکانات سایت سازی استفاده می‌کند. بنابراین کاربران می‌توانند بدون هیچگونه محدودیتی در آن سایت خودشان را توسعه ببخشند. این سرویس بیش از ۱۰۰ قالب آماده را در اختیار شما می‌گذارد که می‌توانید با ایجاد تغییرات روی آن‌ها، سایت دلخواهتان را طراحی کنید. See5 همچنین یک فروشاه ساز حرفه‌ای با پشتیبانی از درگاه پرداخت است و یک اپلیکیشن فروشگاهی را نیز در اختیار شما می‌گذارد. بنابراین می‌تواند بهترین گزینه برای کسانی باشد که قصد ساخت یک سایت فروشگاهی و راه‌اندازی کسب و کار مجازی خود را دارند.

سایت ساز سی فایو
سایت ساز سی فایو

مزایا

  • بهره‌گیری از هسته وردپرس
  • سرعت بالا و امکانات متنوع
  • ارائه درگاه پرداخت

معایب

  • قالب‌ها و افزونه‌های قدیمی
  • امکانات بیشتر فقط با پرداخت هزینه

سایت ساز کانی وب

یکی دیگر از سایت سازهای رایگان فارسی، کانی وب است که به شما اجازه می‌دهد در عرض چند دقیقه سایت خودتان را به آسانی طراحی و اجرا کنید. این سایت ساز قالب‌های متنوعی را در اختیار شما می‌گذارد که همگی قابل ویرایش هستند، مدیریت محتوای پیشرفته، فرم‌ساز حرفه‌ای، درگاه پرداخت، عضو‌گیری و ایمیل مارکتینگ را هم در اختیار شما می‌گذارد. خوشبختانه قالبی که طراحی می‌کنید با دسکتاپ، موبایل و تبلت به خوبی سازگار است که می‌تواند امتیاز مثبت مهمی برای سئو سایت شما هم باشد. همه این‌ها امکانات خوبی است که به شما امکان طراحی وب سایت رایگان بدون دانش یک خط کدنویسی را می‌دهد.

سایت ساز کانی وب
سایت ساز کانی وب

مزایا

  • سازگاری با نسخه موبایل
  • طراحی آسان و پنل مدیریت قوی
  • ارائه درگاه پرداخت

معایب

  • استفاده رایگان فقط به مدت ۱۵ روز


هزینه تولید محتوای متنی

جمع‌بندی

ساخت وب سایت به سختی گذشته نیست. اکنون حتی بدون دانش کدنویسی نیز می‌توان یک سایت را طراحی کرد و کسب و کار اینترنتی خود را راه‌اندازی کرد. استفاده از یک سایت ساز رایگان خارجی و ایرانی، یکی از بهترین راه‌هایی است که می‌توانید برای طراحی سایت خود در عرض چند دقیقه با درگ و دراپ ساده استفاده کنید. این سایت سازها درگاه‌های پرداخت و فرم‌های تماس را هم در اختیار شما می‌گذارند و به لطف برخی از آن‌ها می‌تواند ایمیل مارکتینگ را هم انجام دهید. روش دیگر استفاده از یک سرویس هاستینگ و دامنه رایگان و نصب یک سیستم مدیریت محتوا رایگان مثل وردپرس است که پیچیدگی بیشتری دارد.

5/5 - (7 امتیاز)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط