آخرین مقالات

راهنمای خرید سایت آماده وردپرس [شرکتی و فروشگاهی] ارزان قیمت

  1. Home
  2. /
  3. آموزش طراحی سایت
  4. /
  5. راهنمای خرید سایت آماده...

آیا خرید سایت آماده به نفع کسب و کارهاست یا به ضررشان تمام می‌شود؟ آیا استفاده از خرید سایت وردپرس مقرون به صرفه‌تر از طراحی آن خواهد بود یا خیر؟ در ادامه قصد داریم به سوالات رایج در این حوزه به شما پاسخ دهیم.

امروزه بسیار از شرکت‌ها به فکر راه‌اندازی یک وبسایت برای کسب و کار خود هستند تا بتوانند به کاربران و مشتریان خودشان بهترین خدمات و محصولات را ارائه کنند. همچنین در دنیای امروز بسیاری از افراد به دنبال خرید محصولات و دریافت خدمات به صورت آنلاین هستند. بنابراین وجود یک وبسایت نیاز یک سازمان، شرکت یا فروشگاه است. بسیاری با توجه به هزینه‌های بسیار بالای طراحی وبسایت از طراحی و راه‌اندازی آن صرفه نظر می‌کنند. اما آیا تا به امروز برای کسب و کار خود به دنبال خرید سایت آماده وردپرس بوده‌اید؟ وجود یک سایت می‌تواند فروش شما را دو برابر و مشتریان بالقوه و بالفعل زیادی را به سمت کسب و کار شما جذب کند.

سایت آماده چیست؟

به طور کلی به سایت‌هایی که با استفاده از قالب‌های آماده وردپرسی طراحی شده‌اند، سایت آماده گفته می‌شود. افرادی که به دنبال هزینه کمتر برای طراحی سایت خود هستند می‌توانند از وب سایت آماده وردپرس یا سایت سازها برای نشان دادن خدمات یا محصولات خود استفاده کنند.

انواع سایت های آماده و مزایا و معایب هرکدام

طراحی سایت آماده انواع مختلفی دارد. شما براساس نیاز خود می‌توانید یکی از انواع زیر را انتخاب کنید و محصولات و خدمات خود را در آن بارگذاری و آنها را به مشتریان خود در بستر اینترنت ارائه کنید. انواع سایت‌های آماده عبارتند از:

طراحی سایت آماده وردپرس
طراحی سایت آماده وردپرس

1. طراحی سایت آماده وردپرس

همانطور که احتمالا بارها شنیده‌اید شما می‌توانید یک وبسایت با قالب آماده برای خود طراحی کنید. شاید بپرسید منظور از قالب آماده چیست؟ برخی از توسعه‌دهندگان قالب‌های وردپرسی آماده‌ای را طراحی و به فروش می‌رسانند. شما با بهره از آنها و نصب روی وردپرس می‌توانید از آنها استفاده کنید و به جای تمپلیت‌های ثابت آنها، اطلاعات، تصاویر، ویدیوها، خدمات، محصولات و… خود را جای‌‌گذاری کنید. در این حالت شما یک وبسایت برای ارائه خدمات و محصولات خود دارید که آن را با کمترین هزینه تهیه و طراحی کرده‌اید.

یکی از مزیت‌های مهم طراحی سایت آماده وردپرس سرعت طراحی بالا و هزینه کم آن است. همچنین شما می‌توانید روی سئو سایت آماده خود کار کنید و به صفحات اول گوگل نیز دست پیدا کنید. در حقیقت با کمترین هزینه بهترین نتیجه را خواهید گرفت. برخی از مزیت‌های طراح وب سایت آماده به کار عبارت است از:

  • سادگی و راحتی استفاده از آن
  • پایداری و خلاقانه بودن
  • انعطاف‌پذیری
  • بهینه‌سازی برای موتورهای جستجوگر گوگل
  • مدیریت آسان محتوا
  • سرعت و کارایی

برخی از معایب طراحی سایت آماده وردپرس

  • آسیب‌پذیری وردپرس
  • امکان کاهش سرعت سایت‌های وردپرسی
  • بستر نامناسب برای توسعه اختصاصی سایت‌ها
  • نبود پشتیبانی اختصاصی وردپرس
  • نیاز به دانش فنی برای توسعه سایت

2. طراحی سایت آماده با سایر سی ام اس‌ها

سی ام اس یا سیستم مدیریت محتوا یک نوع سیستم نرم‌افزای تحت وب است که به وسیله آن امکان مدیریت محتوا بسیار آسان و راحت خواهد بود. در حقیقت با بهره از سیستم CMS، صاحب سایت می‌تواند بدون داشتن علم برنامه‌نویسی و کامپیوتر هر زمان که بخواهد محتویات سایت را تغییر و آنها را بروزرسانی کند. با استفاده از این سیستم می‌تواند عکس یا ویدیو آپلود کند و به طور کلی سایت را مدیریت نماید.

در واقع شما با خرید یک سایت آماده با CMS می‌توانید بدون داشتن هیچگونه دانش فنی اطلاعات خود را تغییر و وب سایت فروشگاهی یا شرکتی خودتان را مدیریت کنید. به عنوان مثال در صورت نیاز می‌توانید اطلاعات محصول‌تان را تغییر دهید یا مطالب جدید به آن اضافه کنید. حتی در این مدل از سایت‌ها امکان تغییر تنظیمات سایت نیز وجود خواهد داشت. شما می‌توانید از ابتدا یک سی ام اس را انتخاب کنید و آن را براساس نیازهای خود ویرایش کنید.

برخی از مزایای سایت آماده با سایر سی ام اس‌ها

  • هزینه راه اندازی پایین
  • بروزرسانی آسان صفحات وب
  • سازگاري و استحكام بيشتر
  • انعطاف‌پذيري
  • در دسترس بودن هزاران قالب و افزونه‌های آماده
  • سئو  حرفه ای
  • كنترل نامتمركز سايت
  • امنیت بالای اطلاعات
  • كاهش ورود اطلاعات تكراري
  • کاهش هزینه‌های نگهداری

برخی از معایب سایت‌های آماده با سایر سی ام اس‌ها

  • هزینه بالا برای ارتقا و افزایش امکانات
  • سخت بودن گسترش سیستم در صورتی که برنامه نویس دیگری بخواهد روی آن کار کند و سایت را گسترش دهد.
طراحی سایت آماده با سایت‌سازها
طراحی سایت آماده با سایت‌سازها

3. طراحی سایت آماده با سایت‌سازها

سایت‌سازها ابزارهایی هستند که شما به وسیله آنها می‌توانید یک وبسایت را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با قیمتی مقرون به صرفه طراحی و راه‌اندازی کنید. شما به جای خرید سایت آماده فروشگاه اینترنتی می‌توانید با بهره از یک سایت‌ساز حرفه‌ای یک وبسایت فروشگاه طراحی کنید و به سرعت محصولات خود را در آنجا بارگذاری کنید.

پلتفرم‌ها یا نرم‌افزارهای سایت‌ساز به گونه‌ای طراحی شده‌اند که دارای یک رابط کاربری یوزر فرندلی یا کارپسند هستند. این ابزارهای به شما این قابلیت را می‌دهند تا تنها با Drag and Drop کردن سایت خود را طراحی و خدمات و محصولاتتان را به مخاطبین خود ارائه کنید.

سایت‌سازها انواع مختلف و متنوعی از قالب‌ها و طراحی‌ها را به شما ارائه می‌کنند که به وسیله آنها می‌توانید یک سایت با بهترین گزینه‌ها را طراحی کنید. بنابراین اگر به دنبال یک روش ساده جهت راه‌اندازی سایت هستید، ابزارها یا پلتفرم‌های سایت‌ساز می‌توانند به شما کمک کنند.

در حقیقت سایت‌سازها به شما این امکان را می‌دهند تا با استفاده از ساختارهای از پیش ساخته شده، یک وبسایت را از ابتدا بسازید. البته ناگفته نماند با بهره از برخی ویجت‌ها می‌توانید عناصر طراحی را برای سفارشی کردن قالب نیز به آن اضافه کنید.

نکته مهم و قابل توجه این است که طرح‌های استفاده شده در تمام سایت‌سازها توسط متخصصین طراحی وب طراحی و کدنویسی شده است. بنابراین سایتی که راه‌اندازی می‌کنید قطعا مطابق با آخرین استانداردهای طراحی وب خواهد بود. اگر نیازمند یک وبسایت با ظاهری دلخواه هستید اما دانش خاصی در حوزه طراحی سایت ندارید، می‌توانید از یک سایت‌ساز آنلاین بهره بگیرید.

مزایای طراحی سایت آماده با سایت‌سازها

  • سرعت ساخت بالا
  • امکان خطای کمتر
  • بدون نیاز به دانش فنی
  • هزینه بسیار مناسب
  • هزینه نگهداری کم
  • پشتیبانی فنی 24 ساعته (برخی از شرکت‌های ارائه‌کننده سایت‌ساز این سرویس را به مشتریان خود ارائه می‌کنند.)

یکی از معایب طراحی سایت آماده با سایت‌سازها این است که سازندگان ممکن است صفحات یا عملکردهای محدودی داشته باشند.

خرید و فروش سایت آماده سایت آماده ارزان
خرید و فروش سایت آماده سایت آماده ارزان

4. خرید و فروش سایت آماده سایت آماده ارزان

در برخی شرایط امکان خرید و فروش سایت‌های از پیش طراحی شده وجود دارد. گاها در برخی شرایط ممکن است صاحب کسب و کار یک سایت را در گذشته برای سازمان، شرکت یا فروشگاه‌ خود طراحی کرده باشد که حالا برایش کارایی ندارد. به همین منظور او سایت آماده خود را برای خرید یا فروش در یک پلتفرم خرید و فروش مانند دیوار می‌گذارد تا شما براساس نیاز خود آن را خریداری کنید. در این حالت بسته به اختصاصی یا وردپرسی بودن، قیمت خرید سایت متفاوت خواهد بود.

مزیت‌ خرید وبسایت آماده از پیش تهیه شده

  • صرفه‌جویی در زمان
  • صرفه هزینه کمتر
  • دی‌باگ شدن قالب

معایب خرید سایت آماده از پیش تهیه شده

  • طراحی از پیش تعیین شده (جهت تغییرات نیاز به تخصص ویژه‌ای خواهید داشت.)
  • حق و حقوق مالکیت (به کس دیگری واگذار نشود)

تفاوت سایت آماده با قالب آماده و سایت ساز آماده در چیست؟

  • ویرایشگر بصری در مقابل ویرایشگر فرم

سایت‌سازها در اغلب موارد یک رابط کاربری بصری دارند و طراح تنها با کشیدن المان‌های مختلف و رها کردن آن در فضای دلخواه می‌توانید هر صفحه از سایت خود را طراحی کند. اما در قالب‌ آماده و سایت‌های وردپرسی اینگونه نیست و ویرایشگر فرم وجود دارد. به عنوان مثال در قالب‌های آماده وردپرس شما با بهره از برخی ویرایشگرها مانند المنتور می‌توانید ساختار سایت را طراحی کنید.

  • سهولت استفاده

قالب آماده وردپرس معمولا از زبان تخصصی و CMS مجزا جهت مدیریت محتوا بهره گرفته که کمی مدیریت محتوا سایت را دشوار کرده است. زیرا در برخی شرایط ممکن است شما برای رفع نیازهای خود نیازمند افزونه‌ها و اضافه کردن CMS اضافه باشید که باید حتما دانش تخصصی داشته باشید.

اما این در حالیست که استفاده از سایت‌سازها کار را برای شما ساده‌تر کرده و شما برای طراحی وبسایت نیاز به هیچ دانش خاص برنامه‌نویسی نخواهید داشت. تنها با بهره از برخی ابزارهای بصری می‌توانید تغییرات را اعمال کنید.

  • انعطاف‌پذیری

یکی از برتری قالب‌های آماده وردپرس نسبت به سایر سایت‌سازها، انعطاف‌پذیری بیشتر آن است. وردپرس هزاران هزار افزونه در اختیار صاحبین وبسایت قرار می‌دهد که با بهره از آنها می‌توانید هر گونه امکاناتی را به سایت اضافه یا کم کنید. افرادی که دانش خاصی درباره افزونه‌ها و وردپرس ندارند، استفاده از افزونه‌ها کمی برایشان سخت خواهد بود. به همین منظور در صورتی که تخصص خاصی ندارید، بهتر است با سایت‌سازها استفاده کنید.

  • میزبانی

برای آنکه کاربران شما از وبسایتتان دیدن کنند و از خدمات و محصولاتتان بهره بگیرند باید برای سایت خود دامنه و هاست تهیه کنید. یکی از تفاوت‌های سایت‌ آماده وردپرس با سایت‌سازها، میزبانی متفاوت آنهاست.

اگر از وردپرس برای راه‌اندازی سایت خود استفاده می‌کنید، باید سایتتان را روی یک هاست PHP و MySQL نصب کنید. همچنین جهت آپلود فایل روی سایت حتما نیازمند FTP Client خواهید بود. این کار برای افرادی که دانش و تخصص خاصی در این زمینه ندارند به نسبت دشوار است.

اما برای استفاده از سایت‌سازها نیاز به هیچکدام از فرآیندهای بالا نیست. در حقیقت سایت‌سازها برای راحتی کار کاربران، خودشان خدمات میزبانی را انجام می‌دهند. بنابراین جهت راه‌اندازی نیاز نیست هیچگونه اقدامی انجام دهید.

سایت و قالب آماده را از کجا تهیه کنیم؟

برای طراحی سایت آماده وردپرسی یا سی ام اس‌های دیگر شما می‌توانید از خدمات برخی شرکت های طراحی سایت مانند کُدُ سئو بهره بگیرید. اما در صورتی که قصد دارید از سایت‌‌سازهای آماده استفاده کنید می‌توانید از خدمات برخی سایت‌ها مانند ویزی، پرتال، سازینو و… بهره‌مند شوید.

همچنین برای مشاهده و خرید انواع قالب های آماده وردپرسی می تواند از طریق سایت تم فارست، ژاکت و راستچین اقدام نمایید.

مراحل طراحی سایت آماده وردپرسی شرکتی و فروشگاهی
مراحل طراحی سایت آماده وردپرسی شرکتی و فروشگاهی

مراحل طراحی سایت آماده وردپرسی شرکتی و فروشگاهی

به طور کلی سایت‌های وردپرسی به دو نوع فروشگاهی و شرکت تقسیم می‌شوند. بنابراین اگر شما ارائه‌کننده خدمات خاص مانند بیمه، معماری و … هستید باید به دنبال خرید سایت آماده شرکتی باشید. در این حالت شما می‌توانید کلیه خدمات شرکت خود را در وبسایت به کاربران خود ارائه کنید. این در حالیست که اگر شما محصول‌محور هستید و به کاربران خود یک چیز مشخص مانند لباس، کفش، دوره آموزشی و… را می‌فروشید باید حتما به فکر طراحی سایت آماده فروشگاهی وردپرس باشید. سایت آماده فروشگاهی به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید محصولات خود را به نمایش بگذارید و به فروش برسانید.

اما به طور کلی جهت طراحی سایت آماده شرکتی یا فروشگاهی باید مراحل زیر را طی کنید:

  • مشخص بودن هدف
  • خرید هاست و دامنه
  • نصب وردپرس
  • نصب قالب آماده
  • تنظیم و طراحی صفحات سایت فروشگاهی یا شرکتی
  • در صورت طراحی سایت فروشگاهی شما نیازمند ووکامرس نیز خواهید بود.

سایت های آماده باید چه ویژگی های داشته باشند؟

  • دسترس بودن اطلاعات تماس
  • ناوبری آسان داشته باشد
  • ریسپانسیو بودن
  • صفحات بهینه (SEO) شده
  • آپدیت محتوای بلاگ
  • لوگو سایت
  • فوتر صفحات سایت
  • هدر صفحات سایت
  • بروزرسانی آسان
  • سیستم مدیریت راحت
  • ظاهری زیبا و کاربردی

در هنگام خرید سایت آماده به چه نکاتی باید دقت کنیم؟

  • مشکلات حقوقی هاست و دامین
  • اختصاصی بودن طرح
  • پشتیبانی از زبان فارسی و راستچین بودن قالب
  • امکانات و قابلیت‌های متنوع جهت طراحی یک سایت شرکتی یا فروشگاهی
  • سئو و بهینه بودن سایت و قالب
  • امنیت
  • پشتیبانی شرکت طراح
  • قابل اعتماد بودن فروشنده
  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه

هزینه و قیمت خرید سایت حدودا چقدر می باشد؟

هزینه طراحی سایت با قالب آماده حدودا از 5 میلیون تومان شروع می‌شود و بسته به نیازهای شما افزایش پیدا خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبسایت کد سئو مراجعه کنید.

طراحی وب سایت آماده چقدر زمان میبرد؟

جهت طراحی وبسایت آماده حداقل 2 هفته زمان نیاز خواهد بود.

توضیحات تکمیلی

در این مطلب سعی بر آن داشتیم که شما را با خرید و فروش سایت فروشگاهی آماده و شرکتی بیشتر آشنا کنیم. شما با توجه به نیازهای کسب و کاری خود می‌توانید یکی از روش های طراحی سایت آماده را انتخاب و وب سایت شخصی، شرکتی یا فروشگاهی خود را در کمترین زمان ممکن و با بودجه مناسب و مقرون به صرفه طراحی کنید. با استفاده این سایت می‌توانید خدمات و محصولات خود را به مشتریان خود ارائه و فروش‌تان را دو برابر کنید. بنابراین دیگر نیازی نیست نگران هزینه بسیار زیاد باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط