قدم اول در یادگیری نحوه تولید محتوای متنی، آشنایی با انواع محتوای متنی است. متن، پایه و اساس تمامی محتواها است چرا که به هر صورت تنها ابزار ارتباط با مخاطب کلمات و جمله ها هستند. محتواهای متنی شامل مقالات، رپورتاژها، محصول نویسی و ابر محتواها هستند که برخی قواعد بین آن ها مشترک است.
نوشتن یک متن به هیچ عنوان سخت نیست به شرطی که درست و طبق اصول جلو روید. درست مثل نوشتن یک انشاء برای خود جدول خورشیدی ایجاد کنید. این جدول با نوشتن عنوان در یک دایره و سپس بیان تمامی موضوعات مرتبط و لازم به ذکر در حول محور این دایره شکل می گیرد. این اولین قدم برای سازماندهی به ذهن و آماده سازی خود در شروع نوشتن است. شما با خواندن این مقاله می توانید به خوبی از آموزش سئو و تولید محتوا بهره مند شوید.
چگونه برای تولید محتوای متنی ایده یابی کنیم؟
هر بخش از محتوا متنی نیازمند ایده یابی جداگانه ای است. شما نه تنها در عنوان متن بلکه در کپشن نویسی ها، بدنه متن و حتی یافتن تصاویر نیز باید ایده های نو داشته باشید. این کار باعث می شود محتوای شما منحصر به فرد و جذاب باشد.
1. ایده یابی برای عنوان متن
می توان گفت عنوان یک متن مهمترین اهرم در جذب مخاطب است. از جمله ویژگی های یک عنوان خوب، بازتابی کامل از محتوا داشتن است. بهتر است عناوین طولانی انتخاب کنید و با خود فکر کنید چگونه می توانید در یک جمله کوتاه به کلی هدف محتوا را روشن سازید. اگر نمونه تولید محتوا یا نمونه محتوا نویسی دیگر سایت های موجود در اینترنت را برسی کنید، متوجه می شوید که عنوان محتوای شما باید بتواند ذهن مخاطب را ترغیب کند تا محتوای شما را برسی کند. پس در نوشتن عنوان از کلماتی با صفت تفضیلی استفاده کنید.
صفت تفضیلی به صفتی گفته می شود که از ترکیب یک صفت ساده با “تر” یا “ترین” ساخته می شود. کلماتی همچون “بهترین”، “بدترین”، “مهم ترین”، “آسان ترین”، “کاربردی ترین” و غیره که در ذهن خواننده مانند یک تلنگر عمل می کند و اورا به سمت محتوا سوق می دهد.
منظور از عنوان، تنها عنوان اصلی مقاله نیست بلکه تمامی تیترهای مورد استفاده در متن شما باید چنین ویژگی هایی را داشته باشند تا به خوبی مقصود هر پاراگراف در تولید محتوای متنی برای خواننده مشخص باشد.
2. ایده یابی در کپشن نویسی عکس ها
در هر محتوای متنی، تصاویری وجود دارد که هر کدام نیاز به یک متن جایگزین و یک زیرنویس دارند. این زیرنویس باید هم مرتبط با پاراگراف بالای متن باشد و هم توضیحی برای عکسی که استفاده کرده اید. حتی اگر تصویر، تنها یک عکس گرافیکی و بی معنی بود، با توجه به پاراگراف بالای عکس یک جمله توضیحی برای عکس بنویسید کاری که در عکس زیر انجام داده ایم.
3. ایده یابی برای نگارش بدنه محتوا
تولید محتوای متنی، شامل تولید مقدمه، بدنه و نتیجه گیری است. در هر کدام از این قسمت ها به نحوی باید خلاقانه عمل کنید. آموزش تولید محتوا متنی چیز سختی نخواهد بود اگر با ساختار اصلی محتوا آشنا شوید و خلاقیت به خرج دهید.
4. مقدمه
در یک پروژه تولید محتوا پس از عنوان، مقدمه قرار دارد. مقدمه باید یک خلاصه کوتاه از تمامی موضوعات صحبت شده در متن باشد. درست مثل یک تریلر که خواننده بداند قرار است چه چیزی را در این محتوا مطالعه کند. علاوه بر این، مقدمه نباید خیلی هم کلی باشد. باید تعادلی بین خلاصه گویی در عین بیان جزئيات و موضوعات اصلی موجود در مقاله برقرار کنید. در تولید محتوای متنی مثلا اگر قرار است در متن از نکات طراحی سایت صحبت کنید، باید بدون توضیحی تنها از آن نکات نام ببرید و یک گوشه و گریزی به آن بزنید. اگر مقدمه یک متن کسل کننده یا شامل پراکنده گویی باشد ممکن است مخاطب با خواندن چند خط از محتوای شما از صفحه سایت خارج شود و دیگر تمایلی به ادامه دادن نداشته باشد.
5. بدنه متن
تمامی موضوعات و نکات درون متن که پیش از این به صورت نمودار خورشیدی آن ها را مشخص کرده اید در بدنه متن جای دارند. همچنین، گاها کارفرما به شما لیستی از نکات ضروری برای به کاربردن در محتوا ارائه می کند که باید تمامی موارد آن در بدنه ذکر شود. نحوه چینش این محتوا دست نویسنده است.
باید به صورتی تولید محتوای متنی صورت بگیرد که همچون یک رشته کلام از جایی شروع و در جایی پایان یابد. یکبار دیگر به سراغ نمودار خورشیدی خود بروید. حالا برای موضوعات نوشته شده اولویت مشخص کنید و روی آن ها با توجه به روندی که محتوای شما باید طی کنید تا به نتیجه برسد شماره گذاری کنید. خوب است برای ایده گرفتن نمونه تولید محتوای متنی دیگر سایت ها را مورد برسی قرار دهید.
توجه داشته باشید که حتما در ساختار بدنه محتوایتان موضوعات با یکدیگر مرتبط باشند و هر یک در ادامه مسیر قبلی قرار بگیرند. می توانید در نوشتار خود از اصطلاحات و ضرب المثل ها نیز استفاده کنید تا به قولی با مخاطب ارتباط بهتری برقرار کنید.
همچنین پرسیدن سوال های احتمالی ای که ممکن است در حین خواندن متن پیش بیاید از مخاطب، نیز می تواند جالب باشد. با این کار مخاطب حس می کند سوالی که در ذهن او شکل گرفته توسط شما مطرح شده و حال پاسخ آن را دریافت می کند و این باعث می شود به خواندن ادامه متن اشتیاق بیشتری داشته باشد. در تولید محتوای متنی از جملاتی مثل جالب است بدانید، شاید برایتان عجیب باشد، قابل توجه است، باید دقت داشته باشید، حتما در نظر داشته باشید و از این دست جملات در لابلای متن استفاده کنید.
از مثال استفاده کنید تا خواننده بهتر موضوع بحث را درک کند. مثلا اگر در رابطه با شرکت های برتر طراحی سایت صحبت می کنید چند مورد از آن ها را مثال بزنید تا اگر مخاطب خواست آن ها را برسی کند.
نحوه نگارش بدنه محتوا
1. نتیجه
در نتیجه گیری شما تنها قرار نیست بگویید در متن همه نکات گفته شد یا یک تکرار از محتوا داشته باشید بلکه باید برای مخاطب روشن کنید که در انتها چه چیزی نصیبش می شود. مثلا اگر یک محتوا در رابطه با خرید کالایی است در انتها برسی کنید که آیا واقعا این کالا ارزشمند است؟ یا برای چه کسانی بهتر است. کاری کنید که خواننده از متن شما اصطلاحا چیزی دستگیرش شود.
در نتیجه گیری با گفتن جمله با توجه به نکات ذکر شده، استفاده کنید که مخاطب تشخیص دهد استنباط شما بر اساس محتوای نگارش شده است. همچنین تمام هشدار های لازم در قسمت نتیجه گیری ذکر می شود.
2. نحوه یافتن تصاویر متناسب با متن
تولید محتوای متنی تنها شامل پاراگراف ها و جملات نمی شود. بلکه در یک محتوا به طور متوسط هر ۳۰۰ کلمه باید یک عکس مربوط با موضوع در حال بحث، استفاده کنید. این تصاویر را می توانید با سرچ کردن عنوان محتوا در گوگل در قسمت تصاویر پیدا کنید. یا اگر در قسمتی از محتوا مثالی از سایت یا چیزی زده می شود تصویری از آن را قرار دهید تا برای خواننده درک موضوع آسان تر شود.
رعایت تراکم یا چگالی کلمه کلیدی
در تولید محتوای متنی، چیزی که حائز اهمیت است کلمات کلیدی هستند. کلمات کلیدی توسط استراتژیست محتوا و متخصص سئو اعلام می شود. دو نوع کلمه کلیدی در تولید محتوای متنی داریم. کلمه کلیدی اصلی و کلمات کلیدی فرعی که هرکدام به نحوی به بهتر پیدا شدن محتوا توسط موتور جستجو گوگل کمک می کنند.
1. کلمه کلیدی اصلی
کلمه کلیدی اصلی تنها یک کلمه است نه بیشتر؛ درحالی که کلمات کلیدی فرعی می توانند بیشتر از یک کلمه باشند.
به کارگیری از کلمه کلیدی جز اصول تولید محتوای متنی به شمار می رود. کلمه کلیدی اصلی باید به ازای هر ۱۰۰ کلمه یکبار تکرار شوند. یکبار در عنوان اصلی، یکبار در زیر عنوان، یکبار در کپشن عکس، یکبار در مقدمه و نتیجه گیری و بقیه آن در طول محتوا.
به تعداد کلی کلمات کلیدی نسبت به حجم محتوا تراکم یا چگالی کلمه کلیدی گفته می شود. اما دقت داشته باشید نباید به طور بی معنی و در جایی نامناسب از آن استفاده کنید صرفا چون باید تکرار شود. زیاد تکرار کردن کلمه کلیدی نیز پیامدهای خوبی نخواهد داشت و محتوا توسط گوگل رد خواهد شد پس رعایت دقیق آن به معنی رعایت چگالی کلمه کلیدی است.
2. کلمه کلیدی فرعی
کلمات کلیدی فرعی به نحوی کمک کننده هستند. گاها کارفرمایان این کلمات را به شما نمی دهند ولی جای نگرانی نیست. اگر می خواهید کلمه کلیدی فرعی مربوط به محتوا متنی خود را پیدا کنید، تنها به قسمت پیشنهادهای گوگل در هنگام سرچ کلمه کلیدی اصلی درست مثل تصویر زیر، نگاه بیاندازید. قانون خاصی برای میزان به کاربردن کلمات کلیدی فرعی در متن نیست و شما می توانید به میزان مورد نیاز از این کلمات به طور پراکنده در متن خود استفاده کنید.
نگارش صحیح محتوا
وقتی سخن از نگارش درست تولید محتوای متنی به میان می آید، تنها رعایت علائم نگارشی به ذهن شما می رسد. در حالی که نگارش صحیح بسیار پیچیده تر از این حرفا است. در نوشتن یک متن به اصول زیر توجه فرمایید.
1. ساختار پاراگراف ها
همه می دانید که یک متن متشکل از تعدادی پاراگراف یا بند است. هر بند در خط اول با یک فاصله شروع می شود تا مخاطب در حین خواندن متوجه شروع یک پاراگراف جدید شود. در تولید محتوای متنی نوشتار شما در پاراگراف باید به گونه ای باشد که خط اول به طوری مقدمه ای برای کل پاراگراف باشد.
2. جملات کوتاه
تا جایی که می توانید از جملاتی کوتاه اما کامل برای رساندن مفهوم به مخاطب استفاده کنید. چرا که جملات طولانی که شروع آن در یک خط و فعل پایانی آن سه خط پایین تر است باعث می شود خواننده محتوا متنی دچار سردرگمی شود، درست مثل همین جمله که برای مثال به کار بردیم. سعی کنید بیشتر از ۲۵ کلمه در جملات خود بکار نبرید تا جملاتتان بیش از حد طولانی نباشد.
3. ساختار صحیح جمله
توجه داشته باشید استفاده صحیح و بجا از هریک از عناصر جمله همچون نهاد و فعل و فاعل درتولید محتوای متنی بسیار مهم است. به عنوان یک نکته پیشنهاد می کنیم تاجایی که ممکن است از فعل “ است” پشت سر هم استفاده نکنید.
4. کاربردی بنویسید
به هیچ وجه از اضافه گویی و پراکنده گویی بیش از حد، تنها برای بالا بردن میزان کلمات محتوا خود استفاده نکنید که با این کار محتوای خود را بی کیفیت خواهید کرد.
5. از زیر عنوان ها و فاصله در متن استفاده کنید
برای بهبود خوانایی محتوا متنی خود، بهتر است بجای یک پاراگراف بزرگ و پر محتوا آن را به قسمت های کوچک تر با زیر عنوان های مربوط تقسیم کنید. با این کار خواننده محتوا زمان کمتری برای درک محتوا می گذارد. همچنین خوانایی این نوع متن ها بهتر است و محتوا را باب میل مخاطب می کند.
6. اندازه فونت متن و تیتر ها
فونت استاندارد برای تولید محتوای متنی که باید توسط نویسنده رعایت شود فونت B NAZANIN است. برای عنوان اصلی فونت ۱۸، برای زیر عنوان ها به ترتیب فونت ۱۶ و زیر عنوان زیر عنوان فونت ۱۴ بولد شده و برای بدنه محتوا فونت ۱۴ اندازه استاندارد تعیین شده است. توجه کنید تمامی عناوین باید پررنگ و بولد باشند. می توانید برای طبقه بندی عناوین از شماره گذاری یا علامت استفاده کنید. زیر عنوان ها کمی داخل تر از متن اصلی و با یک فاصه نوشته می شوند.
7. نحوه استفاده از اعداد
بهترین حالت برای بکار بردن اعداد در محتوا متنی، اعداد فارسی است. اگر محتوا شما فارسی باشد اما از اعداد انگلیسی استفاده کنید شکل کلی متن جالب نخواهد بود. هرچند متاسفانه بسیاری از سایت ها چنین اشتباهی را در محتوا خود دارند.
8. عدم استفاده از سه نقطه
اگر در هنگام بیان مثال ها می خواهید دیگر ادامه ندهید و اصطلاحا از سه نقطه (…) استفاده کنید پیشنهاد می شود از کلمه (و غیره) بجای آن استفاده کنید.
علائم نگارشی و چگونگی استفاده از آن ها
علائم نگارشی شامل پرانتز ها، نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول، خط فاصله، کوتیشن و علامت های سوال و تعجب هستند. در تولید محتوای متنی باید از هریک از این علائم در سر جای خود استفاده کنید.
- پرانتز: تنها برای بکار بردن مثال و قسمت هایی که خواننده محتوا متنی شما قرار است فقط توجهی داشته باشد و عملا جزو جمله نخواهد بود از پرانتز استفاده می کنیم.
- نقطه: در پایان هر جمله برای نشان دادن انتهای جمله استفاده می کنیم. توجه کنید زیر نویس عکس ها و عنوان ها حتی اگر به صورت جمله ای با فعل باشند نیاز به نقطه پایانی ندارند.
- نقطه ویرگول: هنگامی که یک جمله بخاطر وجود فعل به پایان می رسد اما مفهوم آن هنوز کامل نشده از این علامت استفاده می کنیم. در حقیقت کل محتوا قبل از نقطه ویرگول و بعد از آن یک جمله حساب می شود.
- ویرگول: هرجا برای خوانایی بهتر، نیاز به یک مکس کوتاه بود می توانید از ویرگول استفاده کنید. قانون استفاده از ویرگول این است که ویرگول چسبیده به کلمه قبل از خود و با یک فاصله نسبت به کلمه بعد از خود به کار می رود. در استفاده از ویرگول زیاده روی نکنید و تنها در جا هایی که مکس کردن به خوانایی بهتر متن کمک می کند ویرگول را بکار ببرید. توجه داشته باشید استفاده ناصحیح از ویرگول می تواند به کلی معنای جمله را تغییر دهد.
تفاوت محل قرار گیری ویرگول در مفهوم جمله
- کوتیشن
برای بولد کردن یک کلمه یا جمله در پاراگراف از کوتیشن استفاده می شود. گاها لازم است در حین خواندن یک متن به برخی قسمات ها توجه بیشتری شود تا خواننده آن را با دیگر قسمت های متن قاطی نکند. در تولید محتوای متنی حتما از کوتیشن در جاهایی که لازم است استفاده کنید.
- علامت سوال
جای استفاده از علامت سوال نیز مشخص است درست بعد از به کار بردن جملات و کلمات سوالی از علامت سوال استفاده می شود. البته خوب است بدانید با تبدیل کلمات پرسشی به کلماتی که مفهوم پرسش را دارند مثل کلمه چگونه که می توان تبدیل به کلمه چگونگی شود دیگر نیاز به استفاده از علامت سوال نیست.
- علامت تعجب
هرکجای متن که احساس می کنید می خواهید شور و اشتیاقی در محتوا متنی ایجاد کنید یا پس از به کار بردن جملات تعجبی از علامتی تعجب استفاده کنید. این علامت بار روانشناسی خاصی دارد به گونه ای که در ریپورتاژ نویسی ها استفاده از آن دارای اهمیت ویژه ای است.
عدم استفاده از کلمات قدیمی، پیچیده و منسوخ
کلمات عربی، کلمات قدیمی و منسوخ فارسی همگی جز خط قرمز های تولید محتوای متنی اند. شاید از نظر شما این کلمات جلوه ادبی تری به متن بدهند اما بسیاری از مخاطبان ممکن است معنای این کلمات را ندانند. یکی دیگر از کلماتی که با وجود منسوخ بودن همچنان در محتوا های سایتی دیده می شود کلمه “می باشد” است. این کلمه ریشه قدیمی دارد و متعلق به زمانی است که از پیشوند “ می” قبل از کلمات استفاده می شد. اکنون دیگر این کلمه به معنی “است” بوده و بکار بردن آن در محتوا یک ضعف محسوب می شود. همچنین بهتر است بجای جمع بندی کلمات با پسوند عربی “ ات “ مثل لوازمات، مندرجات و غیره از کلمه “ ها “ برای جمع بندی استفاده کنید.
نگارش بدون غلط نوشتاری و املایی
توجه داشته باشید حتما پس از تولید محتوای متنی یک دور متن خود را بخوانید. وجود غلط های نوشتاری و بدتر از آن غلط های املایی کیفیت کار را بسیار پایین می آورد. هرچند وظیفه ویراستار محتوا است که این اشکالات را پیدا کند اما به عنوان یک نویسنده محتوا حرفه ای از شما توقع می رود یک محتوا بی ایراد و کامل را تحویل دهید.
توجه به لحن محتوا
با توجه به نیاز هر محتوا و البته نظر استراتژیست محتوا باید لحنی مناسب با موضوع را برای تولید محتوای متنی انتخاب کنید. گاها نیاز است تا با خواننده ارتباط بهتری برقرار شود پس لحن های صمیمی تر به این مسئله کمک می کند.
البته منظور از لحن صمیمی، لحن محاوره ای نیست بلکه ساختار ادبی و صحیح جملات باید حفظ شود. مثلا بجای جمله راه کارهای مناسب جهت تولید محتوا، از جمله بهترین راه حل برای تولید محتوا استفاده کردن تغییر حالت جدی جمله به حالتی صمیمانه تر است. اگرچه گاها در محتوا های تخصصی باید کاملا جدیت در متن حس شود و نیازی به تغییر حالت نوشتار نیست.
تصاویر و نکات مربوط به آن در تولید محتوای متنی
اگرچه هر شرکت تولید محتوایی قوانین خاص خودش را در رابطه با عکس ها دارد، اما یکسری اصول در تمامی آن ها مشترک است. اصل اول کیفیت بالای عکس است. کیفیت پایین یک تصویر می تواند تاثیر روانی منفی ای در ذهن مخاطب بگذارد و حس چیپ یا کم ارزش بودن محتوا را به او انتقال دهد.
نوشتن زیرنویس تصویر با فونت ۱۲، بولد شده و با رنگ مشکی از جمله نکاتی است که باید توسط شما در تولید محتوای متنی رعایت شود. همچنین سایز عکس ها مهم است که همگی به یک اندازه باشند. پیشنهاد ما برای اندازه عکس ها سایز ۶۰۰ در ۱۲۰۰ بوده که یک اندازه استاندارد برای تصاویر است. برای تبدیل عکس ها به سایز مورد نظر بدون افت کیفیت، می توانید از ابزار opt.imum.ir استفاده کنید.
مزایا شغل تولید محتوا+ نحوه کاریابی و بازار کار
شغل تولید محتوای متنی شاید در گذشته خیلی شناخته شده نبود، اما اکنون با پیشروی اینترنت و فضای مجازی در زندگی افراد توجه ویژه ای به این شغل می شود. تنها کافیست با مهارت نوشتن آشنا باشید تا بتوانید یک نویسنده محتوای خوب و حرفه ای شوید. شما با دیدن آموزش تولید محتوای متنی برای سایت قطعا می توانید به درامد زایی خوبی برسید.
1. کاریابی
از آنجایی که تمامی کسب و کار ها به تولید محتوا نیاز دارند بازار کار این حرفه بسیار مطلوب بوده و کاریابی نیز برای این شغل بسیار آسان است. شما می توانید تنها با سر زدن به سایت های کاریابی به صورت تمام وقت یا دور کاری (یعنی انجام کار تولید محتوا در منزل) مشغول تولید محتوا شوید و در نهایت درامد زایی کنید.
این کار سختی زیادی ندارد. اگر چه ممکن است در ابتدا سرعت شما پایین باشد یا اشکالاتی در تولید محتوای متنی داشته باشید اما در نهایت با انجام چند کار تمامی چالش ها کنار رفته و هم زمان مورد نیاز و هم سختی کار برای شما کاهش محسوسی پیدا می کند. هر کارفرما و شرکت تولید محتوا ممکن است دستورنامه خاص خودش را در تولید محتوا داشته باشد پس شما موظف اید علاوه بر رعایت نکات ذکر شده به قوانین آن مجموعه نیز توجه داشته باشید.
همچنین شرکت تولید محتوا کُدُ سئو با داشتن تیمی قدرتمند و تخصصی در زمینه سفارش تولید محتوا می تواند یکی از بهترین گزینه های شما برای استخدام به صورت دورکاری برای شغل نویسنده محتوا متنی باشد.
2. میزان حقوق و مزایا
باتوجه به حجم کار شما می توانید با این شغل ماهیانه از ۱ میلیون تومان تا حتی ۱۸ میلیون تومان درآمد زایی کنید و این کاملا بسته به میزان تولید محتوا شما در روز دارد. هزینه دریافتی برای تولید محتوای متنی به صورت کلمه ای محاسبه می شود. بسته به اینکه شما تولید محتوایتان حاوی ترجمه، مطالب تخصصی و علمی بوده یا نه می توانید حتی بابت هر کلمه مبلغ بیشتری نیز دریافت کنید. چه کاری کم دردسر تر از تولید محتوا آن هم تنها با یک کامپیوتر؟
کار را شروع کنید!
احتمالا تا اینجای کار به یک دید کلی نسبت به تولید محتوای متنی رسیده اید. شاید به نظرتان رعایت تمامی جزئیات و نکات ذکر شده کاری سخت باشد و فکر کنید نمی توانید همزمان به همه نکات توجه کنید اما چنین نیست. هر کاری نیازمند تجربه است و لازمه این تجربه دست به کار شدن است.
دقت داشته باشید شاید اگر از برخی محتوا نویسان سوال کنید که آیا از کارشان راضی هستند یا خیر، پاسخشان منفی باشد. اما دلیل این پاسخ تنها عملکرد خود آن شخص در تولید محتوا است. در هر شغلی اگر بهترین باشید امکان ندارد دست مزد کارتان را به بهترین نحو ممکن دریافت نکنید. چیزی که این روزها محتوا نویسان با تولید محتوا کپی و سرسری آن را فراموش کرده اند. می توانید برای اطلاع بیشتر از جزئیات کاری شغل تولید محتوا به سر فصل های مربوطه موجود در سایت ما مراجعه کنید تا به طور کامل با چالش های این مسیر آشنا شوید.
سلام دوره آموزشی تولید محتوا معتبر که پس از گذراندنش بشه وارد بازار کار شد و تبدیل به کارشناس تولید محتوا به صورت دورکاری شد وجود داره یا باید با روش های دیگر این مهارت رو کسب کرد و با آزمون و خطا به سطح بالایی از این شغل رسید؟
دورود بر شما
دوره های آموزشی خوبی در سطح وب وجود داره که با گذراندن اون ها و افزایش مطالعه خودتون واقعا میتونید به سمت کارشناس تولید محتوا هم برسید در صورتی که هدفمند تلاش کنید و دست از مطالعه برای ارتقاء خودتون بر ندارید یکی از دوره های بسیار خوب دوره تولید محتوا: از جادو کردن خواننده تا رتبه 1 گوگل هست که توسط شرکت نوین تهیه شده است.
خداقوت اصولی که در مقالتون بهش اشاره کردید خیلی از نویسندگان بهشون توجه نمی کنن و آدم مجبور میشه خودش محتوا رو ویرایش کنه که از برنامه های وبسایت عقب نیوفته تجربه شخصی بنده در ارتباط با محتوا نویسان به این صورت بوده و افراد کمی بودن که تونستن رضایت منه سئو کار رو از محتوایی که نوشتن جلب کنن.
برای تسلط پیدا کردن بر ساختار محتوا دوستان میتونن از نمونه های تولید محتوا خارجی هم الگو برداری کنند و مسیر محتوای خودشون رو به درستی تعیین کنن که اینگونه مشکلات پیش نیاد.
البته که نمونه های داخلی بسیاری هم وجود داره که کمی از خارجی ها ندارن.
سلام در بخشی که به استفاده از کلمه کلیدی پرداختی یکسری مشتریان هستن که وسواس زیادی روی تعداد تکرار کلمه کلیدی به خرج میدن و یه جاهایی هم واقعا امکانش نیست که این کار انجام بشه من خودم نویسنده محتوای سایت هستم و موضوعی که گفتم به معضل بزرگی تبدیل شده و ممکنه در مواقعی هم ساختار محتوا رو بهم بریزه.
واقعا مدیریت سایت تولید محتوا خیلی سخته بنده به عنوان پشتیبان واحد تولید محتوا 1 سالی رو مشغول به کار بودم و با مشتریان بسیاری که مشکلات محتواها رو میگفتن درگیر بودم و در 80 درصد مواقع مشتریان انتظارات بالایی دارن که فراتر از اصول نگارش محتواست و چاره ای هم جز راضی نگهداشتن مشتریان نیست.
سلام محتوا نویسی در کدام زمینه ها از دستمزد بالاتری برخورداره و قیمت تولید محتوا در سال جدید چقدر میشه به نظر شما؟
دورود بر شما خانم موحد
دستمزد نوشتن محتوا بسته به عوامل مختلفی مانند موقعیت مکانی، تجربه، تحصیلات و نوع محتوای نوشته شده می تواند متفاوت باشد. با این حال، برخی از زمینه هایی که نویسندگان محتوا معمولاً حقوق بالاتری دارند عبارتند از:
نگارش فنی: نویسندگان فنی محتوایی ایجاد می کنند که اطلاعات فنی پیچیده را به روشی واضح و مختصر توضیح می دهد. آنها ممکن است در زمینه هایی مانند مهندسی، فناوری و علوم کار کنند و ممکن است نیاز به داشتن دانش تخصصی در این زمینه ها باشد.
نگارش پزشکی و دارویی: نویسندگان پزشکی و دارویی برای متخصصان مراقبت های بهداشتی، بیماران و عموم مردم محتوا ایجاد می کنند. ممکن است از آنها خواسته شود که از دانش تخصصی اصطلاحات پزشکی در مقاله بهره ببرند.
نگارش حقوقی: نویسندگان حقوقی برای شرکت های حقوقی، بخش های حقوقی و سایر سازمان ها در صنعت حقوقی محتوا تولید می کنند. ممکن است از آنها خواسته شود که سابقه کار در قانون یا تجربه کار در یک محیط قانونی داشته باشند.
تبلیغات و نوشتن بازاریابی: نویسندگان تبلیغات و بازاریابی محتوا را برای تبلیغ محصولات و خدمات برای مشاغل ایجاد می کنند. ممکن است از آنها خواسته شود که پیشینه ای در بازاریابی یا تبلیغات داشته باشند و در مورد رفتار و روند مصرف کننده آگاه باشند.
نوشتن امور مالی: نویسندگان امور مالی برای مؤسسات مالی، مانند بانک ها و شرکت های سرمایه گذاری، و همچنین برای وبلاگ ها و وب سایت های مالی شخصی محتوا ایجاد می کنند. ممکن است از آنها خواسته شود که پیشینه ای در امور مالی داشته باشند و در مورد محصولات و روندهای مالی آگاه باشند.
اما درباره ی قیمت تولید محتوا در سال پیش رو احتمالا بین 30 تا 50 درصد افزایش رو شاهد خواهیم بود.
با شما موافقم ولی با مدیریت صحیح میشه و فراهم کردن زیرساخت های مناسب برای مشتریان و نویسندگان محتوا میشه به بهترین شرکت تولید محتوا تبدیل شد.
سلام مرسی از مقاله خوبتون
میشه بگین نمودار خورشیدی رو از کدوم مقالتون میشه خوند؟ و اینکه شما استخدام کاراموز دارین؟
سلام و عرض ادب
خوشحالیم که مقاله ما برای شما مفید بود
متاستفانه مقاله ای تحت عنوان “نمودار خورشیدی” در سایت نیست، منتها سعی میشه در آینده این مورد رو هم بتونیم پوشش بدیم
بله امکان همکاری با ما هستش، البته نه به عنوان کار آموز بلکه کارشناس
خوشحالیم میشیم وقتی که به یک کارشناس خبره تبدیل شدید با ما کار کنید
مرسی از پاسخگوییتون?
نظر دهید