آخرین مقالات

دانلود نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس فروشگاهی pdf + word

  1. Home
  2. /
  3. مقالات کُدُ سئو
  4. /
  5. دانلود نمونه قرارداد طراحی...

برای ارائه هر نوع خدماتی که بین دو نفر توافق می‌شود، نیاز است تا محدوده  و شرایط کاری کاملا مستند شود تا در صورت هر نوع مشکل، دو طرف با مراجعه به آن اختلافات را برطرف کنند. این چارچوب که قرارداد خوانده می‌شود، با مشخص کردن وظایف و تعهدات کارفرما و مجری و همین‌طور شرایط خاص انجام فعالیت، باعث حفظ حقوق طرفین خواهد شد. در فضای مجازی هم بستن قرارداد یکی از اصول مهم برای ارایه خدمات است. در اینجا یک نمونه قرارداد طراحی سایت وردپرسی فروشگاهی را بررسی می‌کنیم.

قرارداد طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

فرم قرارداد طراحی سایت توافقی بین کارفرما و مجری است که در قالب بندهایی مشخص تنظیم و به امضای طرفین می‌رسد؛ به صورتی که بدون ابهام و کاملا شفاف باشد. در این توافق کارفرما طی شرایطی خاص انتظارات خود را بیان می‌کند و طراح سایت که می‌تواند یک شرکت طراحی سایت و یا شخص باشد نیز در ازای مبلغ، مدت زمان و تعهداتی مشخص آن‌را اجرایی می‌کند. این توافق در نهایت به امضای دو طرف می‌رسد.

 

دانلود نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس فروشگاهی pdf + word

نکات مهم در قرارداد طراحی سایت

1-موضوع و طرفین قرارداد

در بخش اول دو طرف کلیه اطلاعات فردی یا حقوقی خود را با جزییات کامل یادداشت می‌کنند. نوشتن کد ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی ضروری است. در قسمت موضوع قرارداد هم به صورت خلاصه و کلی آنچه قرارداد برای آن تنظیم می‌شود، مشخص شده و بعد از آن ریز جزییات فنی به صورت پیوست در صفحات آخر می‌آید.

 

2-مدت زمان انجام قرارداد

با توجه به جزییات فنی مورد توافق، طراح سایت لازم است زمانی را برای انجام موضوع مشخص و در قرارداد مشخص کند. با توجه به مواردی که ممکن است پس از اجرا پیش آید، بهتر است این مدت حداکثر مقدار خود باشد تا مشکلی برای طراح پیش نیاید. از طرفی چون طراحی سایت به سلیقه کارفرما هم بستگی دارد و به طور حتم رفت و برگشت‌های فراوانی در این خصوص وجود خواهد داشت، تحویل نهایی کار را پس از تایید طرح اولیه و همچنین دریافت پیش پرداخت قرار دهید.

3-مبلغ قرارداد، نحوه پرداخت و تعهدات مالی کارفرما

پس از تعیین مبلغ قرارداد، شرایط پرداخت آن، اینکه به صورت چک یا نقدی است باید به صورت کامل ارایه شود. از طرفی پرداخت‌ها به صورت مرحله‌ای و بر حسب فعالیت تحویلی مشخص شود. به عنوان مثال «30 درصد کل مبلغ قرارداد پس از طراحی رابط گرافیکی و تایید کارفرما». هر نوع جریمه دیرکرد از طرف کارفرما در پرداخت هم از مواردی است که به عنوان حقوق طراح سایت در این ماده آورده می‌شود.

 

دانلود نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس فروشگاهی pdf + word

 

4- کسورات قانونی

در اکثر موارد میزان بیمه و مالیات از مبلغ پرداختی به طراح سایت کسر می‌شود. در صورتی‌که چنین چیزی در توافقات وجود داشته باشد، میزان درصد آن در قرارداد ذکر می‌شود. بر همین اساس طراح سایت با توجه به این کسورات باید مبلغ کل مد نظر خود را برای طراحی ذکر کند تا مشکلی پیش نیاید.

5-تعهدات طرفین قرارداد

در هر قراردادی، وظایف و تعهداتی که طرفین باید به آن عمل کنند، باید به طور مشخص ذکر شود تا مشکلی در حین اجرا پیش نیاید. زیرا عدم تعهد باعث خسارت به طرف مقابل می‌شود. مثال‌های زیر نمونه‌ای از تعهدات طراح سایت می‌تواند باشد:

  • طراح سایت موظف به تامین امنیت وب سایت مطابق با استانداردهای موجود می باشد.
  • طراح سایت متعهد می‌شود، در طول قرارداد کلیه مشکلات فنی مربوط به وب سایت را برطرف نماید.
  • در صورت نیاز به جلسه آموزشی طراحی سایت ، مدت زمان لازم برای برگزاری جلسه آموزشی محدود نبوده و منوط به ارائه گواهی دریافت آموزش صحیح به همراه درج تعداد ساعت  از سوی کارفرما می باشد که این جلسه به صورت رایگان برگزار می شود.

دانلود نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس فروشگاهی pdf + word

6-خدمات پشتیبانی طراحی سایت

از آنجا که طراحی سایت نیاز به پشتیبانی فنی بعد از اجرا دارد، معمولا برای سال اول این مورد به صورت رایگان انجام می‌گیرد و بعد از آن به صورت مجزا طی قرارداد پشتیبانی سایت وردپرس، توسط طراح سایت انجام خواهد شد. در این بخش لازم است مواردی که شامل خدمات پشتیبانی رایگان یا با پرداخت وجه از طرف کارفرما است، ذکر شود. به مثال‌های زیر توجه کنید:

  • خدمات پشتیبانی طراحی سایت شامل رفع هرگونه نقص در عملکرد صحیح و یا آموزش نحوه کار با بخش های مختلف وب سایت  است.
  • آموزش اولیه نحوه مدیریت سایت طی یک جلسه برای نماینده کارفرما به صورت رایگان برگزار می‌گردد. بدیهی است در صورت تغییر نماینده کارفرما و نیاز به جلسه آموزشی مجدد نحوه مدیریت سایت، کارفرما می بایست هزینه مشخص شده از طرف طراح سایت را بپردازد.

7-مطابقت با قوانین کشور

به طور معمول هر قراردادی بر اساس قوانین آن کشور تنظیم می‌شود. این موضوع به صورت یک بند ذکر کاملا  مشخص شده و طرفین خود را متعهد به پیروی از آن می‌دانند.

8-حل اختلاف و فسخ قرارداد

در صورتی که در زمان اجرای قرارداد اختلافی پیش آید، طرفین شرایط حل این مشکل را در بند مربوط ذکر می‌کنند. این موضوع می‌تواند به صورت استفاده از یک داور بی‌طرف برای اعلام رای باشد. علاوه بر این کلیه شرایط فسخ و نکاتی که ممکن است باعث باطل شدن قرار داد و عدم انجام آن شود نیز کاملا باید مشخص باشد. به عنوان مثال عدم انجام تعهدات پرداختی از جانب کارفرما می‌تواند یکی از شرایط فسخ قرارداد باشد.

9-تعداد مفاد، نسخ و بندهای قرارداد

برای جلوگیری از اینکه مفاد یا بندهای دیگری در قرارداد بعد از امضا اضافه نشود، در این بخش به طور کامل تعداد بندها، نسخه قرارداد و حتی تبصره‌ها (در صورت وجود) ذکر می‌شوند.

اگر دنبال درسر حقوقی نیستید؛ توجه کنید!

موارد بسیاری را در اینترنت تحت عنوان نمونه قرارداد طراحی سایت word می‌توانید پیدا کنید. اما آنچه باید در نظر داشته باشید، شخصی‌سازی آن با توجه به نیازهای خودتان است؛ زیرا هیچ کس جز شما از لحاظ فنی آگاه و مسلط نیست. در انتهای کار و تهیه پیش‌نویس هم بهتر است با استفاده از نظر یک وکیل حقوقی، مفاد آن‌را کاملا محکم‌کاری کنید تا مشکلی پیش نیاید. یادتان باشد که تنظیم قراردادها نیاز به دقت و توجه کافی دارد تا به صورتی کاملا جزئی موارد در آن مستند شود. مسلما شما نمی‌خواهید جزئی از انبوه کسانی باشید که سرگردان راهروهای دادگاه‌ها هستند!

امتیاز شما با موفقیت ثبت شد

0 نظر دربارهٔ «دانلود نمونه قرارداد طراحی سایت با وردپرس فروشگاهی pdf + word»

مقالات مرتبط