آخرین مقالات

محتوا نویسی برای سایت چیست و چه اصول باید داشته باشد؟ + نمونه کار تولید محتوا حرفه ای

  1. Home
  2. /
  3. مقالات کُدُ سئو
  4. /
  5. محتوا نویسی برای سایت...

اگر شما نیز یک محتوا نویس هستید، باید متوجه شده باشید که مهم ترین اصل در تولید یک محتوا این است که، نویسندگان یک سایت باید یک محتوایی را تولید کنند که هیچ سایتی با این نوع طرح و نوشتار در سایت خود قرار نداده است. برای نوشتن یک محتوای خوب نیازمند یادگیری قواعد اصولی و مهم هستیم. اگر شما یک محتوای خوب تولید کنید اما خواننده را جذب نکند هیچ ارزشی ندارد. محتوا نویسی بی هدف در بهبود و ارتقا کسب و کار هیچ تاثیری ندارد.

شاید شما برای اولین بار باشد که با واژه محتوا نویسی برای سایت آشنا می شوید؛ پس تا انتهای این مقاله در سایت کدُ سئو با ما همراه باشید تا 0 تا 100 آموزش محتوا نویسی سایت را برای شما بازگو کنیم.

محتوا نویسی چیست؟

محتوا نویسی سنگ بنای تمام فعالیت‌های بازاریابی دیجیتال مدرن است که شامل مشخص کردن هدف، انجام تحقیقات در زمینه‌ی مورد نظر، ایده‌پردازی، تبدیل آن ایده ها به محتوای متنی، تصویری و صوتی با ارزش و سپس ویرایش محتوا برای نشر در وب سایت یا شبکه های اجتماعی است. در واقع محتوا نویسی منجر به تولید اطلاعات در حوزه‌های مختلف در رسانه‌های آنلاین می‌شود. مخاطبان اقدام به خواندن محتواهای متنی یا تماشای محتواهای تصویری می‌کنند و از این طریق دانش جدیدی را کسب می‌کنند. ما می‌توانیم به کمک محتوا پیام کسب و کار خود را به مردم انتقال دهیم و آن‌ها را بیش از پیش با خود آشنا کنیم.

شاید با این واژه کمتر آشنا باشید. برای محتوا نویسی در سایت بهتر است هدف خود را بشناسید. حتی تک تیر انداز ماهر هم نمی تواند به یک هدف فرضی شلیک کند پس قبل از نوشتن و تولید محتوا باید بدانید برای چه هدفی قرار است محتوا نویسی انجام دهید؟ ممکن است یک محتوا هدف تبلیغاتی و محتوای بعدی یک هدف آموزشی داشته باشد. پس اولین گام برای محتوا نویسی شناخت هدف است.

اصول محتوا نویسی

برای انجام هر کاری اگر طبق اصول و قواعد معین شده پیش رویم، سریع تر به نتیجه‌ای خارق‌العاده می‌رسیم. در مورد تولید محتوا رعایت اصول و قواعد منجر به تولید محتوای ارزشمند، جذاب و خواندنی خواهد شد، و رعایت نکردن اصول ممکن است تاثیر منفی بر روی سئوی وب سایت نیز داشته باشد. بنابراین شناخت قواعد و رعایت کردن آن‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در ادامه به مهم‌ترین اصول تولید محتوا برای سایت می‌پردازیم.

یونیک بودن

اصل اول در تولید محتوا کپی نکردن محتواهای دیگر در سطح وب است. زیرا این عمل علاوه بر اینکه هیچ ارزشی برای وب سایت شما به ارمغان نمی‌آورد، باعث امتیاز منفی در سئوی وب سایت شما خواهد شد، زیرا خزنده‌ی گوگل به راحتی تشخیص می‌دهد محتوای شما کپی است. بنابراین باید پس از مشخص کردن هدف محتوا و طوفان فکری، محتوایی بدیع و کاملا جدید از دیدگاه خود بنویسید.

نوشتن برای مخاطب هدف

تصور کنید فردی آکادمیک شروع به سرچ راجع به موضوعی علمی کند و اولین محتوایی که می‌بیند زبانی محاوره و بیش از حد صمیمی داشته باشد. فکر می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ بله قطعا آن سایت را بسته و سراغ خواندن محتوایی دیگر می‌رود که به زبان و لحن او نگاشته شده باشد. به همین دلیل است که قبل از نوشتن، باید مخاطب هدف خود را مشخص کرده و متناسب با نیازها، سلایق و شخصیت او بنویسید.

رعایت نکات دستوری و املایی

در یک کلام بگوییم، محتوایی که می‌نویسید باید فاقد هرگونه غلط املایی، دستوری و نگارشی باشد. زیرا خواندن متن حاوی غلط املایی از اعتبار شما کاسته و احتمالا باعث می‌شود مخاطب با رغبت کمتری به خواندن محتواهای شما ادامه دهد. علاوه بر این با رعایت علائم نگارشی و رعایت دستور زبان فارسی، نوشته‌ی شما از خوانایی و شیوایی بیشتری برخوردار خواهد شد. کاربران برای محتواهای جذاب و خواندنی وقت بیشتری می‌گذارند و هرچه مخاطب وقت بیشتری برای صفحات وب سایت شما صرف کند، سئوی وب‌سایت شما بهتر و بهتر خواهد شد.

هدفمند بودن

محتوای شما باید به یک سوال اساسی پاسخ دهد و دردی از کاربر دوا کند. تنها در این صورت است که مخاطبین به محتوای شما جذب خواهند شد. بنابراین در تیتر اصلی و تیترهای فرعی به پاسخ دادن به سوالات مخاطب در زمینه‌ی حرفه‌ای خود کنید. یکی از مهم‌ترین اصول محتوا نویسی این است که در هر پاراگراف چک کنید که از هدف اصلی دور نشوید.

انتخاب درست کلمه‌ی کلیدی اصلی و فرعی

هدف از نگارش و انتشار محتوا در صفحات وب و شبکه های اجتماعی این است که مخاطبین ما با سرچ کردن یک سری کلمات به خصوص به وب سایت ما برسند و مطالب و محتواهای موجود در سایت ما را مطالعه کنند. بنابراین در ابتدا باید دریابیم مشتریان ما کدام کلمات کلیدی را در گوگل سرچ می‌کنند و سپس سعی کنیم آن‌ها را به میزان لازم و با یک چگالی خاص در متن به کار ببریم. منظور از کلمه‌ی کلیدی اصلی و فرعی نیز واژه‌ی اصلی که کاربران سرچ می‌کنند و عبارات دیگر حاوی آن واژه است. برای مثال اگر کلمه‌ی کلیدی اصلی شما دوربین عکاسی باشد، می‌توان از عباراتی همچون خرید دوربین عکاسی، لنز دوربین عکاسی، دوربین عکاسی با کیفیت و … به عنوان کلمات کلیدی فرعی استفاده کرد.

توجه به خوانایی و جذابیت متن

اگر محتوای شما یک متن بلند بی‌قواره و بدون هیچ تصویری باشد، مخاطب را از خود می‌راند. بنابراین باید متن را در پاراگراف‌های کوتاه و متوسط نوشت و برای هر بخش یک عکس یا تصویر گرافیکی مرتبط در نظر گرفت. در برخی موارد نیز می‌توان یک سری از مراحل یا اصول را برای درک راحت تر به شکل اشکال گرافیکی روی یک تصویر نمایش داد، این کار علاوه بر افزایش جلوه‌های بصری به فهم بیشتر مطلب نیز کمک می‌کند.

ویراستاری متن

هیچ‌گاه محتوای تولید شده را بدون بازخوانی و ویراستاری منتشر نکنید. حتی محتواهای تولید شده توسط حرفه‌ای ترین نویسندگان نیز ممکن است غلط‌های املایی، دستوری یا نگارشی داشته باشد. برخی اوقات نیز ممکن است نویسنده منظور کارفرما را به درستی متوجه نشده باشد و برخی از قسمت‌های متن نیاز به ویرایش و بازنویسی داشته باشد. بهتر است ویراستار فرد دیگری غیر از محتوا نویس باشد، زیرا بسیاری از اوقات وقتی خودش متن خود را بازخوانی می‌کند به صورت ناخودآگاه از اشتباهات عبور کرده و آن‌ها را نمی‌بیند.

نوع صحبت و لحن مخاطب در محتوا

لحن محتوا بسیار اهمیت دارد زیرا شما نباید اصول و قواعد را زیر پا بگذارید. به طور کلی لحن محتوا باید به گونه ای باشد تا مفهوم اصلی را مخاطب متوجه شود. وجود خلاقیت و جذابیت متن در بهبود مقاله یا محتوا تاثیر زیادی دارد. هرچقدر از جملات و تصاویر ساده استفاده کنید، بهتر می توانید یک مفهوم پیچیده را بیان کنید.

صداقت و صمیمیت در محتوا

برای مخاطب ارزش قائل باشید و با صداقت و صمیمیت مطلب خود را بیان کنید زیرا با بیان یک حرف اغراق آمیز تمام اعتماد مخاطب از شما سلب می گردد. در نوشتن محتوا باید تمام جوانب یک محصول یا یک آموزش را بررسی کنید. پرداختن به نکات مثبت یک محصول نمی تواند مشتری یا خواننده را به خرید سوق دهد، پس بهتر است تمام جوانب را در نظر بگیرید.

اصول محتوا نویسی

اصول محتوا نویسی
اصول محتوا نویسی

برای محتوا نویسی در سایت، اهمیت ندارد که از خودتان یک عکس به اشتراک می گذارید یا با نگاهی طنز به جامعه یک عکس انتقادی قرار می دهید یا قرار است برای فروش یک کالا یه عکس به اشتراک بگذارید. مهم این است که با رعایت اصول محتوا نویسی با روش های خلاقانه، محتوایی را که نوشته اید به عنوان یک سبک یا برند در حوزه فعالیت خودتان تبدیل کنید.

شناخت مخاطب

بهتر است جامعه ای که قرار است برای آن ها محتوا بنویسید و به اشتراک بگذارید را بشناسید. باید کاملا بررسی کنید که با چه گروه سنی یا چند گروه سنی مخاطب شما هستند. با فهمیدن این موضوع می توانید لحن و بیان مناسبی برای نوشتن پیدا کنید. آشنایی با سلیقه مخاطب، هدف و موضوعاتی که نیاز دارد از جمله مواردی است که می تواند به محتوا نویسی در سایت کمک کند.

استفاده از ابزار اینترنتی

برای نوشتن یک محتوای خوب فقط نیاز به کلمات و بیانی مناسب ندارید بلکه از طریق اینترنت و شبکه های مجازی نیز می توانید برای جذاب کردن محتوا و بعنوان ابزار تولید محتوا استفاده کنید. اشتراک گذاری تصاویر، انیمیشن ها، موسیقی، پادکست مربوط به محتوا از جمله مواردی است که در بهبود محتوا در سایت و بالابردن سطح محتوا به شما کمک می کند.

رعایت اصول نوشتاری در محتوا

قبل از آنکه تصمیم به نوشتن یک محتوا خوب بکنید بهتر است اصول نوشتاری و یا قواعد نوشتاری برای انجام یک مقاله را آموزشش ببینید. بعنوان شخصی که قصد نوشتن یک مطلب علمی، اجتماعی، طنز و غیره را دارد باید با اصول نگارشی آشنایی پیدا کنید. برای مثال باید به طوری جملات را کنار هم قرار دهید تا یک مقاله روان و جذاب داشته باشید. هرچه بیشتر بر فضایی که در آن فعالیت می کنید آشنا باشید به راحتی می توانید اوضاع را کنترل کنید.

شما باید دقت کافی برای شناسایی رقیبان خود داشته باشید. بهتر است تمام ابزاری که حریفان از آن ها برای تولید یک محتوای یونیک استفاده می کنند را بشناسید، با استفاده از این ابزار ها میزان رضایت مخابان را بررسی کنید و در صورت لزوم از آن ها استفاده کنید.

استفاده از یک تیتر مناسب

اگر بتوانید یک عنوان مناسب و قابل فهم برای نوشته خود استفاده کنید، مخاطب در نگاه اول به نوشته جذب می شود و به دنبال دیگر محتوا های شما خواهد گشت. به طور کلی یک عنوان، نمای بیرونی محتوایی که شما نوشته اید را به مخاطبان نشان می دهد. با بکار بردن کلید واژه های مناسب و مرتبط با محتوا شما می توانید بازدید سایت خود را بالا ببرید. برای اینکه شما نیز در گروه محتوانویسان حرفه ای قرار بگیرید بهتر است با دنیا حرفه ای اینترنت مثل: اکسل، پاورپوینت، فوتوشاپ و غیره همچنین سیستم مدیریت محتوا که وردپرس و جوملا از همه این ها اهمیت بیشتری دارد آشنایی داشته باشید. بهتراست به جای جستجو برای راه کار هایی برای جذب مخاطب، اطلاعات خود را در زمینه حرفه ای کار با اینترنت بهبود بخشید و از این طریق مخاطب را به طرف صفحه خود سوق دهید.

مهارت‌های یک نویسنده‌ی موفق

برخی از افراد ذاتا نویسنده‌اند! یعنی استعداد داستان‌سرایی و نگارش خوبی دارند و با کمی تحقیق و بررسی می‌توانند بهترین مقالات را بنویسند. اما برخی افراد با اینکه علاقه‌ی فراوانی به محتوانویسی دارند، استعدادی در این زمینه در خود نمی‌بینند. نگران نباشید، به هرحال محتوا نویسی نیز تخصصی است که می‌توان به کمک دوره‌های آموزشی حرفه‌ای آن را فرا گرفت، کافی است علاقه و پشتکار داشته باشید و قدم به قدم این مهارت‌ها را در خود تقویت کنید؛

مطالعه‌ی فراوان

همیشه برای نوشتن زیباترین و خوانا ترین محتواها، باید در ابتدا خواند و خواند. خواندن کتاب‌ها و مقالات مختلف در سطح وب، در زمینه‌ی مورد نظر می‌تواند نظام فکری جدیدی در ذهن شما شکل دهد و کمک کند بهتر بنویسید. زیرا خواندن محتواهای ارزشمند، اطلاعات مفید زیادی را به شما هدیه می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها در محتوا نویسی استفاده کنید. همچنین خواندن محتواهای آموزشی علاوه بر آموزش تکنیک‌های نویسندگی، ذهن شما را از عبارات و ترکیبات درست و اصولی فراوان غنی می‌سازد.

نگارش اصولی

یک محتوا نویس سایت باید قادر به نگارش متون فارسی با رعایت قوانین نگارشی، املایی و دستوری باشد. بدین منظور شما می‌توانید از کتب آموزشی دستور زبان برای دوره کردن دستور زبان فارسی استفاده کنید. همچنین می‌توان از مطالب آموزشی موجود در وب سایت‌های آموزش محتوا نویسی و ویدیوهای یوتیوب در این زمینه استفاده نمود و برخی نکات را فرا گرفت، برای مثال استفاده از ه یا کسره، نحوه‌ی استفاده از نیم‌فاصله، مکان استفاده از ویرگول و سایر علائم نگارشی و … .

ساده‌نویسی

یک محتوای ارزشمند متنی است که به دور از تکلف و پیچیدگی، پیام را به راحتی به خواننده منتقل کند. بدین منظور نویسنده باید مهارت ساده‌نویسی را کسب کند، و با فهم مطلب مورد نظر آن را با بیانی شیوا به خواننده منتقل کند. بدین منظور باید نوشتن را تمرین کرد و با نگارش جملات کوتاه، استفاده از عبارات و اصطلاحات مناسب و مثال‌های درخور محتوایی با ارزش تولید کرد.

شناخت بخش‌های مختلف متن

یک محتوا نویس حرفه‌ای بخش‌های مختلف متن مانند تیتر اصلی و تیترهای فرعی، مقدمه، بندهای اصلی، عناوین و بولت پوینت‌ها و نتیجه‌گیری را می‌شناسد و می‌داند در هر بخش باید چه مطالبی را بگنجاند. در صورت نگارش اصولی بخش‌های مختلف متن، محتوای شما علاوه بر  پرمفهوم بودن زیبا و چشم‌نواز شده و خوانش آن برای مخاطب کار راحتی خواهد شد.

اطلاع از اصول اولیه‌ی سئو

نوشتن متنی مفهومی، پر از مثال‌های کاربردی و خوانا کاری ارزشمند و عالی است. اما کافی نیست! این روزها کاربرد عمده‌ی محتوا در صفحات وب، بالا بردن سئوی سایت و جذب مخاطبین بیشتر برای فروش بالاتر است. بنابراین محتواهای نگاشته شده، علاوه بر اصولی بودن از لحاظ نگارشی، مفهومی و خوانشی باید از نظر سئو نیز کامل و اصولی باشد. برای مثال شناخت الگوریتم‌های سئو برای تعیین تعداد تکرار کلمه کلیدی، انتخاب کلمات کلیدی فرعی مناسب، طول جملات و پاراگراف‌ها و نکات دیگر لازم و ضروری است.

به منظور کسب مهارت‌های لازم نویسندگی باید علاقه و پشتکار فراوان داشت و این مطالب را در سایت‌های مختلف آموزش محتوا نویسی جستجو کرد. همچنین در ویدیوهای آموزشی رایگان موجود در شبکه‌های اجتماعی مثل یوتیوب، اینستاگرام یا لینکدین نیز می‌توان آموزش محتوا نویسی سایت را یاد گرفت. در نهایت برای حرفه‌ای تر شدن پیشنهاد ما، شرکت در دوره‌های آموزشی تخصصی محتوا نویسی و تمرین و ممارست فراوان است. فراموش نکنید یک نویسنده‌ی موفق کسی است که روحیه‌ی انتقادپذیری بالایی داشته باشد و همواره از نظرات دیگران برای بهبود کار خود استفاده کند.

پروژه‌های حرفه‌ای تولید محتوا را از کجا پیدا کنیم؟

پس از آموختن و تمرین و ممارست، حالا وقت کار حرفه‌ای است! در ابتدای مسیر محتوا نویسی کمی توقع خود را پایین بیاورید تا بتوانید چند پروژه‌ی پی در پی دریافت کنید. این به شما کمک می‌کند چند محتوا در زمینه‌های مختلف به عنوان نمونه‌کار داشته باشید. سپس با شرکت در دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مختلف علاوه بر کسب مهارت، گواهینامه‌های مختلفی را دریافت کنید. حالا می‌توانید در رزومه‌ی خود علاوه بر اطلاعات شخصی و تحصیلی، چند سابقه‌ی کار و گواهینامه‌ی مرتبط با شغل خود را بنویسید. شما می‌توانید به کمک سایت‌های کاریابی مختلف اقدام به ساخت یک رزومه‌ی منسجم کنید. سپس در همین سایت‌ها به دنبال فرصت‌های شغلی مرتبط با علاقه‌ی خود بگردید.

علاوه بر این می‌توانید در شبکه‌ی اجتماعی لینکدین نیز یک پروفایل ایجاد کرده و شروع به شناخت افراد سرشناس در حوزه‌ی کاری خود کنید. لینکدین یک شبکه‌ی اجتماعی مانند فیس‌بوک است که افراد در آن به ایجاد کانکشن، و نوشتن و خواندن پست ها می‌کنند. با این تفاوت که موضوع تمام فعالیت‌های داخل لینکدین کاری و یا تحصیلی است. و افراد می‌توانند به راحتی پوزیشن‌های شغلی مختلف را رصد کنند. اکثر اوقات با استفاده از هشتگ های مربوط به شغل مورد نظر در لینکدین می‌توان پوزیشن‌های شغلی جدیدی را پیدا کرد. وقتی پروفایل لینکدین شما کامل و جامع باشد، احتمال دارد کارفرماهای مختلف به شما پیام داده و پیشنهاد همکاری در برخی پروژه های کاری را بدهند.

یک نویسنده‌ی محتوا بنابر انتخاب خود می‌تواند شغلی پاره‌وقت، تمام وقت، حضوری و یا دورکاری را انتخاب کند و به فعالیت بپردازد. بدین منظور هم می‌توان از فرصت‌های شغلی موجود در شرکت های مختلف به عنوان کارشناس تمام وقت تولید محتوا استفاده کرد و هم از سایت‌ها و آژانس‌های تولید محتوا. بسته به انتخاب خود در نحوه‌ی دریافت دستمزد می‌توانید یکی را برگزینید. معمولا شرکت های مختلف فردی را به عنوان کارشناس تولید محتوا استخدام کرده و به صورت ماهیانه حقوقی را پرداخت می‌کنند. اما در سایت محتوا نویسی دستمزد معمولا به صورت پروژه‌ای و مبلغی توافقی برای هر کلمه پرداخت می‌شود.

حال پس از تمرین و کار فراوان روی پروژه‌های مختلف و پر و بال دادن به روزمه‌ی خود، می‌توانید با ارتقای مهارت‌ها از حاشیه‌ی امن خود خارج شوید و خود را به چالش بکشید. برای مثال با تقویت زبان انگلیسی خود می‌توانید بیش از پیش محتواهای انگلیسی را خوانده و تحلیل کنید، سپس از اطلاعات بدست آمده در محتواهای خود استفاده کنید. همچنین در صورت پیشرفت زیاد در این زبان، می‌توانید به زبان انگلیسی نیز تولید محتوا کنید. به خاطر داشته باشید هیچ کس از ابتدا کامل نیست و همه‌ی ما نیاز داریم از پله‌ی اول شروع کنیم، بنابراین فکر کردن به موضوع را تمام کرده و وارد عمل شوید.

نمونه کار تولید محتوا حرفه ای

نمونه کار تولید محتوا حرفه ای
نمونه کار تولید محتوا حرفه ای

هرسال نسبت به سال قبل، فضا تولید محتوا در کشور با تفاوت هایی روبرو می شود. قوانین به روز جایگزین قوانین قدیمی می شوند. امسال نیز محتوا آموزشی بیشتر مورد توجه مخاطب قرار گرفته است. به همین دلیل ما در این مقاله سعی داریم چندین نمونه کار تولید محتوا را به شما آموزش دهیم و برای شما بازگو کنیم که برای بهبود و ارتقا سایت شما بسیار مفید خواهد بود.

تعریف سئو به زبان ساده

به عبارت ساده، بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو، فرایند ایجاد تغییرات در طراحی و محتوای وب سایت شما به منظور کمک به دیده شدن آن در موتورهای جستجو است.

سئو چیست؟

به عبارت دیگر، سئو باعث می شود وب سایت شما از نظر موتورهای جستجو بهتر از رقبا و دیگر سایت ها به نظر برسد تا هنگامی که موتورهای جستجو به دنبال کلمات کلیدی مرتبط با محصول یا خدمات شما هستند، وب سایت یا پست شما را به کاربران توصیه می کنند.

سئو (SEO) مخفف چیست؟

کلمه انگلیسی SEO مخفف Search Engine Optimization است که در فارسی به آن، سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو گفته می شود.

سئوی سایت در گوگل چقدر زمانبر می برد؟

سئوی سایت در گوگل چقدر زمانبر می برد؟
سئوی سایت در گوگل چقدر زمانبر می برد؟

پاسخ به این سؤال کمی پیچیده است و نیاز به توضیح دارد. اکثر کسب و کارهای آنلاین به دنبال نتایجی هستند که اثربخشی طولانی تری داشته باشد و تأثیر آن قابل مشاهده باشد و معمولاً علاقه مند هستند که سایت آن ها، در رتبه نخست اولین صفحه سرچ موتورهای جستجو ظاهر شود.

به طور کلی بسته به میزان فعالیت خودتان و رقبا ممکن است نتایج سئو را ظرف مدت 4 تا 6 ماه مشاهده کنید. بدیهی است که نتایج سئو با گذشت زمان رشد می کند، بنابراین ترافیک سایت شما 6 ماه بعد از بهینه سازی و سئو معمولاً کمتر از ترافیکی است که 12 ماه بعد از استفاده از سئو تجربه می کنید.

متغیرهای زیادی وجود دارد که بر سرعت مشاهده نتایج پس از شروع به کار سئو تأثیر می گذارد، از جمله میزان ترافیک پایه سایت، طراحی وب سایت، سن یا قدمت دامنه، توضیحات متا دیسکریپشن، موقعیت جغرافیایی، رقبا و بازار هدف و… . همه این فاکتورها نشان می دهند که با چه سرعتی می توانید ترافیک موتورهای جستجو را از طریق سئو به دست آورید.

البته این موضوع را بدانید که برخی از متخصصان سئو با فعالیت های کلاه سیاه ممکن است مدت زمان رسیدن به نتیجه و صفحه اول گوگل را کاهش دهند ولی بسته به میزان فعالیت رقبا و آپدیت های گوگل اینگونه فعالیت ها ریسک بسیار بالایی دارند و معمولاً پس از مدتی نتایج حاصل شده از دست خواهند رفت.

ممکن است این سؤال برای شما پیش بیاید که چرا مدت seo سایت تا این حد طولانی است؟

بطور خلاصه گوگل باید به دامنه سایت شما اعتماد کند و این اعتماد بسته به میزان رقبا و سختی کلمه کلیدی شما متفاوت می باشد، البته نباید از برخی فاکتورهای مهم مثل برند بودن، تبلیغات محیطی و خارج از سایت، قدمت دامنه و… چشم پوشی کرد و این موارد هم تا حد بسیار زیادی می تواند در روند رشد سئو سایت تأثیر گذار باشد.

اما بطور کلی و در بیشتر پروژه ها شاهد آن هستیم که سایت های تازه تأسیس با دامنه های تازه خریداری می شوند و گوگل از اینگونه سایت ها هیچ شناختی ندارد پس بطور قطع نمی تواند در ابتدای کار به هر سایتی اعتماد بکند.

آیا می توان سرعت نتیجه بخش بودن سئو را افزایش داد؟

عوامل زیادی تعیین می کنند که راهکارهای سئو با چه سرعتی به نتیجه برسند. اگر وب سایت جدیدی طراحی کرده اید و از یک نام دامنه جدید که قبلا مورد استفاده قرار نگرفته است استفاده می کنید و محتوایی بدون سابقه تجاری دارید، ممکن است نتیجه گیری از سئو سایت شما مدتی طول بکشد. گاهی اوقات بیش از شش ماه تا یکسال زمان لازم است تا بتوانید در زمینه کاری خود در گوگل به نتیجه برسید. این مدت زمان بسته به نوع استراتژی و میزان فعالیت و سرمایه گذاری هایی که رقبای شما در این زمینه انجام داده اند بستگی دارد.

سئو را یک سرمایه گذاری درازمدت بدانید، نه فعالیتی زودبازده. اگر تلاش های شما در طول زمان افزایش یابد، مطمئناً به تدریج بازده بیشتری را شاهد خواهید بود. در ادامه برخی از راهکارهایی که ممکن است مدت زمان رسیدن به نتیجه سئو را کاهش دهد بررسی خواهیم کرد:

راه های افزایش سرعت سئو سایت کلاه سفید:

  1. افزایش تعداد محتوا : از بهترین راه های افزایش سرعت روند سئو سایت انتشار بیشتر محتواها به صورت منظم می باشد. این فرایند باید براساس یک تحقیق کلمه کلیدی خوب انجام شود و متخصص سئو به فرایند ایندکس شدن محتوای سایت در گوگل نظارت داشته باشد.
  2. فوکوس برروی یک محصول یا خدمات : نیچ مارکتینگ از دیگر راه های افزایش سرعت بخشیدن به بهبود سئو سایت می باشد، در این استراتژی تنها باید تعداد کمی از محصولات یا خدمات را به عنوان اهداف سئو خود در نظر بگیرید.
  3. استفاده از سوشیال مدیا جهت برند سازی و ارجاع مخاطب به سایت : هیچ متخصص سئویی نمی تواند اهمیت سوشیال مدیا را کتمان کند. اینکه هرروز تعداد زیادی از مخاطبان اسم برند شما را به تنهایی و یا در کنار خدمت یا محصولی که می خواهند دریافت کنند سرچ کنند این سیگنال را به گوگل میرساند که این سایت از نظر کاربران سایتی شاخص و با ارزش می باشد.

همچنین ارجاع مخاطبان از سوشیال مدیاها به سایت به روش های گوناگون باعث اعتبار سایت نزد گوگل می شود.

راه های افزایش سرعت سئو سایت کلاه سیاه:

  1. خرید دامنه هایی که با موضوع سایت شما تطابق دارند و از دسترس خارج شده اند. برای اینکار ابتدا باید دامنه هایی که موضوع مرتبطی با سایت شما دارند را شناسایی کنید و بعد از بررسی دقیق بک لینک های قدیم، صفحات سایت، پنالتی نبودن دامنه و… می توانید با ری دایرکت 301 سایت هدف به سایت خودتان از قدرت سایت خریداری استفاده نمایید. ما در سایت کدُ سئو برای پیدا کردن سایت های از دسترس خارح شده از سایت های www.expireddomains.net و www.nic.ir استفاده می کنیم.

یک نمونه سایت ایرانی که از این تکنیک برای افزایش قدرت سایت خود استفاده نموده است اسنپ مارکت می باشد.

ریدایرکت سایت بامیلو به اسنپ مارکت
ریدایرکت سایت بامیلو به اسنپ مارکت

همچنین به خاطر داشته باشید برای استفاده از این روش حتماً سایت مذکور را در سایت web.archive.org بررسی و تحلیل نمایید.

2. خرید بک لینک انبوه یا Sitewide

نمونه لینک Sitewide در سایت همشهری
نمونه لینک Sitewide در سایت همشهری

از عوامل تاثیر گذار و البته کلاه سیاه، خرید بک لینک انبوه یا Sitewide می باشد که باعث افزایش سریع قدرت وب سایت شما می شود. از این نوع بک لینک ها بیشتر در سایت هایی که رقبای زیاد دارند مثل زمینه گردشگری ( بلیط هواپیما و تور ) بیشتر می بینیم. برای اینکار شما می توانید به سایت هایی که حاضر به فروش این نوع لینک ها هستند ( اغلب سایت های خبری ) مراجعه کرده و بر اساس مدت زمان انتشار بک لینک در سایت خود، به آنها پول پرداخت نمایید. توجه داشته باشید که این تکنیک باید برای همیشه ادامه داشته باشد و اگر بک لینک های خود را شارژ نکنید احتمال سقوط سایت شما بسیار بالاست. ( اگر به هر دلیلی روند شارژ بک لینک را متوقف نمودید به دنبال جایگرینی برای جبران لینک های از دست رفته باشید)

همچنین توجه داشته باشید خرید بک لینک انبوه از سایت هایی که در زمینه کسب و کار شما فعالیت می کنند، بسیار موثرتر است.

توجه فرمایید که تمامی موارد گفته شده حتماً باید توسط یک متخصص و کارشناس سئو بررسی شود و انجام خودسرانه هر یک از این تکنیک ها می تواند باعث پنالتی شدن و آسیب به سئو سایت شما شود.

5/5 - (3 امتیاز)

گفتگو کنید

5 نظر

  1. یک دوره شرکت کرده بودم پارسال مدرس از قوانین سئو در آموزش محتوا نویس استفاده می کردن و تا اون موقع نمی دونستم که نویسنده سایت اصلا باید این موارد رو بدونه

  2. سلام وقت شما بخیر
    من به پیشنهاد دوستم می خوام نویسنده سایت بشم فقط دقیقا نمی دونم باید از کجا شروع کنم و اصلا چطوری پروژه بگیرم
    فقط ببخشید میشه تقریبی بگید حقوقش چطوره و اصلا ارزش داره وارد این بازار کار بشم؟

    1. سلام خانم جعفری
      به شما پیشنهاد میکنیم در این رابطه تحقیق بسیاری کنید و صرفا توجه به موفقیت یک شخص نکنید که ممکن هستش اون شخص شرایطش با شما کاملا متفاوت باشد
      از این بابت ما یکسری مطالب در سایت داریم که شما می تونید مطالعه کنید و جواب سئوالاتتون رو دریافت کنید
      تولید محتوا چیست
      شغل تولید محتوا چیست
      دستمزد تولید محتوا چقدر است؟
      تقویم محتوایی چیست
      رشته تولید محتوا چیست
      سئو محتوا چیست
      تولید محتوای متنی چیست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط